bigbossman yazdı:bir görsem onu ah bir görsem gözlerim açılsa yeniden gerçeğe...
olabilsen yanımızda gerçekten inansak gerçeğe...
ihtiyacımız var ihanet edenlere vereceğin derslere ...
barış mançoyla sohbet fırsatınız olsa...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Bal_Böceği
- Profesyonel

- blunish
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
aynen ya!..Benimyaw yazdı:Ne bu yaaaa , birisi Görmüs öbürü Konusmus KISKANIYOM AMAAAAAAAA.....
Ben görseydim Hic soru sormazdim . Anlat Baris abi derdim Saaaaaatlerce dinlerdim.....
bir insan ancak adı unutulduğunda ÖLÜR!
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
Barış abimiz canımız ciğerimiz herşeyimiz onu bi yakından görebilseydim bi konuşma fırsatım olsaydı neler derdim bende bilmiyorum ne diyeceğimi bilemem kitlenir kalırım her insan öle kitlenir kalırmı bilmiyorum ama biz barış abi severleri olarak karşısında can bile verebiliriz
Her zmn her yerde Barış abi yaa herkes farkına warsın bunun artık
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

"nasil bu kadar güzel ahlaklisiniz" derdim...
"nasil bu kadar hatta bunca yildir dinlenen ve begeni üstüne begeni toplayan çalismalariniz var...ve siz ne yaptiniz ki insanlar bunca süredir ayni sarkilari dinlemekten hâlâ bu kadar güzel bir haz duyuyor derdim"...
"hayatta örnek aldiginiz insanlar kimlerdir acaba?"derdim...ve..;
"Sizi her dinledigimde sizi ne kadar çok sevdigimi daha iyi anliyorum...Keske hiç gitmeseniz,keske bizi çok uzun zaman beste ve mesajlarinizla etkileseniz...insanlar gerçekten sizinle gülüyor.içiniz rahat olsun.çünkü bize çok sey ögrettiniz"derdim...
"nasil bu kadar hatta bunca yildir dinlenen ve begeni üstüne begeni toplayan çalismalariniz var...ve siz ne yaptiniz ki insanlar bunca süredir ayni sarkilari dinlemekten hâlâ bu kadar güzel bir haz duyuyor derdim"...
"hayatta örnek aldiginiz insanlar kimlerdir acaba?"derdim...ve..;
"Sizi her dinledigimde sizi ne kadar çok sevdigimi daha iyi anliyorum...Keske hiç gitmeseniz,keske bizi çok uzun zaman beste ve mesajlarinizla etkileseniz...insanlar gerçekten sizinle gülüyor.içiniz rahat olsun.çünkü bize çok sey ögrettiniz"derdim...
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- barışhayranı
- Moderator

Arkadaşlar belkide Barış Abimiz burada yazılanları görüyordur 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
gördüm ama rüyamda gördüm.hala telaşlıydı bizi düşünüyodu.ona yardım ettim.gerçek hayatta karşılaşsaydım onun sağ kolu olmayı isterdim ve yardımcı olmayı.zor anlarında yanında olmayı...ve en çokta neden kendisini bu kadar bana sevdirdiğini sormak isterdim.nasıl bu kadar içten ve sevecen olabilmeyi başarıyorsun diye sorardım.
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- manco halil
- Profesyonel

barış manço
diyeceğim su olurdu tabiki önce barış abime doya doya sarılırdım sonra oda uygun görseydi başlardım kutuyu açmaya ... öncelıklede barış abiye sunu derdım ... abi . sen daha iyi bilirsin .ama benım sahsi görüsüm dostunu ve de o la...e düsmanlarını iyi seç derdım vede genç olmuş olsaydıda abi sakın lale hanımla evlenme derdım çünki barış abi çünki sana yakışır bir insan degıl derdım ...sonada onun o mübarek elini öpüp. ondan son birsey isterdım .. bir adet yüzüklerınden ........... ama tabi bunlar malesef bir hayal ....hiç bir zamanda bu dünyada olmicak sey bunlar ... ama belki mahser gününde olabilir ......
halil
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- manco halil
- Profesyonel

manço
barış abımden yenı bır albüm yapmasını ısterdım çünkı buna cok ıhtıyacımız var toplum olarak ve de hala o adam olacak proğramını yapmasını 7 den 77 i çok isterdım buyuduk ama yınede isterdım çünkı sadeckücükler degıl buyuklerde ondan ders alırdı ah ah barış abı o güzelım kadife sesınde sarkı dınlemeyıde canlı olarak yanımda söylemesınıde isterdım hatta ben gıtar calıp onunda söylemesını cok isterdım.....sevgı ve barışla kalı...
halil
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Re: derdim ki:
aynen katiliyorum sana bencede gitme derdim sana ihtiyacimiz var derdim tek benim yok tum muzik dunyasinin sana ihtiyaci var nolur gitme kal derdik her halde hepimizEDDAA yazdı:derdim ki; BARI� AB� NOOLUR B�DAHA G�TME, BAKSANA SENDEN SONRA NE SAHTE SANAT�ILAR �IKTI, G�TME NOLUR KAL, derdimm![]()
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

abilerin guzeli dondun dimi hic birakirmisin bizi biliodum bize ders vermek istedin senin kiymetini anlasinlar diye
deyip boynuna atlar saatlerce sarilir
eminim eskisi gibi anlatirdi yasadiklarini gorduklerini saatlerce dinlerdim olanlari biliomusun diye sorardim sana bunlari yaptilar benim biricigim biz vardik sadece kalan bir avuc dost
evime goturup misafir ederdim ohhh be bi cay demlerdik muhabbet girgir eskisi gibi ne olurdu gercek olsaydi onu ne kadar ozledim mekani cennet olsun hayali bile guzellll benim abimin