GÜZEL BİR HABER
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barisseveresra
- Gelişen Üye

GÜZEL BİR HABER
HABERLERDE DUYDUĞUM KADARIYLA BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ BİR PROJE OLARAK ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİRKEN SANATTAN DA YARARLANIP EĞİTİMİ DAHA ETKİLİ KILMAYI AMAÇLIYORMUŞ.BUNUN İÇİNDE ÖĞRENCİLERE DERSLERDE AŞIK VEYSEL VE YUNUS EMRENİN ŞİİRLERİ,NEŞET ERTAŞIN TÜRKÜLERİ VE BARIŞ MANÇO'NUN ŞARKILARI DA ÖĞRETİLECEKMİŞ.BEN ÇOK GURUR DUYDYUM İNANIYORUMKİ BARIŞSEVERLERİN İHTİYACI OLAN HABERLER BU TARZ HABERLER GERİSİ LAF KALABALIĞI. 
Re: GÜZEL BİR HABER
barisseveresra yazdı:HABERLERDE DUYDUĞUM KADARIYLA BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ BİR PROJE OLARAK ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİRKEN SANATTAN DA YARARLANIP EĞİTİMİ DAHA ETKİLİ KILMAYI AMAÇLIYORMUŞ.BUNUN İÇİNDE ÖĞRENCİLERE DERSLERDE AŞIK VEYSEL VE YUNUS EMRENİN ŞİİRLERİ,NEŞET ERTAŞIN TÜRKÜLERİ VE BARIŞ MANÇO'NUN ŞARKILARI DA ÖĞRETİLECEKMİŞ.BEN ÇOK GURUR DUYDYUM İNANIYORUMKİ BARIŞSEVERLERİN İHTİYACI OLAN HABERLER BU TARZ HABERLER GERİSİ LAF KALABALIĞI.
Bundan güzel haber mi olur dostlar ???
İnşaallah doğrudur !!!
Bu haberin için teşekkürler !!!... :wink:
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

- alp1985alp
- Kıdemli Üye

maalesef müfredata bile sokulmayan sokulacak olsa bile yalap şalap geçiştirilecek bir olay...
bu zamana kadar Milli eğitim bakanlığı denilen kurum sanatı değil sevdirmek nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yaptı...
düzen baştan sakat arkadaşlar ufak tefek düzenlemelerle bu iş olmuyor milli eğitim büyük olasılıkla Barış mançonun ismini kullanıcak sadece
bu zamana kadar Milli eğitim bakanlığı denilen kurum sanatı değil sevdirmek nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yaptı...
düzen baştan sakat arkadaşlar ufak tefek düzenlemelerle bu iş olmuyor milli eğitim büyük olasılıkla Barış mançonun ismini kullanıcak sadece