Arşivi olanlar için takas
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Arşivi olanlar için takas
Arkadaşlar Barış Manço arşivi yapanlar kendilerinde fazla olan birşeyi başka biriyle elinde olmayan birşey karşılığı değiş tokuş yapsa olmaz mı sadece kargo ücreti karşılığında örneğin ben babamın çektiği resimleri göndermeye razıyım yaklaşık 40 tane ayrı resim var
-
MatuR
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

ben barış abinin arşivini 89 yılında başladım ama malesef o zamanlar kiracı olduğumuz için taşıma sırasında benim dikkatsizliğim yüzünden bir kaç defa kaybettim şu anki arşivimin tahminen 91yada92'den itibaren başlıyor. tam 5 albüm ful dolu ve daha olacak bir okadar daha var.
en büyük hayalimdi her albüme barış abinin imzasını attıracaktım'ki barış abiye gitme hazırlığındayken malasef onu kaybettik.
takas konusuna gelince onları hiç bir şeye değişmem ...
sevgilerimle
en büyük hayalimdi her albüme barış abinin imzasını attıracaktım'ki barış abiye gitme hazırlığındayken malasef onu kaybettik.
takas konusuna gelince onları hiç bir şeye değişmem ...
sevgilerimle
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
herkese selamlar...elimde harika plaktan çıkan DAĞLAR DAĞLAR albümü 2 tane var. Birinin takasın düşünüyorum Baris Mancho,Benbilirim,Sarı Çizmeli Mehmet Ağa albümlerinden birinle takas yapılır.Bu arada''batubey''e de çok teşekkür ediyorum böyle bir konu açtığı için...YALNIZCA KADIKOY de oturanlar için geçerlidir