çok yalnız mı kaldık ..

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

çok yalnız mı kaldık ..

Mesajgönderen manco halil » Çrş Ara 26, 2007 16:13 pm

merhaba sevgili barış kardeşlerim ben artık dayanamıyorum bır haftada tam 7 üyemiz açığa cıkmıştır..bu nedemek ben hala anlayamadım neden .bırbırımızı kırıyoruz gereksız yerlere neden hoş görünün tatlı dilin yerine bır bırımıze sövüyoruz ben anlamıs degılım ..sevgılı arkadaslar ..nereye doğru gıdıyor bu sıtemız her gecen gün ıyıye gıtmesı gerekırken bu bölünme neden oluyor yada ayrılan arkadaslar neden kafalarına göre sıte kurma hevesındeler bu da bır problem bence ben dıyorumkı gelın bırlık zamanı hem barış abınınde evı yenılenıyor kültür merlkezı oluyor medyaya sesımızı ayrılarak degıl bırleserek bırbırımıze destek olursak o kadar sesımızı duyururuz..sevgi ve barışla kalın...manço halil....
halil

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Çrş Ara 26, 2007 16:49 pm

baştan sona kadar haklısın insanlar birbirleriyle anlaşmak zorunda değiller ama bu forumda iyi geçinmek çokta zor değil heralde
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
süper üye
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen süper üye » Çrş Ara 26, 2007 19:28 pm

gerçekten de..Barış'ın olduğu forumda neden savaş var ki?

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Çrş Ara 26, 2007 21:30 pm

s?ye yazdı:ger祫ten de..Bar?olduğµ ¦orumda neden sava?i?
ben bu barede bir defa da yazmisdim ama olsun simdide soyliyorum biz burada yalniz ve yalniz BARIS MANCO icun variz ve onun adina yapilan sitede onu seviyorum deyipde basqa BARIS severin kalbini kirmak ne kadar dogru bunu siz dusunun sana aynen katiliyorum arkadas :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Prş Ara 27, 2007 04:18 am

Hayallah :( yinemi başladı kavgalar...buna bir çözüm bulmalı ama ne!! aramızda psikolog varmı acaba...
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Ara 28, 2007 01:35 am

8. üyeyede elveda diyelim. provoke yapacağımıza konulara bakalım. bu kadar kafaya takılacak üye yok burada.

Kullanıcı avatarı
barışmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen barışmania » Cmt Ara 29, 2007 14:30 pm

nedir bu paylaşılamayan şey anlamıyorum neden ya biz burda barışdan konusmak için onun adına birşeyler yapmak için toplandık neden herkes bu kdr agresif barış bize bunu öğretmedi arkadaslar lütfen adam olacak çocuklara yakısır şekilde davranalım...söz konusu olan şey barış manço ona yakısanı yapalım...onun ögrettiği gibi...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Ara 31, 2007 15:30 pm

herkes 2 ocakta manço kültür merkezinde olsun BARIŞ MANÇO 65 Yaşında!!!