Ben yalnızca onu düşününce hissettiklerimi anlatmaya çalışacağım.Aslında bunun çok da mümkün olmadığını biliyorum.Çünkü çok derin hissedilen şeyler basit bir kaç kelimeyle anlatılamıyor şu hayatta.Onun, varolduğumuz şu dünyada artık olmadığını öğrendiğim gün çok derinlerden birşeyler koptu gitti.Kopan parçaları hala yakalayabilmiş değilim.Çünkü ben onu sıradan bir şarkıcı,söz yazarı,besteci,televizyoncu diye sevmiyordum.Bambaşkaydı bende.İlk öğrendiğim güne dair hatırladığım şeylerden biri yaşlı gözlerimin güzel ama hüzünlü bir buluta takılıp orda Barış Manço'nun olduğunu görmeleriydi.Herşey çok acı ama gerçek.Oysa ki ben zaman zaman onun artık olmadığını unutup "Keşke Barış Manço şehrimize konsere gelse" diye düşünür dururum.Keşke....
Hiç Gelmeyen Barış'a....
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Hiç Gelmeyen Barış'a....
Ben yalnızca onu düşününce hissettiklerimi anlatmaya çalışacağım.Aslında bunun çok da mümkün olmadığını biliyorum.Çünkü çok derin hissedilen şeyler basit bir kaç kelimeyle anlatılamıyor şu hayatta.Onun, varolduğumuz şu dünyada artık olmadığını öğrendiğim gün çok derinlerden birşeyler koptu gitti.Kopan parçaları hala yakalayabilmiş değilim.Çünkü ben onu sıradan bir şarkıcı,söz yazarı,besteci,televizyoncu diye sevmiyordum.Bambaşkaydı bende.İlk öğrendiğim güne dair hatırladığım şeylerden biri yaşlı gözlerimin güzel ama hüzünlü bir buluta takılıp orda Barış Manço'nun olduğunu görmeleriydi.Herşey çok acı ama gerçek.Oysa ki ben zaman zaman onun artık olmadığını unutup "Keşke Barış Manço şehrimize konsere gelse" diye düşünür dururum.Keşke....
haklısınız !!!
merhaba ben serkan inanın benı okadar duygulandırdınızki evet keşke gelse bende BARIŞ MANÇO'nun izmire gelmesi için gelse gelse diye ne iç dökerim bazan unutur yeni albümünü yeni şarkılarını beklerdim..
önceden geleceği gün erkenden giderdim saatler saatlerce beklerdim konserin başlamasını beklemek zordu zaman geçmezdi hayaller kurardım değişik hayaller ama konserleri sanki göz açık kapayıncaya kadar sürerdi konser biterdi herkez dağılır ben halen orada beklerdim hayran hayran sahneye bakarak....
arkasından yaşanan tüm olumsuzluklara (şerefsizlik demek isterdim ama bu kimseleri dünyadaki hiçbir aşalayıcı sözle terif edemezsiniz) karşın o BARIŞ SEVENLERI mutlu görmek ister sanırım. bunun için yapabileceğim tek şey bu olanları öğrenip bilinçlenmek kötülükleri yapanları ALLAH'A HAVALE ETMEK ve barış abim barışımız için her elimi açtığımda onun için dua edip onun ruhunu yüceltmek olduğuna inanıyorum sanırım bu ülke ve dünya şartlarında benim yapacak tek şeyim bunlar olmalı
önceden geleceği gün erkenden giderdim saatler saatlerce beklerdim konserin başlamasını beklemek zordu zaman geçmezdi hayaller kurardım değişik hayaller ama konserleri sanki göz açık kapayıncaya kadar sürerdi konser biterdi herkez dağılır ben halen orada beklerdim hayran hayran sahneye bakarak....
arkasından yaşanan tüm olumsuzluklara (şerefsizlik demek isterdim ama bu kimseleri dünyadaki hiçbir aşalayıcı sözle terif edemezsiniz) karşın o BARIŞ SEVENLERI mutlu görmek ister sanırım. bunun için yapabileceğim tek şey bu olanları öğrenip bilinçlenmek kötülükleri yapanları ALLAH'A HAVALE ETMEK ve barış abim barışımız için her elimi açtığımda onun için dua edip onun ruhunu yüceltmek olduğuna inanıyorum sanırım bu ülke ve dünya şartlarında benim yapacak tek şeyim bunlar olmalı
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

sana katılıyorum Fulya
slm,ben 1989 adam olacak çocuğa katılmıştım,ondan aldığım hediyeleri şuan gözüm gibi saklıyorum,onu çok özlüyorum.biliyorum hiç dönmeyeceğini ama genede olmuyo işte bana zor dönemlerimdede çok yardımcı olmuştu,bütün çocukluğum onunla geçti,keman ve piyano çalmayı ondan öğrendim.onu abim gibi severdim,anılarla genede onu anmak çok güzel ve gurur verici ben çok şanslıydım onu tanıdım,ona bu şarkıları nasıl yazdığını sorabildiğim için...odamdaki resim sonsuza kadar duracak ,ben onu sonsuza kadar özleyeceğim...İyiki varsın can Barışş iyiki varsınnnnn
merhaba ben basak; ben Barış Manço'yu çooookkkk seviyorum. Kendimi bildim bileli ilk onun kasedi elimdeydi. Barış Manço'nun öldüğünü duyduğumda ve televizyonda gördüğümde ilk önce inanamadım gerçek olamazdı ama bu gerçekti. Barış Abi her zaman aklımdan ve kalbinde olacaksın. Seni hiç bir zaman unutmayacağım....
slm
arkadaşlar hepinizin yazıları o kadar güzelki kalbinizi yazıya döktüğünüz hemen belli oluyor. ben bu siteye yeni üye oldum. iyi ki olmuşum. sizin gibi samimi insanları tanımak beni çok mutlu etti. evet ben de BARIŞ manço'yu çok özlüyorum. şu an onun yerini dolduracak herhangi bir kimse tanımıyorum.
ÇeTiN!!!
- ayça özdemir
- Kıdemli Üye

