GELECEĞİN BARIŞ MANÇO'SU DİYEBİLİRMİYİZ..?

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

siyahca
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen siyahca » Cmt Mar 10, 2007 17:10 pm

Güzel şeyler bunlar.Bu kadar çaba azim ve güzel bir ses rengi.Kızmamak lazım aşağılamamak lazım.Tabi herşey tamamen bakış açısı.Kim nerden bakarsa o taraftan tutuyo konuyu :)

Kullanıcı avatarı
mevlut
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mevlut » Cmt Mar 10, 2007 22:28 pm

ARKADASLAR BEN K.MARASLIYIM. KEMAL KUTLU İSİMLİ SAHSIN KENT GAZETESİNDE BİR HABERİNİ GÖRMUSTUM.SANIRSAM 2000 VEYA 2001 YILIYDI.SESİNİN BARIS MANCO YA BENZEDİGİ FALAN YAZIYORDU. O ZAMANLAR PEK CIDDIYE ALMADIM.SADECE B.MANCO YU TAKLIT ETTİGİNİ DÜSÜNÜYORDUM.BEN TURİZMLE UGRASTIGIM İCİN K.MARASA PEK FAZLA GİDEMİYORUM BU YÜZDEN BU TOPİC İ OKUYANA KADAR ONDAN Bİ HABER ALAMAMISTIM.ANLADIGIM KADARIYLA ONUN AMACI DA BİZİM GİBİ B.MANCO YU UNUTTURMAMAK VE HATIRLATMAK. BENCE AYNI MİSYONU PAYLASIYORUZ.EN GEC 10 GUN İCİNDE K.MARAS A GİDİCEM VE ONUN HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ EDİNMEYE CALISACAGIM ÖZELLIKLE SARKILARINI BULABİLİRSEM Kİ GOOGLE DE BULAMADIM.BUNLARI SİZİNLE PAYLSIRIM.
barısdostu

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

ds

Mesajgönderen manco halil » Pzr Mar 11, 2007 00:36 am

lütfen benı asalama rapın kızı
halil

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Re: ds

Mesajgönderen sameth » Pzr Mar 11, 2007 01:34 am

manco halil yazdı:lütfen benı asalama rapın kızı

halil kardeşim uyma sen çoluk çocuğa uğraşırsan senin ihracını bile ister ve istemişte zaten

bak bana ukala burası babanın evi değil bu zaman kadar yaptıklarına göz yumdum ama artık yetti mod arkadaşlar kimse kimseyi aşşağılayamaz helede barış manço sitesinde gerekeni yapın artık
:kizgin: :kizgin:
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Re: ds

Mesajgönderen satellite » Pzr Mar 11, 2007 13:28 pm

sameth yazdı:
manco halil yazdı:lütfen benı asalama rapın kızı

halil kardeşim uyma sen çoluk çocuğa uğraşırsan senin ihracını bile ister ve istemişte zaten

bak bana ukala burası babanın evi değil bu zaman kadar yaptıklarına göz yumdum ama artık yetti mod arkadaşlar kimse kimseyi aşşağılayamaz helede barış manço sitesinde gerekeni yapın artık
:kizgin: :kizgin:

tamam tamam sakin olun arkadaşlar topic özüne dönsün :arrow:
gelelim konuya birkere dinledim ehh dedim ama yolu açık olur inşallah barış abinin izinden yürüyor böylede devam ederse açık olacağa benziyor...
Gamzedeyim deva bulmam...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Mar 11, 2007 13:50 pm

ne diyorsun sen yha
kendıne gel tamammı benımle boyle konusma hakkını kendınde nasıl buluyorsun sen be ????

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen gokhankaraduman » Pzr Mar 11, 2007 14:07 pm

Yahu Arkadaşlar ne kadar gereksiz bir konuyu tartışıyorsunuz Hiç Kimse BARIŞ MANÇO OLAMAZ BU BÖYLEDİR ZATEN BUNU HERKES DE BİLİR VE DÜŞÜNÜR...

KEMAL KARDEŞE GELİNCE EVET İYİ BİR BARIŞ SEVER SES RENGİ İLE BENZİYOR KENDİSİ YAKIN DOSTUMDUR BUGÜNDE GÖRÜŞECEĞİZ HAFTAYA RUSYA 'DA BİR KONSERE GİDECEK VE ORADA BARIŞ ŞARKILARI SÖYLEYECEK... KADIKÖY BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ İYİ Kİ DOĞDUN BARIŞ ABİ ETKİNLİĞİNE KATILANLARINIZ VAR İSE ORADA DA DİNLEDİ... HATTA ASLINDA BEN TEKNİLKTEN PEK ANLAMAM O KONSERİN VİDEOSU ELİMDE KADIKÖYDE OTURUP YARDIM EDECEK BİR KARDEŞ VAR İSE BANA ULAŞSIN BURAYA EKLEYELİM...

EVET ŞÖHRET OKULU'NDA DA OYNADI AMA TV DE SAÇMA ŞEYLER TUTULDUĞUNDAN RAİTİNG CANAVARINA KURBAN GİTTİ...

ŞİMDİ KİMSE KİMSEYİ AŞAĞILAMIYOR HEPİMİZ BARIŞ SEVERİZ VE BARIŞ İÇİN BURADAYIZ - DOĞRU MUDUR ? EVEET...

HADİ BAKALIM ŞİMDİ BARIŞ ABİMİZİN DE YAPTIĞI GİBİ BİZDE BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞAYALIM ...

HA BİRDE KİMSE ÇOLUK ÇOCUK DEĞİL BARIŞ MANÇO SEVEN HERKES 7'DEN 77'YE DOSTUMUZ, KARDEŞİMİZ...

BARIŞ VE SEVGİ DİLEKLERİMLE...
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
sdbilek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sdbilek » Pzr Mar 11, 2007 14:16 pm

arkadaslar siz barış mançonun yerine nasıl birisini koya biliyorsunuz valla anlmak elde deil bu ülkeye bir barış geldi barış olmak kolay deildir hatta imkansızdır bunu daha once cokca yapmaya kalkan insanları gördük şimdi hiç birinin adı bile duyulmuyor onun için bunu tartışmaya hiç gerek yok BARIŞ TEKTİR hepiniz barışla kalın
|UNUTMAK KOLAY DEMİŞTİN ALIŞIRSIN DEMİŞTİN ÖYLEYESE SEN UNUT BİZİ YETERKİ BİZDEN İSTEME | | SENİ COK SEVİYORUZ BARIŞ ABİİİİİİİİİİİİ |

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Mar 19, 2007 19:46 pm

okuduklarıma göre bi yerine koyma durumu yok yaşatma durumu war arkasındayıs

Kullanıcı avatarı
topaldede
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen topaldede » Sal Mar 20, 2007 12:40 pm

barış abinin yolundan yurumesi guzel ama onu kullanmasın a.b.d de nasıl elvis gibi gıyınenler varsa heryıl onu anıyorlarsada bizedede boyle olabilir ama lutfen kullanmasın zaten gerektıgı kadar yıpranıyoruz ama yinede teşekkurler 8)
TEVFİK DEMİR