Dikkat: BARIŞSEVERLER LÜTFEN OKUYUN!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Mançolayizm
- Profesyonel

Barış'a dair sohbetler için; [email protected]
adım SUAT ( [email protected])
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Yakupca yazdı:sinem yazdı:ben msnimi bir kere yazdm profilde.yaw birsürü kişi ekledi barışmancomixden aldm dienlerle konuştum ama bazıları gıcık çıktı tersleyince millete dağıtıolar.bende çıkardım msni.napim
![]()
Zaten msn e gerek yok ki, burda bir çok şeyi paylaşıyoruz, isteyen güvendiği kişiye özelden adresini veriyor gerek duyarsa......tepkin güzeldi
doğrudur bencede söyledikleriniz...burada zaten barış sevgisi adına yeterince paylaşımda bulunabilme imkanımız oluyo..benim orada werdiğim adresi çok kullanmıyorum....BARIŞ ABİMİZİN SEVGİSİNİ, ONUN İÇİN KURULMUŞ BİR FORUMDA GÖSTERMEKTEN GAYET MEMNUNUM..ADRES VERENLERE SAYGIM SONSUZ...
- manco halil
- Profesyonel

t
merhabalar sevgılı barış arkadaslarım sevgılı edda esraya sonuna kadar desteklerımı verıyorum ..unutmayalım ..bu sıte sevgı ve barış sıtesı ..bu yüzden sevgi ve barış la kalın..manço halil..
halil
- barışmania
- Kıdemli Üye

arkadaşlar iii güzel insanlarla tanışmak çok güzel özellikle de barışseverlerle konuşmak cok cok daha güzel olurdu ... ama bu sitede bu siteyi sdc kendi amaçları için kullanan o kdr çok insan varki onlar yüzünden mançomix deki eski üyeliğimi açmamak üzere kapattım.. bi hata yapıp msnimi yazmıştım ve ordan msnimi alan arkadaslar barıs mancodan baska herşeyle ilgili konusuyorlar ozellıkle bıde kız iseniz çıkma taklifleri ahlaksız teklifler kol gezioo engellliosunuz bu defa siteden forumlardan laf atılıooo.... bence msnlerımız verebılmemız için önce site kurucusunun bazı şeylere dikkkat etmesi insanları ciddiye alması lazım gelen msjları degerlendırmelerı lazım ama ben resmen salak yerıne konmustum o olaylarda ciddiye bile alınmadım bu yuzden msnınızı vermek ne kdr dogru bılmıorum isterdim ama gerçek barışseverlerle konusmak ama bu istediğimi gerçekleştirmekden korkuorum ve hatta yapamıorum sizleri çok seviorum barış severler barış abimide...
- barışmania
- Kıdemli Üye

beyaz yazdı:sevgili barışmania sana tamamen hak veriyorum bende diyorumki yüzyüze gelip tanışalım kim nedir neyin nesidir inmi'dir cinmi'dir bir görelim ondan sonra tel'de verilir msn'de verilir ama önce güveni oluşturmalıyız.
sevgiyle kalın barış severler...
kesinlikle beyaz arkadaşım bende sana katılıorum
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
ok
merhaba arkadas benim msn im [email protected] dur
[email protected] dur
[email protected] dur
[email protected] dir