SİZE KIRILDIM

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

SİZE KIRILDIM

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş Haz 21, 2007 15:13 pm

DEĞERLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM HER ZAMAN OLMAYAN,BAŞLATILAN BİR PROJENİN DEVAMINI GETİRDİM..FAKAT NE YAZIKKİ SADECE 24 KİŞİ OY KULLANMIŞ...BİZ BU KADAR MIYIZ BU SİTEDE...BU KADAR MI DEĞER VERİLDİ BARIŞ ABİM İÇİN YAZILAN ŞİİRLERE....BİLSEYDİM ÖNEMSENMEYECEĞİNİ İNANIN HİÇ BAŞLAMAZDIM .... SADECE ŞİİR YAZIPTA EMEK VEREN ARKADAŞLARA MAHÇUP DÜŞTÜM...ÖZÜR DİLERİM ! ( KONUYU ANLAMAYAN OLABİLİR BARIŞ MANÇO SEVGİSİ ADINA BİR ŞİİR YARIŞMASIYDI )
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Haz 21, 2007 17:48 pm

hmm..bende yazmadım :oops: :oops: konu hakkında bılgım var ama şiir konusunda hıc bı yetenegım yok..haklısın arkadaslarım adına senden cok ozur dılerım.
kompozisyon yazsak nasıl olur?
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
emre_gul28
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen emre_gul28 » Prş Haz 21, 2007 18:39 pm

benimde şiir yazma kabiliyetim sıfır.ama ben takip ediorum zaten.oyumuda kullandım.sonucu belli değil mi yarışmanın?ne zaman belli oluyo

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Haz 21, 2007 20:42 pm

arkadaşlar bir oy bile kullanabilirdiniz ama... :)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Haz 21, 2007 21:27 pm

baris_onsel yazdı:arkadaşlar bir oy bile kullanabilirdiniz ama... :)

serbest mıx kısımda anlatmaya calıstıgım oydu barıscım eğer bı zahmet edip baksaydın.
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
doner-zümrüt
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-zümrüt » Cum Haz 22, 2007 10:16 am

24 kisi mi??? Eh, iyi ya, baksana baska topiklerde ne kadar okunma ona göre ne kadar yorum var?!!

Positif düsünürsen eger

buna da sükür ve

belkide kararsiz kalanlar vardir, ben de oy kullanmadim, nedenini biliyorsun ;)

Sen oy kullanmak icin son günü belirt ve yine de yarismanin sonunu getir Edda_esracim!

Selamlar sevgiler...

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Haz 22, 2007 15:36 pm

sevgili arkadaşlarım ben hepinizden de şiir yazmanızı bekledim ki beklemem de ben bu kadar anlayışsız bir insan mıyım? .ama en azından yazan arkadaşlarıma oy kullanarak yardımcı olabilirdiniz..bu şekilde yarışmayı nasıl bitirebilirim.Ben hiç birşey istemiyorum teşekkür de beklemiyorum ben sadece destek bekliyorum başka hiç birşey değil...ne kadar boş topicler var onlara 90 -100 yorumlar yazılıyor fakat bu organizasyon için sadece 24 kişi...ama gerçekten kırıldım..her gün mutlaka bakardım oy da değişiklik var mı diye..ama ne yazıkki hep aynı rakam son zamanlarda....nyse ama şiir yazan ve oy kullanan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...EN AZINDAN ŞİMDİDEN SONRA ŞU ORGANİZASYONA GÖNÜL VERİN LÜTFEN :(

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Cum Haz 22, 2007 20:38 pm

içtenlikle söylüyorum şiirlerin hepsini okudum ve yorum yapmadan oyumu kullandım şiir yeteneğim olmadığı için şiir yazamadım :oops:
Gamzedeyim deva bulmam...

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Cum Haz 22, 2007 22:47 pm

satellite yazdı:içtenlikle söylüyorum şiirlerin hepsini okudum ve yorum yapmadan oyumu kullandım şiir yeteneğim olmadığı için şiir yazamadım :oops:

e ben de oyumu kullandım. şiir de yazmak isterdim ama diğer arkadaşların da dediği gibi yazma kapasitem yok ama okuduğumu iyi anlarım şiirleri tek tek okudum. hepsi emek verilmiş göz nuru şiirler... yemek verem kardeşlerime teşekkür ediyorum

Kullanıcı avatarı
doner-yakut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-yakut » Cmt Haz 23, 2007 01:58 am

