Barışın Ruhunu....Star Tv Ne Yapmaya Çalışıyor...????

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Barışın Ruhunu....Star Tv Ne Yapmaya Çalışıyor...????

Mesajgönderen mensup » Prş Eki 18, 2007 00:18 am

17.10.2007 tarihli Star Tv -ZooM magazin programında yer alan görüntülerin arkasındaki güç ne?Kimler ne amaçla kullanılıyor,kimler buna neden hizmet ediyor.Star Tv ne yapmaya çalışıyor..
Konu ile ilgili programda peş peşe Reenkarnasyon zırvalarlarından oluşan uydurmalar ne için?Neden her ikisi de Hatay/Antakya kökenli.. 14 yıl önce ölmüş bir kişinin ruhunu taşıyorum diyen çocuk ile Barış Manço’nun (Tövbe-sümme haşa) ruhunu taşıyorum diyen çocuk neden Antakya’da ve her iki röportajı ,haberi sunan spiker müsvettesi neden aynı.Tv programı sunma ,haber yaptığını zannetme duygusu içindeki bu zavallının insanları kullanması ne kadar doğru,yüzyıllarca ,milyonlarca yıl süren yaşamda ispatlanamamış,kabul görmemiş ve dinimizde de açıkça olmadığı ifade edilen bu döngü neden bu şekilde pazarlanmaya çalışılıyor,yoksa Antakya’da bilmediğimiz oyunlar mı dönüyor,neden bu olaylar Antakya kökenli yoksa bilmediğimiz bir sapkın inanış mı ?hortlatıldı(Antakyalıları bu nezih tutarım,aflarına sığınırım..Sözüm onlardan çok öte)
Bu ülkeye misyonerlik faaliyetleri ile sızıp ,insanımızı zehirlemeye çalışanlar başaramadıkları amaçlarına inançlarını yıkarak mı ulaşmaya çalışıyorlar ve bunun için acaba dinlerin buluştuğu nadide şehrimiz,barışın ve huzurun yer aldığı dinlerin buluştuğu bir coğrafya da olması neden? Ve neden yoksul ve eğitimsiz insanlar bunların kurbanı oluyor?
Akıldışı olan bu konuyu Star tv hangi akla ve kesime hizmet düşüncesi ile haber niteliği!!! :)) kabul ederek programlarında yer veriyor.Ülkemiz üzerinde oynana oyunlara dikkat edelim…Basit gibi gözüken ama arkasında yer alan düşünceye yoğunlaşalım.Biz<mi komplo teorisi kuruyoruz.Yoksa bu ülke üzerinde oyun oynamaya çalışan insanlar bu kadar mı göz koydular topraklarımıza ..Çocuklar kullanılıyor..Çocuklar kullanılıyor. .Çocuklar kullanılıyor…Çocuklar kullanılarak ,çocukların mı aklı yıkanmaya çalışılıyor? Bu zırdeliliğe son verelim..Ve elimizden geleni yapalım..Ben diyorum ki bu zırvalığı yayınlayan Star Tvye programa özellikle tepki telefonları ve de faxları vede mailler ile cevap verelim…Değerlerimize sahip çıkalım..Değerlerimize sahip çıkalım..

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Prş Eki 18, 2007 00:33 am

star tv nerenin TMSFEEE tmsf iktidara bağlı bu iktidarın "paşa"sı tayyip efendi Barış abimizin köşkü müze olsun teklifi geldiğinde çıkarıyla alakalı olmadığı için önerinin yüzüne bile bakmamıştı...

Rtükün başındaki zahit akman denen arkadaş canlı yayında "racon" kesmeye kalkarsa TMSF gibilerde Barış abimizin ismini kullanmak için "bilimsel" hakikaten reenkarnasyonla ilgili kulaktan dolma bilgileri kullanırlar..

stara ve tmsf yöneticilerine sormak lazım bu yayın ekrana verilirken çocuğa ne kadar para verildi...

sadece akşam kuşağından paye almak için bu zırvayı yapmaya değiyo mu..

benim halkım uyumayı ve uyutulmayı sever ama biz BARIŞSEVERLER yemiyoruz..

yemek isteyeninde aklına şüphe ederim Barış abi demiş 40 yılda bir gelir diye ama hayır asırlar geçsede onun gibi kimse olamaz olsa iki tane oğlu özenir olmaya çalışırlardı :) o yüzden starmış rüyaymış yıldızmış tmsfymiş..

bu arkadaşlar baydı artık kanallarını izlemiyorum bu safsatalara gülecek uzuvlarım çok:)

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen mensup » Prş Eki 18, 2007 00:42 am

STAR TV TMSF NİN DEĞİL MEDYA PATRONLARINDANNN BİRİNİN KANALI İSMİ LAZIM DEĞİL..TMSF VE TAYYİP BEYLE LE BAĞLANTILI AÇIKLAMALAR HADDİNİ AŞAN AÇIKLAMALAR...KONUYU SAPTIRMAYALIM...
Resim

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen MuratCorlu » Prş Eki 18, 2007 00:51 am

Efendim meseleyi çok çetrefilli hale getirmeye gerek yok. Öncelikli amaç Barış Manço'nun adını kullanarak izlenme sayısını artırmak, dolayısıyla gelirini artırmaktır. Ayrıca bu "reenkarnasyon" da öteden beri bu medyanın halkımıza empoze ettiği bir safsatadır. Dinimizce çok net bir şekilde reddedilen böyle bir inancı medyanın ısıtıp ısıtıp önümüze koymasının yorumunu yapmak çok zor olmasa gerek...

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Prş Eki 18, 2007 01:10 am

MuratCorlu yazdı:Efendim meseleyi çok çetrefilli hale getirmeye gerek yok. Öncelikli amaç Barış Manço'nun adını kullanarak izlenme sayısını artırmak, dolayısıyla gelirini artırmaktır. Ayrıca bu "reenkarnasyon" da öteden beri bu medyanın halkımıza empoze ettiği bir safsatadır. Dinimizce çok net bir şekilde reddedilen böyle bir inancı medyanın ısıtıp ısıtıp önümüze koymasının yorumunu yapmak çok zor olmasa gerek...
Öncelikle Hoşgeldin Kardeş aramıza yorumun ve düşüncen çok güzel katılıyom :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Prş Eki 18, 2007 09:26 am

34BM777 yazdı:
MuratCorlu yazdı:Efendim meseleyi �ok �etrefilli hale getirmeye gerek yok. �ncelikli ama� Bar�� Man�o'nun ad�n� kullanarak izlenme say�s�n� art�rmak, dolay�s�yla gelirini art�rmakt�r. Ayr�ca bu "reenkarnasyon" da �teden beri bu medyan�n halk�m�za empoze etti�i bir safsatad�r. Dinimizce �ok net bir �ekilde reddedilen b�yle bir inanc� medyan�n �s�t�p �s�t�p �n�m�ze koymas�n�n yorumunu yapmak �ok zor olmasa gerek...
�ncelikle Ho�geldin Karde� aram�za yorumun ve d���ncen �ok g�zel kat�l�yom :alkis: :alkis:
bende aynen katiliyorum kardesler bu gercekdende boyle BARIS abinin adini kullanarak reytink topliyolar

Kullanıcı avatarı
senem-m
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen senem-m » Cmt Eki 20, 2007 00:18 am

merhaba....
bu ara çok tv seyretmedim ben özel nedenlerden dolayı,ne zamanki yönetiminde yetkili olduğum mehmet akif alakurt kardeşliği simurganka forumda bu konuyu barış manço gülpembenin hikayesi topiğinde bir arkadaşın açması (sitemizde mensubun barış abi için açtığı özel bir bölüm bulunmakta)ve de mensubun(site admini) o konuyu silmesiyle haberdar oldum olanlardan,arkadaşın mesajını gördüm,silindiğinde de mensuba neden silindiğini sordum,saçmalık bunlar dedi,bende bunun üzerine tv de araştırdım,starda denk geldim nihayetinde,...
konuyu kısaca özetledim...gelelim sadete,,bence bunlar tv oyunlarından başka birşey değil,bakın orda psikolog konuya açıklama getirmeye çalışıyor ama spiker ısrarla izleyiciyi ekrana yapıştıracak bir beden diliyle ve de sözlerle hala aynı kelimeleri tekrarlamaya devam ediyor,,ilk konuk olan ben barış mançoyum diyen çocuğu geçtim,ikinci çocuğun hali ve tavrı çok üzüntü verdi bana,çocuğun psikolojisi kesinlikle iyi değil,o gözyaşları o kadar gerçekçiki,seyreden herkes vah yavrum der,başka birşey demez.....benimde içim acıdı,ama bende inanmıyorum bu olan bitene,inançlı bir insanım,allaha yüce yaradana inanırım ama bunlar sadece safsata,
sonlandırmadan,barış abinin adının böylesi bir düzenekte anılması beni üzdü,ailesi zaten alışmıştır bu tarz durumlara,umurlarında bile olmuyordur,dolasyısı ile bende üzerinde durmayacağım,tek güzel tarafı örnek olarak barış abinin alınması...ne kadar büyükmüşki,adı hala geçiyor..allah rahmet eylesin......

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Eki 21, 2007 01:42 am

e arkadaşlar islam dinine mensubuz...ölümden sonra bir insanın dünyaya bir daha gelmesi gibi bi şey var mı ??? yok.....
insan ölür kabirde hesap verir ve berzah aleminde ruh bekler.. ( daha fazla açıklamayım ) bir daha dünyaya gelme gibi bir şey söz konusu olamaz...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Eki 21, 2007 12:09 pm

bence bu konunun tartışma konusu olması bile saçma...böyle birşey olmayacağını biz biliyoruz,siz de biliyorsunuz,söylenecek söz var mı?

Kullanıcı avatarı
senem-m
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen senem-m » Pzr Eki 21, 2007 23:03 pm

baris_onsel haklısın tabi,ama şu da var,susmak kabul etmek anlamına gelir bazı kesimlerde,bazende en iyi cevaptır,bu durumda ilk söylediğim geçerli taktir edersinki,işin içine medya girmiş,zaten bu bir medya düzmecesi,belli,konuştukça onlara prim veriyormuş,ekmeklerine yağ sürüyormuş gibi görünüyor olsakta,bence dengeyi koruyarak bu işin üstesinden gelebiliriz,tepkimizi gösterelim ama birilerinin ekmeğine yağ sürmeden,gerektiği anda dur demesini bilerek...barış abi büyük insandı,normaldir arkasından bu tarz durumların yaşanması,ben çok yadırghamıyorum,ama bence konu gayet güzel sonuçlandı,belki 2 program daha dönerler ailecek ,sonra silinir giderler....biz bu konuyu burda konuşuruz,bilgi alışverişi ve de paylaşım adına ama dışarıda da büyüyüp çirkin bir hal almasına izin vermeyiz.....
bence barış abi huzurludur kabrinde,ne ailesi ne sevenleri kendilerini bu duruma kaptırarak sıkıntı yaşamaz,yaşamıyordur,es geçiliyordur,biz burda tartışıyoruz evet ama amacımız fikir alışverişi ve de bu durumlarda nasıl bir duruşumuzun olması gerektiğini yansıtmamız........
e ee kolay değildir...kırk yılda bir gelir barış abi gibisi...ama bu şekilde değil......

Kullanıcı avatarı
sadun
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sadun » Pzt Eki 22, 2007 16:36 pm

Gerçekten böyle şeyler çok saçma zaten dinimizde böyle bir şey yok. Bıraksınlarda BARIŞ abimiz yerinde rahat uyusun.
Barış abi her zaman kalbimizdesin.

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Sal Eki 23, 2007 05:12 am

BENCE, AMACLARI MESHUR BIRININ ADINI KULLANARAK DINIMIZE, INANCIMIZA GOLGE DUSURMEKTIR. VE BAZI KENDINI DINDAR OLARAK TEKTIM EDEN ZAVALLILAR DA BUNU KURAN AYELERIYLE ISPATLAMAK (HASHA...) ISTIYORLAR.

BIR DE SU VAR. BEN BARIS MANCOYUM DIYEN KAC COCUK VAR? BENCE BIR DEGIL. O ZAMAN BARIS MANCONUN RUHU AYNI ANDA BIR KAC COCUGA MI GIRMIS? :geberdim:

MEDYA INSANLARIN CAHILLIGINDEN VE FAKIRLIGINDEN YARARLANARAK, ONLARI MADDI VE MANEVI SOMURMEKTEN VAZGECMELI ARTIK!!!

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Eki 30, 2007 20:20 pm

hayatımda duydugum en sacma en komık haberdı bence... böyle birşeye ınanılması ve cıddı olarak haber yapılması ıcın ugras ve emek verılmesı ınsanların bu cagda hala islamiyetin dogusu aşamasında olduklarını gosteriyor bence..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
fatix burak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen fatix burak » Prş Kas 01, 2007 12:53 pm

bu habere sadece gülünür : :amanin: P :geberdim:
fatih burak

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Kas 10, 2007 17:50 pm

abi modadaki evin inşaatında çalışanlarla konusuyoz o çocuk buraya gelsi aha şu sopayı kafayında barçalarım gibi bi tepki verdiler :D

Kullanıcı avatarı
senem-m
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen senem-m » Pzr Kas 11, 2007 12:39 pm

ya artık ben şaşırmıyorum bu tarz konularla gündem yataranlara,,birilerinin birşeyler işine geldiği sürece hep olacak bunlar,,bir kaç sene sonra bir daha...3-5 sene sonra bir daha...... :hayallah:

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen sercan55 » Cmt Kas 24, 2007 14:21 pm

arkadaşlar çok basit bi şey barış abinin üstünden rant yapmaya çalışıyorlar ben bu olaya gülerim :D
güneş elbet birgün doğacak

