Dün ilk defa Rüyamda :(

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Dün ilk defa Rüyamda :(

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Mar 30, 2008 13:23 pm

kardeşlerim burada mesaj yazmaya başladığımdan buyana valla gerçekten bilmiyorum daha dün barış abim rüyamdaydı nasıl mı onun bir şarkısını sölüyoduk hikaye yi anlatim şöelydi onunla onun hali ise biraz yaşlanmış haliydi ama hala yakışıklı beyaz da olsa o güzel saçlarıyla koluna girdim ve eski bir otobüse bindik vede otobüs gitti gitti sonra arka kapıdan indir vede bir mahalle gibi bir yerde dolaştık durduk sonra barış abim bir dükkana girdi ve dışarıda ki bir çok mont yani normal olarak kocuk diğim bunlardan bir kaç tane aldı ve onları bir el arabası gibi bir şeyle götürdük ve barış abim onları bilmiyorum hatırlamıyorum ama hayal meyal hatırladığım çocuklara dağıttı sonra gene gittik dolaştık onun koluna girdim ve yürüdük gerçekten o kadar güzeldi ki şuan anlatırken gözlerim çok doluyo bide şuan gülpembe şarkısını dinlediğim için gerçekten gözlerimden yaşlar akıyo nese sonra ise biz bir mahalle yukarıya çıktığımızı gördüm sonra gene elimizde bu sefer iki el arabası gibi bir şey vardı onlardada mont felan vardı onlarıda yukarıda ki mahallede ki çocuklara götürüyoduk barış abim yukarı mahalleye hemen çıkmıştı yani yokuş yukarı bense anca geliyodum o kaldırımın yanında yani kenarında duvar örülüydü onun yanından yavcaş yavaş giderek çocuklarA montları felan dağğıtıyodu bende peşinden aynısını yapıyodum ama ben yaparken o duvar yani kaldırıumın yanında ki duvarın bir kısmı düşmüştü aşşağıya yaNİ yere çünkü biraz yüksekteydik sonra barış abim o montları verdikten sonra o yanımdaki yıkılan duvarı resmen örmeye başladı yani duvar örüyodu onu yaparkende yani ben düşmiğim diye yaparkende şarkı sölüyodu hangi şarkı dersiniz 'ali yazar veli bozar '' şarkısını :) sonra bende sölüyodum onunla ondan sonra duvarı ördü ve gene onun koluna girdim vede yürüdük biraz daha sonra da uyandım ama o kadar güzeldi ki koluna girmek onun kokusu gerçekten uyandıkdan sonra ağlamaktan gözlerim şişti ama gerçekten kokusu hala aklımda hala özlüyorum kardeşlerim sizleri de seviyorum çünkü sizde onu seviyosunuz :) ben barış abimsiz bir an bile duramıyorum ya şarkısını dinliyorum yada başka bişi yapıyorum bazende cem karacayı dinliyorum onuda çok özlüyorum bazende barış akarsuyu işte :(

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzr Mar 30, 2008 13:44 pm

ONLAR HİÇBİR ZAMAN ÖLMEDİLER Kİ :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Mar 30, 2008 13:56 pm

gerçekten ne demek istemişti bilmiyorum ama bana bir şeyde yardım etti oda bir duvarı ördü eminim bir anlamı vardır canım barış abim :( :gozyasi: onu çok özledim her zaman da özlüyorum hep cennetten bakıyodur eminim buraya da bu konuya da bakıyo :( :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzr Mar 30, 2008 14:24 pm

bir keresinde ben de görmüştüm.bri senfoni orkestrasında çello çalarken ben o şarkılarını söyüyordu bir konserde :gozyasi: :gozyasi:

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Mar 30, 2008 14:56 pm

hımm keşke bitmese o rüyalar keşke o kadar ağladım ki o rüya bittikten sonra uyandım rüya oldupunu anladığımda dişlerimi sıka sıka gecenin bir saatinde ağladım öle ondan sonra da aklıma her geldiğinde hem üzüldüm hemde sevindim daha 1 gün oldu zaten ama keşke bir kez daha görsem keşke :( annem vefat ettiğin de bile annemi bir kez olsun görmedim ama barış abim girdi rüyama o girdi ya buda yetiyo bana :(

