videonun altındaki rezalet yorumlara bakın
REZALET
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye

-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
arkadaşlar ben bu yorumu yapan kişiye mesaj gönderdim.yorumları okuyunca çok afedersiniz bu hayvanın ne kadar cahil olduğunu öğrendim.düşünsenize.Barış Manço gibi bir müzik dehasını ajdar gibi bir şarkı katili ile karşılaştırıyor.işte ben de çok kızıyorum.oysa ajdar denen adam Barış abimizin tırnağının ucu bile olamaz.asıl palyaço o ajdar denen adamdır.
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- barışmania
- Kıdemli Üye

- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye

-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- AHMET SEZGİN ÖZKAN
- Gelişen Üye

-
samet ahmet
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Bnede baktım ama youtube u yine kapatmışlar neyse anladığım kadarıyla yorumlardan birisi yada birkaçı kötü sözler içeriyor bizim gençler de sinirlenmişler tabii dolayısıyla ama;
Bu tür insanlar hep olmuştur olacaktır yani geçmişte de bunlar vardı BARIŞ abimiz yaşıyorken bile.
Yapmamız gereken şey onun gibi alt seviyelere inmemek,onun gibi saçma sapan konuşup da onu muhatap almamak olmalıdır!!
Unutmayın ki biz böyle yaparak BARIŞ abimizi utandırmayacağız ve eminim ki O bizimle gurur duyacaktır.
Bende isterim o insana onun dilinden cevap vermeyi ama dediğim gibi hiç gerek yok onu muhatap bile almamalıyız.
Syagılar Sevgiler BARIŞlı günler!!!
Bu tür insanlar hep olmuştur olacaktır yani geçmişte de bunlar vardı BARIŞ abimiz yaşıyorken bile.
Yapmamız gereken şey onun gibi alt seviyelere inmemek,onun gibi saçma sapan konuşup da onu muhatap almamak olmalıdır!!
Unutmayın ki biz böyle yaparak BARIŞ abimizi utandırmayacağız ve eminim ki O bizimle gurur duyacaktır.
Bende isterim o insana onun dilinden cevap vermeyi ama dediğim gibi hiç gerek yok onu muhatap bile almamalıyız.
Syagılar Sevgiler BARIŞlı günler!!!
- darkkphonix
- Üst Düzey Üye

Ben yorumu okuyamadım bulamadım daha doğrusu burada yayınlayabilirmisiniz?...
Bu kadar çok kızdığınıza göre "Barış Abimize" gerçekden kötü şeyler söylemiş tahmin edebiliyorum Allah ona akıl fikir versin böyle bir hayran kitlesi (hâla hayran ve artmakta)olan birine laf söyleyecek insanın akıl sağlığında bir sorun ararım!...
Bu kadar çok kızdığınıza göre "Barış Abimize" gerçekden kötü şeyler söylemiş tahmin edebiliyorum Allah ona akıl fikir versin böyle bir hayran kitlesi (hâla hayran ve artmakta)olan birine laf söyleyecek insanın akıl sağlığında bir sorun ararım!...
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
İşte Kardeşlerim Bu tür yapılan hakaret videolarını 3 kere Bu yöntemi uygulayarak Siliyoruz hadi bu linke tıklayın ve yolunu hepiniz öğrenin BARIŞ abimiz her zaman yaşıcak ama En güzel Şekilde
Hep birlikte bu Tür videoları siliyoruz işte bu linkten öğrenebilirsiniz
viewtopic.php?t=5528
viewtopic.php?t=5528