81300 hayalmi oldu ya:(
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- DERSİMLİ
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
81300 hayalmi oldu ya:(
2008'in mart ay'ına yetiştirilmesi düşünülen Barış Manço'nun efsane evi'nin müze oluşu suyamı düştü!!!
Bir laf atıldı ortaya ve denildiki;Barış Manço'nun evi 10 Yıllığına Barış severlerin huzuruna açılıomış dediler.Ama ortada ne fol var nede yumurta..
Yahu bu ülkeyi soyup soğana çeviriolar vede çok afedersiniz ama donumuza kadar varıncaya dek herşeyimizi alıyorlar vede sonrasında aklanıp paklanıp gün yüzüne çıkanlara neden bisey olmuyorda,Bir kefil olma yüzünden Türkiye ve dünya sınırlarına adını yazdırmış bir kişiliği çöküşe getirmeye çalışıolar anlamış değilim doğrusu...Yazıklar olsun bu develet gerçek sanatçısına sahip çıkamıyosa yüz bin defa yazıklar olsun...
O ev mutlaka müze olmalı ya.......
Bir laf atıldı ortaya ve denildiki;Barış Manço'nun evi 10 Yıllığına Barış severlerin huzuruna açılıomış dediler.Ama ortada ne fol var nede yumurta..
Yahu bu ülkeyi soyup soğana çeviriolar vede çok afedersiniz ama donumuza kadar varıncaya dek herşeyimizi alıyorlar vede sonrasında aklanıp paklanıp gün yüzüne çıkanlara neden bisey olmuyorda,Bir kefil olma yüzünden Türkiye ve dünya sınırlarına adını yazdırmış bir kişiliği çöküşe getirmeye çalışıolar anlamış değilim doğrusu...Yazıklar olsun bu develet gerçek sanatçısına sahip çıkamıyosa yüz bin defa yazıklar olsun...
O ev mutlaka müze olmalı ya.......
cok haklisin dostum.Baris abi cok unutuldu.bir aralar TRTde programlarini veriyordular ama sonra kestiler.o gunden bu gune onu tv de hic gormedim.dogrusunu soylersem Azerbaycanda iki Turk kanali var,TRT ve STV onu da simdi Hazar tv yapmislar.neyse hayirlisi...diger kanallarinizdan haberim yok.ama ayrica bir Baris TV acilsaydi super olurdu ya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
batubey yazdı:inşallah pınarcım
Ne yazık ki ben orayı açılışda göremeyeceyim amma inşallah ben de bir gün Türkiyeye gelip orayı görürüm
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:km_manco1325 yazdı:batubey yazdı:inşallah pınarcım
Ne yazık ki ben orayı açılışda göremeyeceyim amma inşallah ben de bir gün Türkiyeye gelip orayı görürüm
gidebilrsem bende fotolarını tabıkı çekerim videoya alırım yayımlarım. . .
İnan bu çok iyi olur tek sen diyil tabii kimki giderse resim video beklerim Çok güzel olur