BARIŞ MANÇO-ÇOCUKLAR ÖLMESİN
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
bir kaç kez okumalı
ya özür
anlamak : için bir kaç kez okumak gerekli imiş. 

Burada ilginç bi olay var. Mensup arkadaşım sen gökten düşer gibi birden çıkıp bu yazıyı yazıyorsun... Ve bu yazı çıktıktan bikaç gün yada bi hafta sonra tesadüfen benim televizyon izlediğime denk geliyor (bu arada ben fazla tv izlemem, hatta çok azdır) bi program bu program şebnem kısaparmağın programı. Bi bakıyorum keremcem şaşırıyorum tabi... Yazının etkisinde kalmışım. Programın sonlarına doğru zaten sonuna denk gelmişim. Program kapanışında birden barış abimizin Anlıyorsun değil mi? parçasını söylemeye başlıyor... Tabi programın daha öncesini izlemedim... Söylemeye başlıyor başlamasına ama program sonu bitiyor program tabi... Bu yaptığı güzel bişey barış abiyi hatırlamak. Neyse sonrada ben burada barış abi reklam edilmesin diyorum (amacım kimseyi kırmak değil) Birden iki üç tane yeni üye savunmaya geçiyorlar... Siz daha önce nerdeydiniz? Neden şimdi çıkıyorsunuz ortaya? Anlamadığım konu o... Hem ben kimseye bişey demedimki. Mensup arkadaşım neden savunmaya geçiyor? Söylediğim tek şey "BARIŞ ABİ REKLAM YAPILMASIN" dı.
dexar yazdı:Sanırım o programdaki keremcem değil cüneyt tek miş sonradan öğrendim. Ben karıştırmışım...
Doğrudur, çünkü bir röportajında Keremcem'e kimleri dinliyorsunuz diye
sorulduğunda, O'nun saydığı sanatçılar içinde (ki çoğu eskilerden önemli isimlerdi) Barış Manço yoktu. Sanırım, ya Barış'ı yeterince tanımıyor yada
O'nu sevmiyor...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

BENCE
konu çok güzel "ÇOCUKLAR ÖLMESİN " ama Bune perhiz bune Lahana Turşusu
güzel hazırlanmış bir teori 2defa okudum bu yorumu yazmadan önce kaynak,delil gösterilmeyen bu iddaa acayip bir hayalperestlik olsa gerek...
arkadaş kimin hikaye veya anı olduğu hiç belli olmuyor neden se;.... anlatım önemlidir... senli benli anlatım var... sonra birden hikayeye donuşuyor... ilginç ve karmaşık buldum....
sitenizide gördüm çok acayp birisiniz sizi tanımak isterdim.. belkibir yardımım dokunur...
iyi hayaller...
Benim görüşüm.....
konu çok güzel "ÇOCUKLAR ÖLMESİN " ama Bune perhiz bune Lahana Turşusu
güzel hazırlanmış bir teori 2defa okudum bu yorumu yazmadan önce kaynak,delil gösterilmeyen bu iddaa acayip bir hayalperestlik olsa gerek...
arkadaş kimin hikaye veya anı olduğu hiç belli olmuyor neden se;.... anlatım önemlidir... senli benli anlatım var... sonra birden hikayeye donuşuyor... ilginç ve karmaşık buldum....
sitenizide gördüm çok acayp birisiniz sizi tanımak isterdim.. belkibir yardımım dokunur...

Benim görüşüm.....

