Rüyamda dün gece o'nu gördüm...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzt Haz 25, 2007 23:26 pm

doner-zümrüt yazdı:Bilimsel yönü var rüyalarin onun kadar batil inancta. Kime bu lafin bilmem ama ( sanirim bana degil, olsada fark etmez, kime ne söyleyeceksen direk söyle bari Ömer ) paylasmak istedim, yorum/lar da yaparim :hayallah: :) . Adi üzerinde: yorum. Bende hayra yordum ;)

Ben bişey desem ne oluuuur, demesem ne oluuuur.

İnanç tektir, önemli olan niyettir. İşin aslında batıl diye bişey yoktur. Ruh bedenden daha hızlı hareket eder, yani siz birşeyi daha yaşamadan ruh yaşayabilir, bir tür boyut değiştirme gibi algılayabilirsiniz.

Eğer rüyayı araştırmaya başlarsan inan 1 senede bitiremezsin, ben özet dinledim o yüzden seni uyarıyım dedim. Rüyalar rastgele görülmezler, anlamsız olduğu kadar anlamlılarıda vardır, geçmiş Tarihte bir çok peygamber rüyalarını yorumlatmışlardır. Yani işin dini yönü daha ağır, tabi ben yorum yapsam ne oluuuur, yapmasam ne oluuuur.

bişey dicem ben polemik olsun diye hiç bi konuya yanıt yazmıyorum, öyle olsaydı, burda arkamla güldüğüm bir çok konu var, gider oralarda yazardım. Hem dalgama bakardım hemde relax olurdum. Ben sizin gördüğünüz rüya hakkında kötü bişey demedim, tabi akıl vermek olmaz sizin gibi birisine :ampul:

Kullanıcı avatarı
doner-zümrüt
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-zümrüt » Sal Haz 26, 2007 00:51 am

Mesajini okudum. Bastan ne demek istedigini acikca anlatsaydin ya.

Eger bugüne kadar nerelere ne yazdigimi okuduysan arada bir, niyetim- yani sence 'benim gibi birisinin'- neymis anlardin. Daha o kadar cok yer var ki yazabilinecek seyler, bosveriyorum cogu zaman.

O halde, aramizda konu burda kapanmistir, sanirim ben söyleyecegimi söyledim, sen de öyle.

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Sal Haz 26, 2007 12:02 pm

doner-zümrüt yazdı:Mesajini okudum. Bastan ne demek istedigini acikca anlatsaydin ya.

Eger bugüne kadar nerelere ne yazdigimi okuduysan arada bir, niyetim- yani sence 'benim gibi birisinin'- neymis anlardin. Daha o kadar cok yer var ki yazabilinecek seyler, bosveriyorum cogu zaman.

O halde, aramizda konu burda kapanmistir, sanirim ben söyleyecegimi söyledim, sen de öyle.

tamam anlaştık o zaman :alkis:

McFly

Mesajgönderen McFly » Pzt Ağu 27, 2007 18:14 pm

valla 1 hafta once gordum kabus gıbıydı o acı gunun bır benzerını gordum: Manco ölürken...

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Ağu 27, 2007 19:09 pm

hayırdır inşallah :)
ben de bir kere gördüm Barış abiyi rüyamda senfoni orkestrası eşliğinde söylüyordu.ben de senfoni orkestrasında çello çalarak ona eşlik ediyordum.

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

km_manco1325

Mesajgönderen km_manco1325 » Pzt Ağu 27, 2007 20:19 pm

hayirdir insallah ben hic gormedim ruyamda insallah bana da nasip olur amin :alkis:

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Re: km_manco1325

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Ağu 27, 2007 21:22 pm

km_manco1325 yazdı:hayirdir insallah ben hic gormedim ruyamda insallah bana da nasip olur amin :alkis:
inşallah hepimiz görürüz :hayallah:

Kullanıcı avatarı
m.s.sezgin
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen m.s.sezgin » Sal Eyl 04, 2007 18:44 pm

En son 1 hafta önce gördüm. Bu zamanlar artık iyice yaşlanmış saçlar tamamen beyazlamış bizim okulun konseri vardı(OGÜ) ona gelmişti İşin garibi "Müsadenizle Çocuklar" şarkısı ekibi ful vardı. En son "Halil İbrahim Sofrası"nı söyleyip bitiriyodu :)

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Eyl 04, 2007 22:47 pm

geçen bi akrabamın barış mançosunun ölüsünü gördüğünü söylediine şahit oldum hastanede (rüya değil ) valla saçlar fökük gözleri şişmiş çökmüş diodu içim acıdı ya görsen tanıyamassın diodu o da tanıyamamısda söylemişler

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzt Eki 15, 2007 00:47 am

BEN DE HAYATIMIN EN MUTLU GUNUNUN GECESINDE GORMUSTUM BARIS ABIYI RUYAMDA. AMA MALESEF COK SURMEDI MUTLULUGUM.... NE ISE...
SUNU SOYLEYEYIM KI, BIR KONSERINDE YANINAYDIM VE BENDEN COK DAHA UZUNDU. HALBUKI BOYU 1.75-TI.

ARKADASLAR, DIKKAT EDERSENIZ, HEPIMIZ BARIS ABIYI 1 VEYA EN FAZLA 2 KERE GORUYORUZ...BEN SAHSEN 8 YILDA BIR KERE GORMUSUM...

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Pzt Eki 15, 2007 03:05 am

Ben Rüyalarımda Barış Mançoyu Çok Ve Net Görüyom Konuşuyom Bile En Son Bir Rüya Gördüm Çok Güzedi Ama Anlatmıycam Cünki Gördügüm Birüyayı Başlık açtım 20 Yakın İzleme var 1 mesaj vardı üzüldüm bunun için onun için artık rüyalarımı yazmamakararı aldım barış mançoyla ilgili..

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Sal Mar 01, 2011 16:06 pm

Paylastigin icin Allah razi olsun,
bende bir kac kere Baris abiyi ruyamda gordum.

Ruya ornek alinacak ruyamis.
Ornek:

Tebessumle karsilanmak insani huzurlu tutar,
simdi is yerinden yada okuldan eve geldigimizde
kendimize ceki duzen verelim,
tebessumle iceriye girelim boyle oldugu zaman iki tarafda mutlu olur.
Heryerde boyle olmamis lazim.