Kerim lütfen cevaplar mısın?

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Sari Kanarya
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Kerim lütfen cevaplar mısın?

Mesajgönderen Sari Kanarya » Cum Şub 04, 2005 01:16 am

Ben Barış abiyi çok severim. Ama buradakı Fanların yanında sevgim hiç bir şey. Bu kadar sevgi dolu insanları görünce gerçekten Barış abi güzel bir hayat yaşadı diye düşünüyorum. Bence İnsanın en büyük Mutluluğu ne biliyor musun? Öldüğünden sonra bile hatırlanması ve sevilmesi...

Ama bu foruma girdiğimde her defa bir şeyi çok merak ediyorum. Yaw senin başka işin gücün yokmu? Hayatını Barış Mançoya laf atarak geçirmeye yemin mi ettin? Kendimi düşünüyorum. Biş zamanım olunca nete giriyorum. Sevdiğim kişilere güzel şeyler yazıp birileriyle güzelce konuşup çıkıyorum.
Seni gerçekten anlayamıyorum. Birine (hele hele artık aramızda olmayan birine) laf atmak sana gerçekten zevk veriyor mu?
Gün boyu bu gün nasıl laf atacam, bu gün ne kötülükler dökecem foruma diye mi düşünüyorsun?
Cidden merak ediyorum...
Azerbaycandan sevgilerle...

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cum Şub 04, 2005 10:40 am

kerim abi nin Barış Manço' ya attıııı laflardan örnek verirmisn?
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
BarisMancho1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen BarisMancho1907 » Cum Şub 04, 2005 14:10 pm

Arkadaşlar kerim bey artık bu siteden ayrıldığını söylemiş. Arkasından konuşmak yakışı kalmaz. Bence konuyu uzatmanın manası yok. Biz Barış Abi'miz için fikirler üretelim ve O'na kafamızı yoralım. Saygılar...
Unutamadım, unutamadım ne olur anla beni...

Kullanıcı avatarı
barisseveresra
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen barisseveresra » Cmt Şub 05, 2005 18:32 pm

Boşver sevgli arkadaşım. Desene ta oralardan bile herşey olduğu gibi görülüyorken bazen insanların burunlarının dibideki olanları göremiyor. Ama evet bizim yapmamız gereken Barış Abimiz için güzel düşünmek ve güzel şeyler yapmak. Sen kalbini ferah tut. Azerbaycan'a selamlar...

Kullanıcı avatarı
Sari Kanarya
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Sari Kanarya » Pzr Şub 06, 2005 00:30 am

onxGS yazdı:kerim abi nin Barış Manço' ya attıııı laflardan örnek verirmisn?

valla 41 gönderimin var ama bunları gönderirken forumu okumadan mı yazdın diye merak ediyorum.

Hem hemen atlaman gerek yok. Kerim abinin kendi dili var sanırım ve kendini savuna bilir. Bir örnek istiyorsan forumu oku derim. Yazmadığı yer yok kii.

Kullanıcı avatarı
Sari Kanarya
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Sari Kanarya » Pzr Şub 06, 2005 00:37 am

barisseveresra yazdı:Boşver sevgli arkadaşım. Desene ta oralardan bile herşey olduğu gibi görülüyorken bazen insanların burunlarının dibideki olanları göremiyor. Ama evet bizim yapmamız gereken Barış Abimiz için güzel düşünmek ve güzel şeyler yapmak. Sen kalbini ferah tut. Azerbaycan'a selamlar...

arkadaşım buna önem verdiğimden sormuyorum. Bu siteye çoktan beri üyeyim ve önem versem ilk baştan beri sorardım. Cidden merakımdan sordum. Çünkü gerçekten bir insanın neden böle yapabileceği beni düşündürüyor.
Psikolojiyle ilgileniyorum ve gerçekten insanların davranışları beni ilgilendiriyor.

Kullanıcı avatarı
Sari Kanarya
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Sari Kanarya » Pzr Şub 06, 2005 00:44 am

BarisMancho1907 yazdı:Arkadaşlar kerim bey artık bu siteden ayrıldığını söylemiş. Arkasından konuşmak yakışı kalmaz. Bence konuyu uzatmanın manası yok. Biz Barış Abi'miz için fikirler üretelim ve O'na kafamızı yoralım. Saygılar...

arkadaş hiç bir zaman bilmediğim şeyi yapmam ve hiç kimsenin arkasından konuşmam. Benim yazım birisinin arkasından konuşmak değil sadece bir soru. Kimseye hakaret etmeden, kötülemeden sorulan bir soruç
Ve Kerim beyin bu sitede olup olmadığına sen karar verme ok? Bir şey bilmesem bunu buraya yazmam...

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Şub 06, 2005 13:15 pm

Sari Kanarya yazdı:
onxGS yazdı:kerim abi nin Barış Manço' ya attıııı laflardan örnek verirmisn?

valla 41 gönderimin var ama bunları gönderirken forumu okumadan mı yazdın diye merak ediyorum.

Hem hemen atlaman gerek yok. Kerim abinin kendi dili var sanırım ve kendini savuna bilir. Bir örnek istiyorsan forumu oku derim. Yazmadığı yer yok kii.

kerim abi forumdan ayrıldı, ayrıca Barış Manço ya laf atmıyor, onu anlatıyor. nalakası var
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Mesajgönderen Ser » Pzt Şub 07, 2005 19:53 pm

:arrow: Gereksiz Tartışmaların Uzamaması İçin Topik Moderatör Tarafından Kilitlenmiştir.
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM