Ve İŞte SAVAŞ MANÇONUN Soruma Cevabı...(Lokmanço facebook)

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

sinemmercan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Ve İŞte SAVAŞ MANÇONUN Soruma Cevabı...(Lokmanço facebook)

Mesajgönderen sinemmercan » Pzt Şub 02, 2009 00:18 am

Evet ..ayrı ayrı msjlar atarak dağınıklık yaratmak istemediğim için Buraya Bir başlık açtım..

Önceki konudan bilirsiniz ..Savaş Abi Lokmanço Arkadaşımızın Gurubunda Bir yorum yapmıştı..Ama malesef hepsi bozuldu barış" diye bir yorum..ve ben buna kızmış bir yorum yazmıştım..

""bencede Ne konuda bu kanıya verdiniz SAVAŞ ABİ.En çok siz biliyorsunuz bizim duygularımızı.Sizinle mailleşiyoruz yıllardır..Buna rağmen BOZULAN ne bizi aydınlatırsanız sevinirim.Birşeyler BOZULMUŞSA bu biz BARIŞSEVERLER yüzünden değil.Bunu Biliyorum en azından.Sadece Ölüm yıldönümünde UZUN SAÇLI DEV Adamı hatırlayanlardan değiliz bunu siz biliyorsunuz.Öyleki Hala BARIŞ buluşmaları düzenliyor Onun şarkılarını söylüyoruzhiçbir çıkar gözetmeksizin.Bunu reklam yapmıyoruz..Biz ONU SEVDİK.ne olursa olsun değişmeyecek.Ama Birilerinin Unuttuğu kesin.Sadece Ölüm Yıldönümlerinde TVye çıkıpp AA hadi BARIŞ'ı analım diyerek reyting Toplayanlar mesela(ALİ KIRCA yı kesinlikle ayrı tutuyorum yanlış anlaşılmasın).Onlar zaten umrumuzda değil..Bunu Yaşatması GEREKENLER Yaşatmıyor ama biz YAŞATIYORUZ bu sevgiyi..Bence Biraz da YAKINLARININ bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.Yanılıyormuyum.

Sinem MERCAN"

diye bir yorum..Ve işte ondan gelen cevabı size hiç değiştirmeden İletiyorum...

"Savaş Manço 01 Şubat, 23:09'da
Yanıtım uzun olmuş: 2 kerede yolluyorum 1/2

Sinem, çanak tuttun!..

1-) Rolls-Royce nerde?
2-) Cenaze günü Lale'nin yanında oturup Rolls-Royce'u kullanan Sulhi Aksüt nerde?
3-) Fotograf makineleri nerde?
4-) Diğer tablo, kristal, renkli cam vs kolleksiyonları falan nerde?
5-) Barış'ın evleri, arabaları, piyanoları nerde?
6-) Ali Kırca'nın programında Hulusi Tunca söyledi: Lale Ahıskalı Barış'ın bütün borçlarını ödemiş. Niye daha 1994'te mal varlığı 8 - 10 milyon dolar olan Barış parasız ve borçlu öldü ve görünüşte işi, gücü, parası olmayan (öyle ki en son Barış'ın Belçika'daki evini de satmış) Lale Ahıskalı Barış'ın borcunu ödemek için gerekli parayı nerden buldu?Şikayet EtSavaş Manço 01 Şubat, 23:09'da
Yanıt 2/2

Aşağıdaki yazımın son kısmını okuyun: yoksa lafım sizlere, Barış severlere ve ADAM OLSADA ÇOCUK KALANLARA DEĞİL...

http://www.kanadainfo.com/index.php?vie ... &Itemid=39

Hepinizi Barış ve Sevgi dileklerile kucaklıyorum.

Savaş Manço""

Evet sözler bize değil elbette bunu anlamıştık az çok...Yorumları alalım...

Kullanıcı avatarı
süper üye
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen süper üye » Pzt Şub 02, 2009 03:39 am

Gerçek Barış Manço sevenlere olmadığını bliyordum ben zaten.Çünki gerçek Barış Manço sevenler ölmez..!Bedenen toprağa girer...Ancak onlar hep bu dünyadırlar..Aynen Barış Manço gibi..O şu an öldü diyoruz ama ölen bir adam nasıl şarkı söylesin ? Söylüyor..Açın albümleri,videoları...Barış Manço ölmez...Ölemez...Barış Manço fanları da öyle..Biz gitsekter arkada bir sürü şarkı var...Onlar konuşur ... 'belli ki gittiğin yerden kara haber var' der ;
'bir anda bütün dünyam karardı,bu sesle sokaklar yankılandı' der,ama ölmez,ölüler konuşamaz...Barış Manço ölmedi...Sadece dostlarnı ziyrete gitti,ve biliyorum bir gün dönecek..O bizi çok özlüyor.. :gozyasi:

esat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen esat » Pzt Şub 02, 2009 23:35 pm

sevgili sinem çok haklısın. ama ne olursa olsun barış abimizi biz yaşatacağız tüm engellere rağmen.

Kullanıcı avatarı
lokmanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen lokmanço » Sal Şub 03, 2009 20:32 pm

merhaba,
öncelikle açıklık getiriyim, sinemmercan öncelikle grup bana ailt değil. bende diğer üyeler gibi üyeyim :) ayrıca keşke mesajı benim açtığım başlığın altına yazsaydın sanırım daha faydalı olacak galiba bu şekilde biraz dağınıklık oldu :hayallah: ilgine teşekkürler :arrow: