estağfurullah...
kural filan yok.
sana özelden de cevap verdim. inşallah dostça ve saygıyla gider..
ARANIZA YENİ KATILDIM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- fairground
- Forum Duayeni

-
samet ahmet
USTA yazdı:Herkese selam.Bir Barış severim bende.Aranıza yeni katılıyorum.esas sitem mgogebakan.net.Buraya geliş amacım sizlerle tanışmak ve Murat Göğebakan hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek.Sevgili Barış Manço'nun Gülpembe eserini çok başarılı bir şekilde yorumladığını söylemeliyim.Yeni albüm çıktığı zaman sizlerde hak vereceksiniz bana eminim dostlar.Görüşmek üzere hoşçakalın.
hoş geldin usta... kurallarımız falan yok ama paylaşım bölümümüz var. orda barış abi ile ilgili elimizde olan videoları mümkün oldukça paylaşmaya çalışıyoruz. sende de var değil mi. murat göğebakanın o şarkısı. eğer paylaşırsan hem murat göğebakanı dinlemiş oluruz.inşallah güzel olmuştur... sağlıcakla kal
Mançolayizm yazdı:Kim durdurmaya çalışabilir bu BARIŞ MANÇO SELİNİ...
Bendimizi çiğner aşar,yırtarız enginleri dolmayız taşarız...
TÜRKİYE'DEN JAPONYA'YA...
JAPONYA'DAN AFRİKA'YA...
AFRİKA'DAN DÜNYA'YA...........
KİM DURDURABİLİR...???
Hoşgeldin kardeşim...
- Demirbaş Üye

yürekten bir alkışta benden....EDDA_esra yazdı:Mançolayizm yazdı:Kim durdurmaya çalışabilir bu BARIŞ MANÇO SELİNİ...
Bendimizi çiğner aşar,yırtarız enginleri dolmayız taşarız...
TÜRKİYE'DEN JAPONYA'YA...
JAPONYA'DAN AFRİKA'YA...
AFRİKA'DAN DÜNYA'YA...........
KİM DURDURABİLİR...???
Hoşgeldin kardeşim...
samet ahmet yazdı:USTA yazdı:Herkese selam.Bir Barış severim bende.Aranıza yeni katılıyorum.esas sitem mgogebakan.net.Buraya geliş amacım sizlerle tanışmak ve Murat Göğebakan hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek.Sevgili Barış Manço'nun Gülpembe eserini çok başarılı bir şekilde yorumladığını söylemeliyim.Yeni albüm çıktığı zaman sizlerde hak vereceksiniz bana eminim dostlar.Görüşmek üzere hoşçakalın.
hoş geldin usta... kurallarımız falan yok ama paylaşım bölümümüz var. orda barış abi ile ilgili elimizde olan videoları mümkün oldukça paylaşmaya çalışıyoruz. sende de var değil mi. murat göğebakanın o şarkısı. eğer paylaşırsan hem murat göğebakanı dinlemiş oluruz.inşallah güzel olmuştur... sağlıcakla kal
--------------------------------------------------------------------------------
http://rapidshare.com/files/16305881/20 ... 32Kbps.mp3
Bu adresten indirebilirsin.