Barış Manço Hayran Kalınacak Biri
Moderatörler: barışhayranı, Mod
elanur demiş ki:
evet ben de barış abiyi herkesin çok sevdiğini düşünüyorum... ama bizim insanlarımız sevgilerini göstermeyi pek istemezler. onların sevgleri kalplarinde ateş gibi olsun da yeter onlara... ne gerek var millete göstermeye diye düşünürler... ama şimdi vakit barış manço yu sevdiğini gösterme vaktidir... bunun öncüsü de bizler olacağız.. unutmayalım bizler "ADAM OLACAK ÇOCUKLARIZ"...
hani murat kekili söylüyor ya:
acaba barış abi de küsmüş müdür koca dünyaya ne dersiniz???
Bence yanlış düşünüyosn avara..bizim toplumuzda sewiyo ama bunu nasıl göstereceklerini bilmiyolar..eminimki BARIŞ MANÇOyu herkes çok sewiyoo...
evet ben de barış abiyi herkesin çok sevdiğini düşünüyorum... ama bizim insanlarımız sevgilerini göstermeyi pek istemezler. onların sevgleri kalplarinde ateş gibi olsun da yeter onlara... ne gerek var millete göstermeye diye düşünürler... ama şimdi vakit barış manço yu sevdiğini gösterme vaktidir... bunun öncüsü de bizler olacağız.. unutmayalım bizler "ADAM OLACAK ÇOCUKLARIZ"...
hani murat kekili söylüyor ya:
"bir akşam üstü çıktı gitti barış oy,
döner dedik dönmedi barış oy,
duyduk ki küsmüş koca dünyaya barış oy..."
acaba barış abi de küsmüş müdür koca dünyaya ne dersiniz???
ÇeTiN!!!
- rey_my_sterio
- Yeni Üye

Re: Barış Manço Hayran Kalınacak Biri
bende barış abinin hayat düşüncesiyle bakıyom ve yaşıyomTuncay Güneş yazdı::o
Barış Manço hem sanatçılığı, hem de insanlığı ile gerçekten hayran kalınacak muhteşem bir insan. 7'den 77'e herkesin beyeni ve hayranlığını kazanan Barış Manço, hayatı boyunca tüm dünya insanlığına örnek olmuştur. O'nu herkes çok sevmiştir. Barış Manço'da bu sevgiyi sonuna kadar haketmiştir.
Barış Abi seni hiçbir zaman unutmayacağız.
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
-
ogulcan
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Re: Burç
keanu yazdı:Barış manço bir oğlak burcudur.
evet kendisi eksiksiz bir oğlak burcu ...
gerçekten de hayran kalınacak biri.saçları ve bıyıkları karizmanın önde gideniydi.
ananem bile erkeğe uzun saç yakıştırmıyordu ama barış manço ayrı diyodu ben küçükken
Emre başkaya
- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye