EV ATATÜRK MÜZESİ OLMUYOR

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

EV ATATÜRK MÜZESİ OLMUYOR

Mesajgönderen batubey » Cum Ağu 03, 2007 05:00 am

Arkadaşlar bugun Barış abimizin evinin bağlı olduğu muhtara gittim Atatürk müzesi işinin doğru olup olmadığını sordum ve öyle bir şeyin olmadıgını söyledi hayır öyle bir şey yok ve şu an evle ilgili hiç bir gelişmeninde olmadığını söyledi
En son batubey tarafından Pzt Ağu 06, 2007 19:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: BU DOĞRU MU ?

Mesajgönderen Petek Gök » Cum Ağu 03, 2007 11:14 am

:D
En son Petek Gök tarafından Pzt Ağu 06, 2007 21:19 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
ladyoftheseventhsky
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen ladyoftheseventhsky » Cum Ağu 03, 2007 11:51 am

inanamıyorum ya neolurdu sanki Barış Manço müzesi yapsalar bu kadar da rezalet olmaz arkadaşlar tepki gösterelim :cinnet: Atatirk müzesi heryerde var üstelik Barış Abi zamanında Türkiyenin trikyonlar bile ödemeyeceği kadar reklamını yaptı dünya gezilerinde,en azında bir kısmını ona ayırmalılar o evde hala onun ruhu yaşıyor ama kimin umrunda :oops:

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Ağu 03, 2007 14:31 pm

Geçen gün bende eve gittim dikkatimi çeken bahçenin ve balkonun temizlenmiş olmasıydı.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Ağu 03, 2007 17:29 pm

MERAK ETTİĞİM BİR ŞEY WAR ..NEDEN BİRŞEY YAPILMIYOR..ATATÜRK MÜZESİ YAPILABİLİYORDA AYNI YERE NEDEN BARIŞ ABİMİZİN MÜZESİ YAPILMIYOR..ENGEL NEDİR ??? NEDİR BU İLGİSİZLİK ???
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Cum Ağu 03, 2007 18:28 pm

evet EDDA_esra arkadaşım bende aynı şeyi düşündüm madem Atatürk müzesi yapılıyor niye Barış Manço müzesi yapılmıyor yoksa eşyalar söylendigi gibi gerçekten satılmış veya elden çıkarılmışmıdır :S

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen beyaz » Cum Ağu 03, 2007 21:50 pm

sevgili batubey ben yaklaşık bir saat önce eve geldim çünkü bugün bende barış abinin evindeydim ve gördüğüm manzara içler acısıydı
kediler kendine mesken yapmış civarın sakinleride bahçe duvarların kedi mamalarını bırakmışlar ...
iki küçük yeğenlerimle gittim bugün oraya o manzarayı gördükten sonraonlara barış manço'nun evi demek zor oldu benim için

kim orayı ne yaparsa yapsın sevgili barış abinin gölgesinden kurtulamazlar ...
bırakın atatürk müzesi yapsınlar en azından harabeye dönmez orası
gördüğüm manzara yalnız kediler değil ev dökülüyor arkadaşlar demirler paslanmış ahşaplar çürümüş dökülüyor ...
kimbilir belki bir gün bir paralı barış sever çıkarda hakkı olanı verir oraya
bunu dilemekten başka birşey gelmiyor elimden
sevgiyle kalın barış severler...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Ağu 04, 2007 00:37 am

pff...umarım doğru değildir...çaresizlik ne büyük bir hapishane ya insan için :(

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Cmt Ağu 04, 2007 11:39 am

Ben bursada oturduğum için o evi gidip göremiyorum maalesef.Ama eğer durum hakikaten sizin dediğiniz gibiyse tek cümleyle:YAZIKLAR OLSUN!![/quote][/url]ATATÜRK'TEN SONRA TÜRKİYE'YE GELMİŞ 2.BAŞÖĞRETMENİMİZE YAPILAN ÇOK BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK BU YAPILAN :cinnet: :cinnet: :cinnet:

barışmançokolik
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen barışmançokolik » Cmt Ağu 04, 2007 13:14 pm

bence de yazıklar olsun Barış abi bunu hiç haketmedi. şiddetle kınıyorum bunu yapanları ve allaha havale ediyorum :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Cmt Ağu 04, 2007 14:09 pm

evet arkadaşlar bende çok üzldüm ne dir bu rezillik ya ne yapmaya çalışıyorlar :kizgin: bence oranın belediyesine mail çekmek lazım barış manço müzesi olması için sürekli mail atsak olmazmı :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
yakuza_777
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yakuza_777 » Cmt Ağu 04, 2007 14:12 pm

sinirden unuttum modanın belediyesinin mail adresini bilen varmı

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Cmt Ağu 04, 2007 16:44 pm

valla bilmiyorum ama bulurumda ilk önce bi gidip sormak gerekir sonuçta belkide ordaki adamlar yanlış biliyor ben en kısa zamanda gidip sormayı düşünüyorum sorup sizede ne oldugunu söylerim eğer gerekirse ondan sonra mail atarız