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
-
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
insaf
ya sizlere inanamıyorum! sizler gerçekten Barış Ağabeyimi severlermisiniz? Bu hikayeye bu kadar şüpheci yaklaşıyorsunuz .Tamam başta bende karışık buldum,ama yaklaşımınız acımasızzca.Sizce Mensup Barış Ağabeyimi sevmiyormu hele serkan bence sen bu sözlerinden ötürü yardım al...Ya insaf!Siz Barış Mançoyu kendinizin eseri yapmışsınız.Bence kalp kapılarınızı çalın.Ben De Ferite katılıyorum açıklama yapma MENSUP.
-
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
ve dexar
burası polemiklerin yaşanacağı yer değil sevginin paylaşılacağı yer olmalı seninkiside biraz paranoyakça yaklaşım dexar.sizlere kim bu hakkı verdi.İnsanlar güzel şeyleri birbirlerine anlatır.paylaşır.örneğin ferit 61 in iremrecords taki yazısını görmesem belki üye olmazdım bu yazıyı okumazdım.Ama konuyu çok farklı noktalara çekmişsin.Burası size mi ait ki bence forumu iyice gezin bu yazıyı kaç kişinin ne kadar sürede okuduğunu görün ve diğer yazılara bakın.Güzelliği gölgeliyorsunuz.Barış Mançoyu güzellikle anlatan bir insanı yeriyorsunuz pes doğrusu.Pes.İyi kötülememiş,sizler o zaman kimbilir ne yapardınız..
Re: ve dexar
burak_sessizyolcu yazdı:burası polemiklerin yaşanacağı yer değil sevginin paylaşılacağı yer olmalı seninkiside biraz paranoyakça yaklaşım dexar.sizlere kim bu hakkı verdi.İnsanlar güzel şeyleri birbirlerine anlatır.paylaşır.örneğin ferit 61 in iremrecords taki yazısını görmesem belki üye olmazdım bu yazıyı okumazdım.Ama konuyu çok farklı noktalara çekmişsin.Burası size mi ait ki bence forumu iyice gezin bu yazıyı kaç kişinin ne kadar sürede okuduğunu görün ve diğer yazılara bakın.Güzelliği gölgeliyorsunuz.Barış Mançoyu güzellikle anlatan bir insanı yeriyorsunuz pes doğrusu.Pes.İyi kötülememiş,sizler o zaman kimbilir ne yapardınız..
Sen ne diyorsun be ? Burada kim daha çok barış abiyi sever muhabbeti yapma... Ne dedim ben de paranoyak oldum? Sadece barış manço reklam olmasın dedim ne var bunda benim bunu demeye hakkım yokmu? Ben bir barışseverim sen ne dersen de. Ayrıca kimseyede ne kadar çok sevdiğimi ispat etmem gerekmez... Hem ben kimseye bişey yazma demiyorum burası benim falanda değil. Kusura bakma ama burada Barış Manço anlatılmıyor iyi oku. Sen ve senin gibiler sırf bi yazı için üye olduysa diyecek bişeyim yok. Biz boşuna yaşıyoruz o zaman. Sözlerinde biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Barış ve Sevgiyle...
En son dexar tarafından Pzr Nis 30, 2006 23:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Arkadaşlar dexar ima ettiği noktalarda haklı...
Farklı yorumlar getirerek kırkınlıklara sebep olmayın...
Eğer burada, bir kendini ifade edememe ve farklı algılanma söz konusu ise
bu sizin net olmayan, aynı zamanda da tek bir başlıkta yoğunlaşmış
katılımınızdan kaynaklanıyor olabilir...
Farklı yorumlar getirerek kırkınlıklara sebep olmayın...
Eğer burada, bir kendini ifade edememe ve farklı algılanma söz konusu ise
bu sizin net olmayan, aynı zamanda da tek bir başlıkta yoğunlaşmış
katılımınızdan kaynaklanıyor olabilir...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

Re: ve dexar
burak_sessizyolcu yazdı:burası polemiklerin yaşanacağı yer değil sevginin paylaşılacağı yer olmalı seninkiside biraz paranoyakça yaklaşım dexar.sizlere kim bu hakkı verdi.İnsanlar güzel şeyleri birbirlerine anlatır.paylaşır.örneğin ferit 61 in iremrecords taki yazısını görmesem belki üye olmazdım bu yazıyı okumazdım.Ama konuyu çok farklı noktalara çekmişsin.Burası size mi ait ki bence forumu iyice gezin bu yazıyı kaç kişinin ne kadar sürede okuduğunu görün ve diğer yazılara bakın.Güzelliği gölgeliyorsunuz.Barış Mançoyu güzellikle anlatan bir insanı yeriyorsunuz pes doğrusu.Pes.İyi kötülememiş,sizler o zaman kimbilir ne yapardınız..
anlaşılan MENSUP arkadaşımızın sitemizde tek üyeliği yok birden fazla isimle savunuyor kendini..... neyse yaa uzatmanın bir anlamı yok...

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
özür
ne yazık sevgi bahçesi adı Barış ile başlayan bir site ama bu;öfke! açıkcası söylemek gerekirse Savunma adına yaptıklarınız gururun esareti olmuş.Serkan kul hakkı diye bir durum var ;yorumlarında bence dikkatli ol.Tanımadağın insana karşı bu hiddetin ne? Siz sevgi savunuculuğundan öte bir durum içine girmişsiniz.Barış severlerin birbirine karşı bu tutumu?Eğer ki ispat ve delil istiyorsan arkadaşım ben sana adresmi açıkca verebilirim,isteyen herkese. İspatını kendi gözlerinle gel gör...Ferit ve burak arkadaşalarıma da teşekkür ederim sevgileri için ama gerek yok.Bir kişinin özür dilemesi gerekiyorsa ben diliyorum herkesten...Site yöneticisi var ise lütfen bu sayfayı ve yorumu silsin.Ve ya yazıları olan arkadaşlar silsin .Bu siteye bu yazılar yakışmıyor.Burası Barış adlı site savaş değil.Özür dilerim