UMUT YASAM CAN yazdı:bu konu böyle yarım kalacak sanmasın o yazıyı yazan zavallı arkadaş
![]()
![]()
![]()
BUNU YAZAN KİMSE HADDİNİ BİLMELİ !!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- barışmania
- Kıdemli Üye

jonturk_emre yazdı:ben cevap yazdım yayınlamadılar demekki editörden geçedi o serefsizin ki yayınlanıo benimki yayınlamıo.yazıklar olsun yazılı medyaya da.Sanatcısına böyle sahip çıkıyo
emre arkadaşım bence yorumu daha sakin bir şekilde yayınlamalısın !!! ve bence orda herkesin yorumu olmalı çünkü ne kadar çoğunluk orda olursa o adam bidaha konuşmaya cesaret edemez ama görüyorum ki çok az kişi ilgilenmiş
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
UMUT YASAM CAN yazdı:ben tüm olgunlugumls neden böyle bır seyı yapmak istedıgını sordum o zavallıya cevap olarak ama yine,yine,yine yayınlamadılar.aklıma da su gelmedide değil hani,bunda bişey var neden bizim cevaplar yayınlanmıoda
o kişinin ki yayınlanıor........![]()
![]()
![]()
![]()
evet bence kesin editörün bi parmağı var bu işte
- barışmania
- Kıdemli Üye

- barışmania
- Kıdemli Üye

- mustafaerol
- Yeni Üye

şimdi kardeşlerim ben de deliye döndüm ama birisi de ohannes hakkında bir fikir beyan etmiş yorumlarda. bir kitapta sözde atıp tutmuş Abimiz hakkkında. belki kötü yorum yapan adam da bu ohannesin etkisi altında kalmış olabilir. baksanıza pek içli dışlı ohannesle. yorumda küfür etmek gelmek içimden ama bunun faydası yok bence. ne yapalım?
tiz-i reftar olanın payine damen dolaşır. erişir menzil-i maksuda aheste giden 
- darkkphonix
- Üst Düzey Üye