SESİNİN KISILMA KORKUSU VARMIŞ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
SESİNİN KISILMA KORKUSU VARMIŞ
ARKADAŞLAR BARIŞ MANÇO İŞİNE VE BELKIDE BIZLERE OLAN SAYGISINDAN SESİNİN KISILMASINDAN ÇOK KORKUYORMUŞ,HATTA VE HATTA BUNUNLA ILGILI DAHA ÖNCEDENDE TEDBIRLERINI ALIYORMUŞ SEVGILI BARIŞ MANÇOMUZ..........................
BARIŞ MANÇO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Tamer Şahin , 1980'lerin başından Barış abinin vefatına kadar uzun süre menajerliğini yapmış, anılarını "Hâlâ Yazıp Çizecek Bir Kaç Satırım Kaldı" kitabında bizlerle paylaşmıştır.
Kitapta Barış abinin her konser öncesi strese girdiğini , sanki ilk defa konsere çıkacakmış gibi heyecanlı olduğunu, ya sesim kısılırsa , bir iğne mi olsam acaba diye tedirginlik yaşadığını ama sahneye çıkıp bir iki şarkı söyledikten sonra kendine gelip bildik harika performansını gösterdiğini anlatır.
Hâlâ Yazıp Çizecek Bir Kaç Satırım Kaldı, Tamer Şahin, Truva Yayınları, 2005
Barış ve Sevgi bizlerle olsun.
Kitapta Barış abinin her konser öncesi strese girdiğini , sanki ilk defa konsere çıkacakmış gibi heyecanlı olduğunu, ya sesim kısılırsa , bir iğne mi olsam acaba diye tedirginlik yaşadığını ama sahneye çıkıp bir iki şarkı söyledikten sonra kendine gelip bildik harika performansını gösterdiğini anlatır.
Hâlâ Yazıp Çizecek Bir Kaç Satırım Kaldı, Tamer Şahin, Truva Yayınları, 2005
Barış ve Sevgi bizlerle olsun.
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

Evet arkadaşlar buda Barış Abi nin işine sanatına ve bizlere verdigi önemi ve saygıyı ortaya koyuyor normal hayatındada sağlıgına çok dikkat edermiş eee bizlere hep söyledigi güzel eserlerindende belli oluyor zaten ''OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
- manco halil
- Profesyonel

merhaba
öncelikle herkesin bayramını kutlar huzur ve barış içinde geçmesını temenli ederim..konumuza gelınce barış abının bu durumu benı hıç şaşırtmıyor nedenı ıse barış abı tutucu oldugunun yanı sıra kendıne olan öz guvenını devamlı tazeleyen bir duayendi onunla bırlıkte bır seyı kırk kere sorgular vede kırk bırıncıde kararını veren bır ınsandı şaşırmamamında nedenı bu sevgı ve barışla kalın...manço halil...
halil
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
dragonfly yazdı:BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:bende bilmiyordum ve daha fazla bilgi verdiği için dragonfly kardeşime teşekkür ederim saol kardeşim
Rica ederim dostum
bunu paylaşmak zevktir Barış abi sever arkadaşlarımla
ifade biraz karışık oldu (Usta Yoda gibi) )
Ben demek istediğini de anladım vermek istediğin sıcaklığıda kardeşim