"Barış'ın Ruhunu Taşıyorum"

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen MuratCorlu » Prş Eki 18, 2007 00:09 am

"Reenkarnasyon" denen üfürüğü millete yedirmek için belirli aralıklarla böyle haberler yapmaktan hiç çekinmiyorlar. Ve maalesef bu yalan haberlere karşı hiçbir yaptırım uygulanmıyor. Barış Manço adı da herkes tarafından böyle sömürülüyor. Bir tepki göstermek lazım. Yoksa hayatında magazine alet olmamış Barış Manço, vefatından sonra magazinel bir obje olmaktan kurtulamayacak...

Kullanıcı avatarı
alper1943-87
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen alper1943-87 » Prş Eki 18, 2007 23:41 pm

BU TÜR PROGRAMLAR KOMEDİ PROGRAMLARI ARKADAŞLAR BARIŞ MANÇONUN RUHU BİRİNE GİRECEK OLSA İLK BANA GİRERDİ :d:d BU NE YAAA İNSANLARI APTAL YERİNE KOYUYOLARR YAA GELSİN O ÇOCUK KARŞIMA TEKBİR SORU SORAR ALIRIM İFADESİNİİ ALLAHIM YAAA.... BU NE SAYGISIZLIK ÖLMÜŞ BİR İNSANA.. ÖLÜNÜN ÜZERİNDEN BİLE PARA KOPARTMAK YAPTIKLARII.. SON DERECE SAYGISIZLIK BUUU

Kullanıcı avatarı
AHMET SEZGİN ÖZKAN
Gelişen Üye
Gelişen Üye

barıs manconun ruhunu tasıyan cocuk

Mesajgönderen AHMET SEZGİN ÖZKAN » Sal Eki 30, 2007 21:15 pm

sevgili barıs severler bir süre önce bilgisayarımda sorun oldugu icin sizlerden ayrı kaldım özür dilerim bende ilk duydugumda sasırdım barıs abinin söhretinden prim yapmak isteyen dolandırıcıların tezgahı ama türkiyemizde bir tane barıs manco var vede öyle kalacak üc beş kendilerini kücük düsürüyorlar ve ne acıdır kikendilerine rant saglıyorlar :kizgin: :kizgin: :kizgin: barıs abinin böyle seylere alet edilmemesi icin barıs abiye her zamandan daha cok sahip cıkalım belki böylece ailesi ve devlet olaya el atar
SENİ UNUTMAYACAGIZ BARIS ABİ

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cmt Kas 03, 2007 19:02 pm

SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE İNSANI OYALIYORLAR VE AYRICA BARIŞ ABİ'NİN BÖYLE BİR KONUYLA GÜNDEME GELMESİ ÇOK TALİHSİZ BİR OLAY BENCE :gozyasi: KALDI Kİ ZATEN''RUH GÖÇÜ''DE DİNİMİZCE YOKTUR.

Kullanıcı avatarı
melike_mançomania
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen melike_mançomania » Pzt Kas 05, 2007 02:04 am

ya böyle saçma sapan şey olamaz ya,bunlara inanlara yuh derim ya..Bedenen manço ölmüş olabilir ama hep kalbimizde..Reankarnasyon diye bişey yoktur !!

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzt Kas 05, 2007 13:31 pm

melike_mançomania yazdı:ya böyle saçma sapan şey olamaz ya,bunlara inanlara yuh derim ya..Bedenen manço ölmüş olabilir ama hep kalbimizde..Reankarnasyon diye bişey yoktur !!
reenkarnasyon şaçmalıktır :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Kas 05, 2007 21:43 pm

turkerr yazdı:
melike_mançomania yazdı:ya böyle saçma sapan şey olamaz ya,bunlara inanlara yuh derim ya..Bedenen manço ölmüş olabilir ama hep kalbimizde..Reankarnasyon diye bişey yoktur !!
reenkarnasyon şaçmalıktır :!:
+1

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Kas 05, 2007 21:44 pm

BU İNSANLIK İYİCE SAÇMALAMAYA BAŞLADI :kizgin: ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN İNŞALLAH :saskin:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Kas 05, 2007 23:58 pm

Ali Kaan yazdı:BU İNSANLIK İYİCE SAÇMALAMAYA BAŞLADI :kizgin: ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN İNŞALLAH :saskin:

inşallah
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Kas 10, 2007 17:13 pm

reenkarnasyon ünlü olmanın yollarından biri haline gelmeye basladı saçma sapan bişi ya bu

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Çrş Ara 05, 2007 06:29 am

Arkadaşlar bu saçmalıktan bütün Barış Severler çok rahatsız oldu.Gerçekten yazık çok yazık onun dekoltesi,bunun kaçamağı,şunun kavgaları derken yetmedide şimdide Barış abimizmi kaldı reyting malzemesi YAZIK,KOCAMAN YAZIK...[/i][/b]
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

Kullanıcı avatarı
littledarlin_622
Yeni Üye
Yeni Üye

böledir...gibi

Mesajgönderen littledarlin_622 » Cum Ara 07, 2007 18:25 pm

ruh bir tanedir..ya..öle şey olur mu ? barış abyi sevebilirsin ama ben oyum dersen...o zaman hayata karşı bir suç işlemş olursun..dimi:)
there is a flower called love it grows in hidden ways...

Kullanıcı avatarı
ayça özdemir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ayça özdemir » Cum Ara 07, 2007 22:09 pm

Şarlatanlıkta sınır tanımayan medya yine yaptı yapacağını! Çocuk durmaksızın saçmalıyor, iq seviyesi taban yapmış spiker şoktayım diyor... Haberi izlerken gülmekten yere düştüm inanın Barışseverler... Sonra da ağlamaya başladım... Manik depresif yaptı bu medya beni! Ne hakkı var ki bu insan(!)ların genç bir kızın psikolojisiyle oynamaya?? :D Milletçe delirdik hadi hayırlı olsun :P

Kullanıcı avatarı
barışmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen barışmania » Cmt Ara 08, 2007 20:33 pm

sanırım en komiğide medyanın bu kdr aptallaşabilmesi sadece reyting yapan haber peşindeler!!! barış mançonun belgeselinş yapalım desek yada hadi evi kurtarmak için bişeyler yapın desek suratımıza bakmazlar ... programı izlemiştim gercekten cok komıkti... ne yapıolarsa yapsınlar ama keşke barrış mançonun adını böle bi şaçmalığa karıştırmasalardı...

Kullanıcı avatarı
Bana Sen LazımsıN
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Bana Sen LazımsıN » Pzt Oca 21, 2008 00:29 am

Bencede saçmalık..
Güz yağmurLarıyLa BirgüN GöçtüN GittiN.İnanamadıM *Barış MANÇO*Mm

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzt Oca 21, 2008 01:10 am

Bu saçmalıkla ilgili görüntü kayıtları mevcut, inanmadığım için paylaşmadım. Yinede gündeme getirmeye gerek yok. Yalnız seyretmeyen arkadaş varsa yüklerim.
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Oca 21, 2008 15:37 pm

gündeme getirmeye gerek yok zaten kayıtlarda barışmançoyla ilgili bişi yok sayılır rant eldesi hepsi bu konuyu uzatmayalım kapatalım..

Kullanıcı avatarı
ahmetaykan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ahmetaykan » Cum Şub 01, 2008 17:07 pm

evet kardeşlerim
Bir Barışmanço sevdalısı olrak ben; Dünyaya geç geldiğimi düşünüyorum..