BARIŞ MANCO İÇİN NELER YAPILIYOR ?????

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Oca 21, 2007 15:40 pm

samet ahmet yazdı:sevgili yatağanbaba bizim gözümüzde de yüce bir insandır. yaptığı çalışmaları, yazdığı yorumları, kimse tarafından ,inkar edilemez. tamam olabilir, ufak bir tartışma her zaman heryerde yaşanabilir, esas büyüklük onu uzatmamaktadır.
yatağanbabaya: biz seni devamlı aramızda görmek istiyoruz. açılan topiklere senin de kendi düşüncelerini eklemeni istiyoruz. tecrübeli biri olarak senden, istiyoruz bunu.

kesinlike ben de görmek istiyorum forumda...ama bir konuyu da atlamadan geçemem,
yatağanbaba'nın yaptığı çalışmaları inkar etme durumu yoktur bende...

tartışmanın uzatılmasını daha fazla istemiyorum bende.
en kısa zamanda tatlıya bağlanmasını istiyorum(özür falan değil demek istediğim.bu konu uzamassa,herşey daha iyi olur bence) çünkü ben bir barışsever ile kötü olmak istemiyorum...

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Prş Haz 21, 2007 00:59 am

BEN barış mançonun mıklatıslı kücük ve cok güzel bir resmini yaptırdım barış abinin resmi altında 1943 - KALBİMİZDESIN DİYE bir resim (evde dolabı olanlar dolabına a mıklatıslı tarafını taksınlar diye yaptırdım tanıdıgım gercek barış severlere imkanım oldugum sürece dagıtmaya çalışıyom :alkis: :alkis:(elimde şu an BİNTANE VAR böle)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Haz 21, 2007 17:46 pm

baris_onsel yazdı:
samet ahmet yazdı:sevgili yatağanbaba bizim gözümüzde de yüce bir insandır. yaptığı çalışmaları, yazdığı yorumları, kimse tarafından ,inkar edilemez. tamam olabilir, ufak bir tartışma her zaman heryerde yaşanabilir, esas büyüklük onu uzatmamaktadır.
yatağanbabaya: biz seni devamlı aramızda görmek istiyoruz. açılan topiklere senin de kendi düşüncelerini eklemeni istiyoruz. tecrübeli biri olarak senden, istiyoruz bunu.

kesinlike ben de görmek istiyorum forumda...ama bir konuyu da atlamadan geçemem,
yatağanbaba'nın yaptığı çalışmaları inkar etme durumu yoktur bende...

tartışmanın uzatılmasını daha fazla istemiyorum bende.
en kısa zamanda tatlıya bağlanmasını istiyorum(özür falan değil demek istediğim.bu konu uzamassa,herşey daha iyi olur bence) çünkü ben bir barışsever ile kötü olmak istemiyorum...

:gozyasi: bencede barıscım
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM