E-MAIL YAĞMURU
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye

deniz yıldızı yazdı:haklısın esra..katılıyorum.ben genelde herkezin izlediği bir kanal seçelim diyorum.örneğinshow veya atv nasıl iyi olmazmı
saol arakdaşım fikrin için.ama bi müzik kanalının olması daha iyi olmaz mı ..şarkılarının sık sık yayınlanması için...ama tabi oralara da atalım
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

ya arkadaşlar bırakın hayal kurmayı ne Manço tv kurması hangimiz hangi parayla nasıl kuracagız kanalda ne yayınlayacağız kaç tane Barışsever işini bırakıp para almadan bütün gününü Manço tvde geçirecek daha insanlar şurda indirdikleri şeye teşekkürler yazmaya üşeniyolar ayrıca atv,kanal d,show,star gibi kanallar klip mi yayınlıyor ki Barış abinin klibini yayınlayacaklar bence kral tv,power turk,dream tv gibi kanallara atmamız lazım
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

şu bir gerçek bu sitede 12.000den fazla üye var bu kanalın yöneticileri bu iş için bir altyapı hazırlayabilirler tüm barışseverlerde ellerinden geleni yapar yardımsa yardım paraysa para ...
işi gücü bırakmaya gelince bu kanal meselesi ciddiye binince kimsenin işi gücü bahane edip kaçıcağını sanmıyorum bu iş şiir yarışmasına benzemez çünkü benim manço tvye inancım tam zaten kurulsun deyince şak diye kurulmuyo..
oturulur konuşulur lazım olanlar belirlenir king tvymiş dreammiş hayalmiş senede bir gün adamların insafına barış abinin kliplerini bırakamayız
işi gücü bırakmaya gelince bu kanal meselesi ciddiye binince kimsenin işi gücü bahane edip kaçıcağını sanmıyorum bu iş şiir yarışmasına benzemez çünkü benim manço tvye inancım tam zaten kurulsun deyince şak diye kurulmuyo..
oturulur konuşulur lazım olanlar belirlenir king tvymiş dreammiş hayalmiş senede bir gün adamların insafına barış abinin kliplerini bırakamayız