Kullanıcı avatarı
Ben Bilirim
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen Ben Bilirim » Prş Nis 03, 2008 18:20 pm

barışlar ölmez

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Prş Nis 03, 2008 18:58 pm

evet o hiç ölmedi her zaman yanımız da bizlerle beraber :( :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
AHMET SEZGİN ÖZKAN
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen AHMET SEZGİN ÖZKAN » Prş Nis 03, 2008 20:42 pm

ben bilirim dedigi gibi barıslar ölmez barıs abim zaten hep yakısıklıydı onu güzel görmiyecegizde kimi görecegiz
SENİ UNUTMAYACAGIZ BARIS ABİ

pinargorgun
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen pinargorgun » Prş Nis 03, 2008 23:53 pm

rüyadan açılmışken ben de yıllar önce gördüğüm ve unutamadığım rüyamı yazmak istedim.hâla etkisindeyim:

ALLA BENİ PULLA BENİ ŞARKISININ BENDEKİ HİKÂYESİ
yıl 1994...okul çıkışı...her zaman olduğu gibi arabanın ön koltuğunda emniyet kemerim bağlı olarak oturuyordum.koltuktayken yaptığım ilk iş tabii ki radyoyu açmaktı radyonun düğmesini çevirdiğim anda"Alla beni pulla beni"diye bir şarkı kulağıma geldi.ben bu şarkının ilk başta müstehcen sözler içerdiğini düşünmüştüm.ama sonra bunun bir Barış Manço şarkısı olduğunu anlayıp rahatladım.çünkü çocukluğumdan beri kendisine hayranlık duyduğum için hangi amaçla bu şarkıyı yazdığını tahmin etmiştim zaten ben.şarkının melodik yapısı o kadar hoşuma gitti ki...şarkının sözlerini ezberlemeyi arzuladığım halde ödev ve sınavların yoğunluğundan dolayı bu hobimden mahrum kalmış,çok üzülmüştüm.aradan yıllar geçti.1999 yılında Barış manço nostalji albümü yapmak için kolları sıvayınca o albümde bu şarkının olduğunu duydum ve melodisini hayal meyal hatırlar gibi oldum.şarkıda vokal yapan vokalistin sesi o kadar hoşuma gitti ki...âdetâ şarkıyı baştan sona sara sara çok fazla dinledim.tâbiri câizse vokalistin sesine sarhoş oldum.bu şarkının kaydı yapıldıktan sonra Barış Manço ne yazık ki âni bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.onun vefâtı herkesten çok beni üzmüştü.öyle üzmüştü ki,daha önce hiçbir ölünün arkasından yaş dökmeyen gözlerim,onun ölümüne dayanamayıp hem yaş hem de kan dökmüştü.ayrıca yüreğim 2.5 sene boyunca kara yas içindeydi adını sayıklayarak,onu düşünerek,onun şarkılarını mırıldanarak geçirdiğim bu yas sürecini kitap okuyarak atlattım çok şükür.bu kitap profesör doktor richard carlson'un yazdığı"huzurlu olmak istiyorsanız ufak şeyleri dert etmeyin hepsi de ufak şeylerdir"isimli kitabıydı.bu kitapta ölümün bile ufak bir dert olduğunu gördüğüm için yas tutmayı bıraktım.kendisinin vefâtının 1. yıldönümünde gördüğüm rüyâ beni çok etkilemişti.rüyâmda konservatuarın koridorunda grub arkadaşlarımla beraber batı müziği sınavına girmek için bekliyordum.beklerken,imtihanda hangi şarkıyı söyleyeceğime bir türlü karar veremiyordum.arkadaşlarım bana hep bir ağızdan "alla beni pulla beni"yi söyle dediler.ben de saçmalıyorsunuz bu şarkının batı müziği sınavıyla ne ilgisi var dedim kendilerine.ama dinletemedim.onlar şarkıyı söylemem için bana defâlarca yalvardılar.ben de naz yaptım sürekli.neyse.sonunda onlar kendi aralarında bu şarkıyı elleriyle tempo tutarak söylerken ben de şarkıya eşlik etmeye başladım.ama ben şarkıya başlayınca arkadaşlar sustular.ortalık sessizken ben şarkının nakaratını söylemeye devam ederken karşımdaki 15 basamaklı merdivenden kot pantolonlu açık mavi kazaklı ve siyah bot ayakkabılı ayrıca kıvırcık saçlı bir bayan yavaş yavaş iniyordu .bana yaklaştı ve ben de korkuyla yüzüne baka kaldım.senin ne güzel sesin var öyle ben o şarkıda düet yapan kişiyim ve şu anda bu konservatuarda öğretmen olarak çalışıyorum dedi bana.çok şaşırdım ve sevinçle ona sâhi mi?diye sordum .o da evet şimdi seni imtihâna sokacağım gel seni sınıfa götürelim dedi.sınıfın yerini sordum.hemen karşında deyip beni sandalyemle sınıfa doğru götürmeye başladı.tam sınıfın kapısının açılmasıyla maalesef bu rüyâdan uyandım.uyandığıma üzülmeme rağmen Barış Manço'nun kuzeni ve konservatuar mezunu olan Deniz tüney aliefendioğlu'nun rüyamda konservatuarın müzik öğretmeni olarak karşıma çıkmasından dolayı sonsuz bir sevinç duyup üzüntümü giderdim.inşallah onu gerçekten de görürüm ve bu rüyâmı onunla paylaşmanın kıvancını hayâtımda sonsuz defâ tadarım.
PINAR GÖRGÜN
21 ARALIK 2007 CUMA