Ya edda_esra kirilma. Ben daha siirleri okumadim ama okuyacam ve oy kullanacam. Valla ne yalan söyleyeyim, artik burda yazilanlari pek ciddiye alamiyorum bazi sahizlar sayesinde...
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana

Kullanıcı avatarı
hatice zuhal pala
Profesyonel
Profesyonel

Re: SİZE KIRILDIM

Mesajgönderen hatice zuhal pala » Cmt Haz 23, 2007 01:59 am

EDDA_esra yazdı:DEĞERLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM HER ZAMAN OLMAYAN,BAŞLATILAN BİR PROJENİN DEVAMINI GETİRDİM..FAKAT NE YAZIKKİ SADECE 24 KİŞİ OY KULLANMIŞ...BİZ BU KADAR MIYIZ BU SİTEDE...BU KADAR MI DEĞER VERİLDİ BARIŞ ABİM İÇİN YAZILAN ŞİİRLERE....BİLSEYDİM ÖNEMSENMEYECEĞİNİ İNANIN HİÇ BAŞLAMAZDIM .... SADECE ŞİİR YAZIPTA EMEK VEREN ARKADAŞLARA MAHÇUP DÜŞTÜM...ÖZÜR DİLERİM ! ( KONUYU ANLAMAYAN OLABİLİR BARIŞ MANÇO SEVGİSİ ADINA BİR ŞİİR YARIŞMASIYDI )

ya elimden geldiğince okudum hepsini ve oyumuda kullandım canım olduğu kadar sıkma canını sen elinden geleni yaptın Allah razı olsun...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Haz 23, 2007 02:34 am

bi de şöle düşün eda siteye giren aktif insan sayısı çok az

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cmt Haz 23, 2007 19:20 pm

neyse sevgili arkadaşlarım önemli değil yinede hepinize teşekkür ediyorum doğruda söylüyosunuz sitede aktif insan sayısı çok az ama, TOPİC İN tıklanma sayısıyla oy kullanma sayısı arasında dünyalar kadar fark var..ama olsun tamam kırılmıyorum ...BARIŞLA KALIN

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cmt Haz 23, 2007 23:49 pm

bende her gün takip ettim cezalıydım ama.25-26 kişi gercekten cok az.sağlık olsun

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Sal Haz 26, 2007 15:40 pm

Ben de oyumu kullandım. Bu sitede aktif üye sayısı çok az o yüzden 24 oy normal.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Çrş Haz 27, 2007 04:02 am

Edda_esra`cığım,

umarım sende aydınlığa kavuşacaksın...ve diğer arkadaşlar.
Bu forumun yükseliş noktası uzun mesafeli çalışması ve herkeze birşeyler vermesi (aktif olmayanlarada). Bugüne kadar ayakta durduğu için burdan Admin Ser'e teşekkürlerimi iletiyorum ve daha nice yıllara diyorum.
Unutmayınki herkezin ilgi noktası farklıdır.
Ama sonuçta böylesi bir adım attın bir yarışma düzenledin.
Belki sende (ve diğer arkadaşlarda) uzun mesafeli düşünürsen, başka bir zaman yine düzenlersin, ve tercübeli davranırsın. En büyük sorun zaman.

Bizim buluşma kaynağımız Barış Manço

saygılarımla
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş Haz 28, 2007 15:27 pm

NEYSE ATİLLAGO ARKADASIM YAZIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN ARTIK UNUTTUM O YOLLAMAMIŞ BU OY KULLANMAMIŞ YADA İLGİ AZ GÖSTERİLMİŞ.YARIŞMA SONUÇLANDI BİZDE OLANLARLA BU YOLA DEVAM ETTİK..BEN SEVMİYORUM Bİ KONUYU UZATIPTA TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYI..SİZİN AÇINIZDAN ASLA DEMİYORUM AMA BELLİ Mİ OLUR Bİ TARTIŞMA ÇIKAR BEN SE BUNA ÇOK ÜZÜLÜRÜM..BEN SADECE DUYGULARIMI İFADE ETTİM SÖYLEDİĞNİZ SÖZLERDE HAKLISINIZ UNUTMAYIN..BEN SADECE YARIŞMAYA KATILAN VE OY KULLANAN ARKADAŞLARA BURADAN SON BİR KEZ TEŞEKKÜRLERİMİ YOLLUYORUM..YOLLAMAYANLAR VE YA OY KULLANMIYORLARSA KENDİ DAVALARINDAN HAKLIDIRLAR ELBET...barışla kalın