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cmt Ağu 04, 2007 16:58 pm

batubey yazdı:valla bilmiyorum ama bulurumda ilk önce bi gidip sormak gerekir sonuçta belkide ordaki adamlar yanlış biliyor ben en kısa zamanda gidip sormayı düşünüyorum sorup sizede ne oldugunu söylerim eğer gerekirse ondan sonra mail atarız

ewet mantıklı..burda sadece yorum yapıyoruz..arkadaşımızın dediği gibi gitmeye imkanı olanlar bi gidip sorup soruştursunlar bakalım..nedir, ne değildir...? ondan sonra tepkimizi bir şekilde inş.belirtiriz
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Cmt Ağu 04, 2007 19:09 pm

sonunda bizi anladılar ama
yanlış anladılar...

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Ağu 05, 2007 03:15 am

batubey yazdı:valla bilmiyorum ama bulurumda ilk önce bi gidip sormak gerekir sonuçta belkide ordaki adamlar yanlış biliyor ben en kısa zamanda gidip sormayı düşünüyorum sorup sizede ne oldugunu söylerim eğer gerekirse ondan sonra mail atarız
evet arkadaşlar daha neyin ne oladuğunu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

BM

Mesajgönderen BM » Pzr Ağu 05, 2007 13:13 pm

Yahu Atatürk ile ilgili bir çok müze var zaten. Neden Barış Manço müzesi yapmıyorlar ki?

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzr Ağu 05, 2007 14:32 pm

BM yazdı:Yahu Atatürk ile ilgili bir çok müze var zaten. Neden Barış Manço müzesi yapmıyorlar ki?
Tek kelimeyle haklısın.ama gel de bunu anlat. :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Cmt Ağu 25, 2007 20:33 pm

sabır sabır sabır' dan başka yapıcazmız bişey yok vakit zaman herşeyi biz barış severlere göstericek dileklerimle :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Ağu 26, 2007 17:46 pm

Acaba Barış Manço'ya "evinizi Atatürk Müzesine çevirmek isteriz,siz ne dersiniz?" diye sorsalardı rahmetlinin cevabı ne olurdu merak ettim

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Ağu 27, 2007 01:08 am

baris_onsel yazdı:Acaba Barış Manço'ya "evinizi Atatürk Müzesine çevirmek isteriz,siz ne dersiniz?" diye sorsalardı rahmetlinin cevabı ne olurdu merak ettim

bence gurur duyardı
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzt Ağu 27, 2007 09:43 am

baris_onsel yazdı:Acaba Barış Manço'ya "evinizi Atatürk Müzesine çevirmek isteriz,siz ne dersiniz?" diye sorsalardı rahmetlinin cevabı ne olurdu merak ettim

böyle bir şey sorduklarında tabiki aksine bir yanıt verip istemezdim demezdi, tabiki evet derdi istemesede çünkü o oranın kendine ait bir müze olmasını istiyordu.. Atatürk müzesi olabilir desede içinde bir yerde yinede bir burukluk olur, bunu istemeden demiş olurdu..
Bugünde 8yıl önceden bir fark yok ama en azından o ev hala Barış Manço'nun evi diye anılıyor

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Sal Ağu 28, 2007 05:27 am

arkadaşlar tabiki Atatürk müzesi olması onun içinde gurur verici olurdu ve böyle bişey olsaydı bizim içinde gurur verici bişey olması gerekirdi sonuçta Barış abimizi sevmeseler saymasalar önemsemeseler evini Atatürk müzesi yapacaklar iddiası çıkmaz bile bunun için bizde gururlanmalıyız ayrıca Barış abi isterdi yaşarken evet çünkü ölmeden önce kendi evini müze yapacak hali yok ama bence öldükten sonra kendisi adına bir müze kurulmasını daha fazla isterdi

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen yar_ola » Prş Eyl 06, 2007 08:30 am

selam gencler elimizden bukadar geliyor ne yapmalıyız bende bilemiyorum dün uğur beye mektup yazdım yanıt gelirmi bilmiyorum bundan öncede yazmıştım ama saygılar
ben bilirim

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Cum Eyl 07, 2007 11:42 am

bu habere sevinmelimi üzülmelimi bilemedim :amanin: :amanin: :amanin: ...araştırıp bizlerede ışık tuttuğun için çokkkk teşekkürler :alkis: :alkis: :alkis:
Resim