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Nis 04, 2008 01:13 am

saol pıunar çok duygulandım gerçekten demek sende samsun'dansın bende samsun'danım acaba merkezdemi oturuyosun gerçekten bizde artık birleşelim toplantılarımız olsunm her şehirde ki barışcılar her zaman buluşsunlar bari kardeşliklerimizi kaynaştıralım barış akarsu web sitesinde o kadar güzel ki her şehirde bir sürü barışcı var vede her zaman barış abi adına birşeyler yapıyorlar neden bizde yapmayalım neden bizde böle yaparak adını yaşatmayalım olmazmı :(

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Nis 04, 2008 08:53 am

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:saol pıunar çok duygulandım gerçekten demek sende samsun'dansın bende samsun'danım acaba merkezdemi oturuyosun gerçekten bizde artık birleşelim toplantılarımız olsunm her şehirde ki barışcılar her zaman buluşsunlar bari kardeşliklerimizi kaynaştıralım barış akarsu web sitesinde o kadar güzel ki her şehirde bir sürü barışcı var vede her zaman barış abi adına birşeyler yapıyorlar neden bizde yapmayalım neden bizde böle yaparak adını yaşatmayalım olmazmı :(

barış akarsu barış akarsu ne bu kardeşim? yok o site iyiymiş orda mod muş git o zaman orda dayılan millete. burası barış manço sitesi
Emre başkaya

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Nis 04, 2008 11:55 am

ya emre adam gibi gibi konuş bana kendnce terbiyesiz ce konuşma orda mod da değilim ben sadece oranın nasıl bir yer olduğunu söledim hem bilip bilmeden konuşma sen ne kadar ukala kendini bilmiş birisin ya ''git orda dayılın'' mış adam gibi konuş başka türlü değil orda barış manço ya saygı duyuyolar ama burda senin gene terbiyesizlikten başka hiç bir şey yaptığın yok bana bie şey sölerken adam gibi konuş her insanın bi sabrı var kaçtır ukala alaycı kendini bilmiş tavırlarla konuşuyosun sana iyilikle sölüyorum ama senin sölediklerin bunlar ya benle muhattap olma yada adam gibi konuş barış akarsu diyorum çünkü oda barış mançyu hep andı bunu o kafana sok

