evet tamam baris manconun sarkilarini ve programlarini 24 saat calmak cok guzel bir fikir ama bununla nekadar devam ederlerki?

hem biz boyle aramizda konusarakta hicbir yere varamayiz

Moderatörler: barışhayranı, Mod
Serhat989 yazdı:Sanırım herkes olumsuz düşünüyor. Ben Mançolayizm arkadaşıma katılıyorum. Böyle bir işin "çok zor" olması "imkansız" olduğu anlamına gelmez. Çok zor olduğu kesin, ama imkansız da değildir bana göre.
Böyle bir TV kanalı kurmak için gerekenler;
1. Milyonlarca YTL
2. Arkamızda ünlü, zengin ve bu işi yapmaya istekli insanlar gerekiyor.
Fakat yukarıda belittiğim 2 maddenin 1. si imkansız gibi görünüyor. Başka bir şansımız daha var;
Eskiden Kanal D bir taneydi. Sonra Kanal D Euro çıktı. Daha sonra Dizi TV, Yeşilçam TV gibi birçok kanal satın aldı. Şu an belki 5'i geçik TV kanalına sahipler. Belki Kanal D'yi mesaj bombardımanına tutarsak, Manço TV kurabilir. Bunu ancak zengin ve bilgili insanlar yapabilir. Kanal D gibi... ya da TRT, ya da Star TV...
topaldede yazdı:mesajların hepsini okudum bıraz eleştiri biraz oneri buldum ama bence buzaman isteyen bir konu biz önce barış abimizin klıplerini konser kayıtlarını bu siteden baylaşalım daha sonra tv gelir tabi bu cok para isteyecek ama neden olmasın gercekci olmak gerekirse zor gibi ama burası turkiye herşey olabılır kanal d nin sahıı nasıl zengin olmuş o bizi ilgilendirmiyor bu iş için onçelikle barış manço nun ailesi onderlik etmeli tabi eşi başkasıyla evli oldugu için bu biraz zor cocukları da amerikada okudukları için bize yardım edemezler babalarının olum yıldonumunde turkiyeye gelmediklerine gore (eğitimleribuna imkan vermiyor bunuda belirtiyim) işmiz bir haylızor ama kurulam kanal belgesel muzik konser gibi diyer etkinlikler yapabilirse tatın akışı zengin olur diyer sanatcıların kılıp lri yayınlanarak parada kazanılabilir sanatsal etkinliklerden haberdar eden yayınlar yapılabilir ve daha bircok sanatsal falifetler falan ana konu barış manço ama yayın zenginligi için bunlarda şart derim TEVFİK DEMİR
Benv şunu demek istiyorum. Kanal D birçok konu ile ilgili tematik kanal kurdu. e-posta yağmuruna tutsak belki Barış Manço adına (D Manço, D Barış Manço gibi isimlere bile razıyım.) bir TV kanalı kurmaz mı Aydın Doğan?
Serhat989 yazdı:Benv şunu demek istiyorum. Kanal D birçok konu ile ilgili tematik kanal kurdu. e-posta yağmuruna tutsak belki Barış Manço adına (D Manço, D Barış Manço gibi isimlere bile razıyım.) bir TV kanalı kurmaz mı Aydın Doğan?
Evet BM. Sana katılıyorum. Bizim kendi imkanlarımızla kanal kurmamız zor. Ama onlar için o kadar da zor değil!![]()
Hepinizi e-mail yağmuruna tutmaya davet ediyorum arkadaşlar.