barış abimiz bizi terk etmiş değil arkadaşlar.şahsen ben onun ölümünü hala kabul edebilmiş değilim.çünkü rüyalarımda olsun hayallerimde olsun o hep benimle,benim içimde.yani benim bir parçam ve ben ölmedikçe o da bu dünyadan ayrılmayacak.onu ömrümün sonuna kadar değil her şey son bulup yok olana dek seveceğim.barış ve sevgiyle...
Merhabalar
Barış Manço vefat ettiğinde Erzurumdaydım. Haberi öğrendiğimde tüm Barışseverler gibi şok oldum. Hemen radyoyu açtım. Yerel, ulusal tüm radyolarda barış şarkıları çalınıyordu. Hiç unutmuyorum ve unutamayacağım Alem FM de olması gerek Kırmızı Başlıklı Kız resmen ağlayarak programı sunmuştu. Bu sevgiyi fazlasıyla hak eden barış abiye tekrar Allahtan rahmet diliyorum.
Sevgilerle...
Barış Manço vefat ettiğinde Erzurumdaydım. Haberi öğrendiğimde tüm Barışseverler gibi şok oldum. Hemen radyoyu açtım. Yerel, ulusal tüm radyolarda barış şarkıları çalınıyordu. Hiç unutmuyorum ve unutamayacağım Alem FM de olması gerek Kırmızı Başlıklı Kız resmen ağlayarak programı sunmuştu. Bu sevgiyi fazlasıyla hak eden barış abiye tekrar Allahtan rahmet diliyorum.
Sevgilerle...
Malkoçoğlu1299
- barisseveresra
- Gelişen Üye

Hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor. Gidenler de kalanlar da girdiğimiz yolun bir parçası. Zaman alışmayı öğretiyor ama unutmayı asla. Barış Abi'nin ölümünün ardından bir yazar şöyle yazmıştı."onun ardından her geçen gün azar azar azalacağız." .Önemli olan yüreğimizdeki Barış'a sahip çıkabilmek...
Bir akşamüstü gitti BARIŞ oy,
Döner dedik dönmedi BARIŞ oy,
Duyduk ki küsmüş koca dünyaya aman oy,
Dilerim ki Allah'tan BARIŞ gele tez gele !!!
Atın gözüm görmesin silahları aman oy,
Bitti mi zeytin dalı dikin oy,
Barış salın Barış gelsin oy dört yana,
Hep beraber ölelim de gelsin oy uğruna !!!...
Döner dedik dönmedi BARIŞ oy,
Duyduk ki küsmüş koca dünyaya aman oy,
Dilerim ki Allah'tan BARIŞ gele tez gele !!!
Atın gözüm görmesin silahları aman oy,
Bitti mi zeytin dalı dikin oy,
Barış salın Barış gelsin oy dört yana,
Hep beraber ölelim de gelsin oy uğruna !!!...
En son avara tarafından Sal Mar 01, 2005 15:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

BİR GÜN ELBET BİTER VADEM ÇAGIRIR TANRIM
ARTIK MAHŞER GÜNÜNDE ARARIM SENİ
İNAN MAHŞER GÜNÜNDE BULURUM SENİ
ARTIK MAHŞER GÜNÜNDE ARARIM SENİ
İNAN MAHŞER GÜNÜNDE BULURUM SENİ
En son sarıkulak tarafından Pzt Eyl 03, 2007 22:46 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SENSİZ OLMAZ
merhaba arkadaşlar.ben zafer mersinden.bağlama çalıyorum ama barışı çok seviyorum.benim bir müzikevim var orada öğrencilerime barışı anlatmaya,unutturmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.bağlama üzerinde bütün barış şarkılarını yorumluyorum.aranıza katılmaktanda çok mutlu oldum.belki içimdeki özlemi ve sevgiyi paylaşabiliriz
zofti
Hoşgeldin abicim...Hakikaten Barış MANÇO sözlerle anlatılmaz,O ancak şarkılarıyla anlatılır,anlaşılır...Ki zaten kendisi anlatıyor söze ne hacet...
Bir kişiyi daha sevdirebiliyorsak ne mutlu bize...
Zaten bu devirde de Barış MANÇO sevmeyenin,dinlemeyenin aklına şaşarım ben... :wink:
Bir kişiyi daha sevdirebiliyorsak ne mutlu bize...
Zaten bu devirde de Barış MANÇO sevmeyenin,dinlemeyenin aklına şaşarım ben... :wink:
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Re: Hiç Gelmeyen Barış'a....
fulya yazdı::(
- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye