Sevgili Barış Manço Dostları,
Ben Barış Manço yu Modern çağın dervişlerinden görüyorum. Mesajını (Tasavvuf, Hoşgörü, Hikmet, Muhabbet v.s) geçmişten alan, bunları şarkılarıyla yoğurup yeni bir sentezle geleceğe aktaran bir derviş.
Bu yüzden nasıl Yunus Emre nin mesajları çağları aşmış günümüze gelmiş (söylediklerinin kayıtlı bir belgesi olmamasına rağmen) öyle de Barış Abi nin mesajları da yüz yıllar sonrasına ulaşacaktır.
Tüm barışseverlere selam ve muhabbet ile...
BARIŞ MANÇO = YUNUS EMRE
Moderatörler: barışhayranı, Mod
BARIŞ MANÇO = YUNUS EMRE
Malkoçoğlu1299
Yunus Emre tasavvufta yeri büyük şairlerdendir...O olmasa türk edebiyetının hali ne olurdu bilinmez...
Barış MANÇO da Yunus gibi anlattığı ibret verici hikayeleri şiire dökmüş bizlere ulaştırmış...
Bizler elimizden geldiğince O'nu nasıl hatırlıyorsak,bizden sonrakiler de unutmayacaktır elbette...Çünkü Barış MANÇO kolay kolay unutulacak bir insan değil !!!
Barış MANÇO da Yunus gibi anlattığı ibret verici hikayeleri şiire dökmüş bizlere ulaştırmış...
Bizler elimizden geldiğince O'nu nasıl hatırlıyorsak,bizden sonrakiler de unutmayacaktır elbette...Çünkü Barış MANÇO kolay kolay unutulacak bir insan değil !!!
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

-
İSMAİL YÜKSEL
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
GÜN ÇOKTAN DÖNDÜ
ARKADAŞLAR İYİ HOŞTA
BARIŞ ABİMİZİ TVDE VEYA GASTEDE KİM GÖSTERİYOR ....
BARIŞ ABİMİZİ TVDE VEYA GASTEDE KİM GÖSTERİYOR ....
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE
İyi de Yunus Emre'yi kimse göstermiyor ama tanımayan yoktur !!!....
Barış MANÇO'nun da öyle kolay unutulabileceğini zannetmiyorum !!!
İsteyen hatırlasın isteyen unutsun,o bizi ilgilendirmez...
Ben çevremde de olduğunca,elimde geldiğince unutturmamaya,dinlettirmeye çalışıyorum !!!...
Barış MANÇO'nun da öyle kolay unutulabileceğini zannetmiyorum !!!
İsteyen hatırlasın isteyen unutsun,o bizi ilgilendirmez...
Ben çevremde de olduğunca,elimde geldiğince unutturmamaya,dinlettirmeye çalışıyorum !!!...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!