pinargorgun
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen pinargorgun » Cum Nis 04, 2008 18:16 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:saol pıunar çok duygulandım gerçekten demek sende samsun'dansın bende samsun'danım acaba merkezdemi oturuyosun gerçekten bizde artık birleşelim toplantılarımız olsunm her şehirde ki barışcılar her zaman buluşsunlar bari kardeşliklerimizi kaynaştıralım barış akarsu web sitesinde o kadar güzel ki her şehirde bir sürü barışcı var vede her zaman barış abi adına birşeyler yapıyorlar neden bizde yapmayalım neden bizde böle yaparak adını yaşatmayalım olmazmı :(

biz ankara ya taşındık cem

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Nis 04, 2008 18:41 pm

adım cem değil pınar BARIŞ_CEM_BARIŞ yazmamın nedeni birinci barış barış manço barış abim yani :) ikinci cem '2cem karaca'' hayranıyım üçüncü hayranı olduğun örnek aldığım kişi ise BARIŞ akarsu adım barış vede Büyük Bir BARIŞ MANÇO hayranıyım yeni gelenlere bakarsan konu açmıştım okursan nası biri olduğumu öğrenirsin pınar :) olsun bende samsunluyum :)

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Nis 04, 2008 21:14 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:ya emre adam gibi gibi konuş bana kendnce terbiyesiz ce konuşma orda mod da değilim ben sadece oranın nasıl bir yer olduğunu söledim hem bilip bilmeden konuşma sen ne kadar ukala kendini bilmiş birisin ya ''git orda dayılın'' mış adam gibi konuş başka türlü değil orda barış manço ya saygı duyuyolar ama burda senin gene terbiyesizlikten başka hiç bir şey yaptığın yok bana bie şey sölerken adam gibi konuş her insanın bi sabrı var kaçtır ukala alaycı kendini bilmiş tavırlarla konuşuyosun sana iyilikle sölüyorum ama senin sölediklerin bunlar ya benle muhattap olma yada adam gibi konuş barış akarsu diyorum çünkü oda barış mançyu hep andı bunu o kafana sok

ben hakaret etmiyorum diyosun ''adam gibi konuş' terbiyesiz falan diyosun.sen kendinde misin hacııı??kısa kes kısa bak sana cevap vererek mesaj sayını attırıyorum zaten sus videodan resım kes sen
Emre başkaya

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Nis 04, 2008 21:57 pm

jonturk_emre yazdı:
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:ya emre adam gibi gibi konuş bana kendnce terbiyesiz ce konuşma orda mod da değilim ben sadece oranın nasıl bir yer olduğunu söledim hem bilip bilmeden konuşma sen ne kadar ukala kendini bilmiş birisin ya ''git orda dayılın'' mış adam gibi konuş başka türlü değil orda barış manço ya saygı duyuyolar ama burda senin gene terbiyesizlikten başka hiç bir şey yaptığın yok bana bie şey sölerken adam gibi konuş her insanın bi sabrı var kaçtır ukala alaycı kendini bilmiş tavırlarla konuşuyosun sana iyilikle sölüyorum ama senin sölediklerin bunlar ya benle muhattap olma yada adam gibi konuş barış akarsu diyorum çünkü oda barış mançyu hep andı bunu o kafana sok

ben hakaret etmiyorum diyosun ''adam gibi konuş' terbiyesiz falan diyosun.sen kendinde misin hacııı??kısa kes kısa bak sana cevap vererek mesaj sayını attırıyorum zaten sus videodan resım kes sen

ya git işine uğraşma benle senin yüzünden yasnlış yazıyorum başka bir şeyden ötürü değil çok ukala vede kendini bilmişsin

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Nis 07, 2008 18:46 pm

(: rüyalardanda kavga cıkarabılen bı toplumuz
hayırdır ınsallah (:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Prş Nis 10, 2008 21:13 pm

rapin_kizi__ yazdı:(: rüyalardanda kavga cıkarabılen bı toplumuz
hayırdır ınsallah (:
:geberdim: :geberdim: :geberdim: hay ALLAH ya hakikaten de biz nas;l bi toplumuz yaaaaaaaa :kizgin: :kizgin:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Nis 11, 2008 15:49 pm

ama şaşılcak birşey var rüyalardan kavga cıkıyor heyt ne dedın sen bana dıye okadar sorun var ulkede kımse hıc sesını cıkarmıyor kendi içimizde çelişiyoruz..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM