ARIF VERIMLI &ZEKERIYA BEYAZ`A HELAL OLSUN

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
ladyoftheseventhsky
Gelişen Üye
Gelişen Üye

ARIF VERIMLI &ZEKERIYA BEYAZ`A HELAL OLSUN

Mesajgönderen ladyoftheseventhsky » Çrş Eki 17, 2007 15:47 pm

yASEMININ PENCEresi programinina cikti weletin babasi allahim deli olmamak icten degil bide Savas Mancoyu bagladilar oda Bunun mumkun olabilecegini tarzda konustu hatta kucuk Barisla tanismislar falan Zekeriya Beyaz Abimizi oyle bi savunduki helal olsun :alkis: bu oranin kulturunun bir parcasi bu cocuk Baris Manconun gerek edebi gerek musiki gerekse dil bakimindan temsil edemez hadi calsin bakalim gorelim :P tarzinda konustu Arif Beyde destekledi :alkis: hala weletin babasi konusuo pes dedim ya bide karsisindaki profesorlere ne dese begenirsiniz benim cocugumun psikiyatrilik bi durumu yok siz kafadan atiosunuz diye :cinnet:

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Çrş Eki 17, 2007 16:29 pm

Kardeş bunları konuşmaya bile değmez oralara çıkıp ta kendilerini rezil ettiklerinin farkında değiller biliyomusun,bi anlasalar rezil olduklarını bakalım Manço ile oyun oynama polıtıkasının onların şahıslarına ne kadar ağır geleceğini anlamış olacaklar ama iş işten geçmiş olacak...........

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Sal Eki 23, 2007 05:27 am

ASIL ANLAMADIGIM SAVAS ABININ BU KONUYA SERT YANIT VERMEDIGIDIR. BIR KAC KEZ BAGLAMISLAR, HATTA BIR SEFERINDE FOX TV-DE BIZZAT GORDUM. ACABA BAGLANAN GERCEKTEN SAVAS MANCO'MUDUR?