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzr Kas 25, 2007 11:22 am

baba olan kişi küçük çocuğunun adeta beynini yıkamış ve star tv de bu tür olayları ekrana getirerek izlenme rekoru kırmaya çalışıyorlar ama biz Barışseverleri de çok çok çok çok çok kırıyorlar.çok talihsiz bir olay

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen gokhankaraduman » Çrş Kas 28, 2007 02:22 am

Söz konusu programın canlı olarak yayınlanacağı gün çocuk stüdyoda iken tarafımdan Rtük aranarak siz Barış severlerin şikayeti dile getirilmiş ve RTÜK'e inancım o gün sağlaşmıştır çünkü ben reklam öncesi aradım ve reklamın hemen akabinde konu kapatıldı...

Savaş abi'yi çok seviyorum bu konuyu belki destekliyor ama bana kızmasın çünkü bu konu çok uzun araştırmalar olmadan TV'e yansımamalı..
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
littledarlin_622
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen littledarlin_622 » Sal Ara 04, 2007 17:04 pm

Aslında işin özünde çocuğun sevgisi çok fazla...Ancak gelgelelim işin masum tarafının bittiği yerde çocukta olsan kötü bi tarafı başlıyo..Ruh birinindir..İki kişide olması demek iki yaşamın bir yaşam olması demekki..bu da hayatı yalan yapar..O yüzden genç ve genç kalanlar siz sakın böle şeylere yumuşak bir muamele göstermeyin..Zaraar uğrayanlardan olursunuz..Nerden mi biliyorum? nerden biliyosanız.:)
there is a flower called love it grows in hidden ways...

Kullanıcı avatarı
süper üye
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen süper üye » Sal Ara 04, 2007 19:13 pm

"Reenkarnasyon" son derece saçma,geriye dönüş olarak plananlanan bir şeydir..Saçma olmakla birlikte(ki inanmam)Barış Mançonun da üzerinde kullanılması çok yanlış bence.
Şunu anlamıyorum:
Şu an eğer Barış Manço'yu yaşatmak istiyorlarsa şarkılarıyla,efendiliğiyle
yaşatsınlar..Böyle abuk subuk haberlerle değil.
Yazık.. :!:

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Sal Ara 04, 2007 22:30 pm

süper üye yazdı:"Reenkarnasyon" son derece saçma,geriye dönüş olarak plananlanan bir şeydir..Saçma olmakla birlikte(ki inanmam)Barış Mançonun da üzerinde kullanılması çok yanlış bence.
Şunu anlamıyorum:
Şu an eğer Barış Manço'yu yaşatmak istiyorlarsa şarkılarıyla,efendiliğiyle
yaşatsınlar..Böyle abuk subuk haberlerle değil.
Yazık.. :!:
sana katılıyorum...

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Çrş Ara 05, 2007 06:20 am

Arkadaşlar bu haberi izlediğimde ben çok kötü oldum,Barış abinin böyle reyting kaygıları ugruna kullanılması çok ahlaksızca birşey,insanlar artık temiz kalmış hiçbirşey görmek istemiyorlar herhalde,bu programları hazırlayan ve yayınlayanlara yazıklar olsun diyorum insallah böyle bir olayla bir daha karşılaşmayız....[/b]
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Çrş Ara 05, 2007 09:19 am

manco_mania yazdı:Arkadaşlar bu haberi izlediğimde ben çok kötü oldum,Barış abinin böyle reyting kaygıları ugruna kullanılması çok ahlaksızca birşey,insanlar artık temiz kalmış hiçbirşey görmek istemiyorlar herhalde,bu programları hazırlayan ve yayınlayanlara yazıklar olsun diyorum insallah böyle bir olayla bir daha karşılaşmayız....[/b]

İnşallah Karşılaşmayız...

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

yazıklar olsunnn

Mesajgönderen manco halil » Çrş Ara 05, 2007 15:56 pm

merhaba arkadaşlar düsünuyorumda bazıları acık yazayım medyamız iş bulamayınca ortaya yıne barış abı hakkında yalan haber atmaya basladılar yazık cok yazık barış abının proğramlarını yayımlayacaklarına ortaya asılsız yalan haberler atıyorlar cok acı ve cok yazık ..şöyle bır bakıyorumda ..bızım elımız ayagımız olan trt bıle unutuyor ne dıyelım fazlada kızmayalım sonra keskın sırke küpüne zarar verırı barış babamız öle dıyor ben sadece yazıklar olsun dıyorum ..o tv canavarlarına yapımcılarına müdürlerıne yazıklar olsun........sevgı ve barışla kalın .barış severler...
halil