Barış Manço ya mektup yazabilirsiniz ben yazdım:)

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Pzr Nis 23, 2006 00:27 am

blunish yazdı:sevgili barış abi
adam olacak çocuk programları izleyerek büyümüş olmanın şansını yaşıyorum...bazen biraz daha erken doğsaydım diye üzülüyorum...seninle bütün dünya gezme şansını yakalardım belki....

olsun o programları izleyerek büyümüş olmanın haklı gururunu yaşayın.ya geşecek nesiller ? onlar için çok üzülüyorum.işte biz bunun mucadelesini veriyoruz.gelecek nesillere de barış abi sevgisini aşılamak.

hoşgeldiniz barışsever blunish

Kullanıcı avatarı
blunish
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen blunish » Pzr Nis 23, 2006 00:30 am

Bal_Böceği yazdı:
adam olacak çocuk programları izleyerek büyümüş olmanın şansını yaşıyorum...bazen biraz daha erken doğsaydım diye üzülüyorum...seninle bütün dünya gezme şansını yakalardım belki....

olsun o programları izleyerek büyümüş olmanın haklı gururunu yaşayın.ya geşecek nesiller ? onlar için çok üzülüyorum.işte biz bunun mucadelesini veriyoruz.gelecek nesillere de barış abi sevgisini aşılamak.

hoş bulduk ben bu konuda ufaklıklara onun en sevimli şarkılarını öğreterek en azından arkadaşım eşek şarkısını onu bilmelerini sağlamaya çalışıyorum...bide barış abinin kaset lerinin koleksyonu yapmaya çalışıyorum bu konu da çok başarılı olduğum söylenemez....

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Pzr Nis 23, 2006 00:42 am

blunish yazdı:
Bal_Böceği yazdı:

hoş bulduk ben bu konuda ufaklıklara onun en sevimli şarkılarını öğreterek en azından arkadaşım eşek şarkısını onu bilmelerini sağlamaya çalışıyorum...bide barış abinin kaset lerinin koleksyonu yapmaya çalışıyorum bu konu da çok başarılı olduğum söylenemez....

kendi yakınınızdaki kardeşlerinize barış aşkı aşılamanız çok hoş.kaset bulmak çok zorlaştı.eksik parçaları multimedia bölümünden indirebilirsin.

Kullanıcı avatarı
bigbossman
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen bigbossman » Cum May 05, 2006 13:15 pm

mektubun çok güzel 50.yıl projesi için kulanılabilir
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cum May 05, 2006 13:45 pm