NAMI DİYAR sinann

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sinann
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

NAMI DİYAR sinann

Mesajgönderen sinann » Pzr Oca 16, 2005 12:10 pm

merhaba arkadaşlar ben internette yokken gene olan olmuş askerde olduğum için yazamadım ama bende herşeyin cevabı ve mantıklı çözüm yoku var öncelikle ben kesinlikle kerim linç edelim demedim dememde zaten bu bir yanlış anlaşılmış ben lale hanımı linç edersek o zaman kerim in rahatlıyacağını düşündüm hepsi o kadar ki doğru da düşünüyorum sonra biri demişki bu sinann kim falan ben burada kimseyle kişisel tartışmaya girmeyen ama tartışmaya itilen biriyim hepsi o kadar..

Kullanıcı avatarı
fenasi
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: NAMI DİYAR sinann

Mesajgönderen fenasi » Sal Oca 25, 2005 03:21 am

Kerim'e kimse bir şey yapamaz. O artık benim korumam altındadır.

Şu anda da yanımda zaten. Kedi gibidir o, hiç zararı dokunmaz.

Fenasi

sinann yazdı:merhaba arkadaşlar ben internette yokken gene olan olmuş askerde olduğum için yazamadım ama bende herşeyin cevabı ve mantıklı çözüm yoku var öncelikle ben kesinlikle kerim linç edelim demedim dememde zaten bu bir yanlış anlaşılmış ben lale hanımı linç edersek o zaman kerim in rahatlıyacağını düşündüm hepsi o kadar ki doğru da düşünüyorum sonra biri demişki bu sinann kim falan ben burada kimseyle kişisel tartışmaya girmeyen ama tartışmaya itilen biriyim hepsi o kadar..