E-MAIL YAĞMURU

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Çrş Tem 11, 2007 20:31 pm

haklısın esra..katılıyorum.ben genelde herkezin izlediği bir kanal seçelim diyorum.örneğinshow veya atv nasıl iyi olmazmı :hayallah:

Kullanıcı avatarı
zeliha_22
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen zeliha_22 » Cum Tem 13, 2007 11:58 am

ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜŞ AMA MALİYETİ NE OLACAK?YİNE DE TAKDİR EDİLECEK BİR FİKİR. :alkis:

Kullanıcı avatarı
zeliha_22
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen zeliha_22 » Cum Tem 13, 2007 11:58 am

MANÇO TV OLMASININ DAHA İYİ OLACAĞI GÖRÜŞÜNDEYİM

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Tem 13, 2007 12:42 pm

deniz yıldızı yazdı:haklısın esra..katılıyorum.ben genelde herkezin izlediği bir kanal seçelim diyorum.örneğinshow veya atv nasıl iyi olmazmı :hayallah:

saol arakdaşım fikrin için.ama bi müzik kanalının olması daha iyi olmaz mı ..şarkılarının sık sık yayınlanması için...ama tabi oralara da atalım
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Tem 17, 2007 15:45 pm

dream ya da dreamturk olur baska olmas

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Pzt Eki 15, 2007 23:39 pm

bence trtden yada "ulusal" başka kanallardan beklemek bizim için beyhude çaba..

en iyisi Barış Abimize yakışır bi kanal kuralım Mancho tv nasıl öteki kanallar sabahların "sultanlarını şahlarını şeyhlerini" yayınlasınlar..

biz birbirimize yeteriz

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Sal Eki 16, 2007 00:23 am

ya arkadaşlar bırakın hayal kurmayı ne Manço tv kurması hangimiz hangi parayla nasıl kuracagız kanalda ne yayınlayacağız kaç tane Barışsever işini bırakıp para almadan bütün gününü Manço tvde geçirecek daha insanlar şurda indirdikleri şeye teşekkürler yazmaya üşeniyolar ayrıca atv,kanal d,show,star gibi kanallar klip mi yayınlıyor ki Barış abinin klibini yayınlayacaklar bence kral tv,power turk,dream tv gibi kanallara atmamız lazım

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Sal Eki 16, 2007 00:33 am

şu bir gerçek bu sitede 12.000den fazla üye var bu kanalın yöneticileri bu iş için bir altyapı hazırlayabilirler tüm barışseverlerde ellerinden geleni yapar yardımsa yardım paraysa para ...

işi gücü bırakmaya gelince bu kanal meselesi ciddiye binince kimsenin işi gücü bahane edip kaçıcağını sanmıyorum bu iş şiir yarışmasına benzemez çünkü benim manço tvye inancım tam zaten kurulsun deyince şak diye kurulmuyo..

oturulur konuşulur lazım olanlar belirlenir king tvymiş dreammiş hayalmiş senede bir gün adamların insafına barış abinin kliplerini bırakamayız