doner-zümrüt yazdı:Bilimsel yönü var rüyalarin onun kadar batil inancta. Kime bu lafin bilmem ama ( sanirim bana degil, olsada fark etmez, kime ne söyleyeceksen direk söyle bari Ömer ) paylasmak istedim, yorum/lar da yaparim![]()
. Adi üzerinde: yorum. Bende hayra yordum
![]()
Ben bişey desem ne oluuuur, demesem ne oluuuur.
İnanç tektir, önemli olan niyettir. İşin aslında batıl diye bişey yoktur. Ruh bedenden daha hızlı hareket eder, yani siz birşeyi daha yaşamadan ruh yaşayabilir, bir tür boyut değiştirme gibi algılayabilirsiniz.
Eğer rüyayı araştırmaya başlarsan inan 1 senede bitiremezsin, ben özet dinledim o yüzden seni uyarıyım dedim. Rüyalar rastgele görülmezler, anlamsız olduğu kadar anlamlılarıda vardır, geçmiş Tarihte bir çok peygamber rüyalarını yorumlatmışlardır. Yani işin dini yönü daha ağır, tabi ben yorum yapsam ne oluuuur, yapmasam ne oluuuur.
bişey dicem ben polemik olsun diye hiç bi konuya yanıt yazmıyorum, öyle olsaydı, burda arkamla güldüğüm bir çok konu var, gider oralarda yazardım. Hem dalgama bakardım hemde relax olurdum. Ben sizin gördüğünüz rüya hakkında kötü bişey demedim, tabi akıl vermek olmaz sizin gibi birisine