...ŞİİR YARIŞMASI...HAYDİ BUYRUN!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

SEVGI VER BARIŞ

Mesajgönderen manco halil » Pzr Haz 17, 2007 11:51 am

KENDİMİZİ BİLDİK BİLELİ DİNLEDİK BÜTÜN SARKILARINI BİR UCDAN BİR UCA DOLASTIRDIN BİZE DÜNYAYI OKUMUŞU CAHILI YOKSULU ZENGINI ANLAMAYI SEN ÖGRETTIN BİZDE SONUNDA ANLADIK HANYAYI KONYAYI...YAZMAYI BILMEYENE YINE SEN YAZ DOSTUM DIYEREK ÖGRETTIN YAZMAYI ..KUL HAKKINI YIYENLERE ..YINE SEN ÖĞRETTIN PAYLAŞMAYI DIRAL DEDENIN DÜDÜĞÜ DİYEREK..VE EN ÖNEMLİSİDE BİZLERE ADAM OLMAYI ÖĞRETTIN 7,77 YE DİYEREK .RAHAT VE HUZURLU UYU BARIŞ BABAM ..MANÇO HALİL ..KÜTAHYA ..ASKERİ BİRLİĞİ.. SEVGİ VE BARIŞ LA KALIN..
halil

Kullanıcı avatarı
BeNBiLiRiMM
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen BeNBiLiRiMM » Prş Haz 21, 2007 23:58 pm

öncelikle bu köşeyi açan arkadaşı kutluyorum..Ne tesadüf ki bu forumu açan kardeşim benim iki kızımın adını taşıyor.Bu da güzel bi rastlantı..keşke herkes EDA-ESRA gibi faydalı forumlar açsa buraya gelip de bazı kendini bilmezler gibi başka şarkıcı ların reklamını yapmıyo hem de o şarkıccının adını nick olarak kullanıyor..Neyse güzel bi forum eline yüreğine sağlık.EDA-ESRA
Barış Manço Hayranıyım başka söze ne hacet:)

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Haz 22, 2007 15:40 pm

BeNBiLiRiMM yazdı:öncelikle bu köşeyi açan arkadaşı kutluyorum..Ne tesadüf ki bu forumu açan kardeşim benim iki kızımın adını taşıyor.Bu da güzel bi rastlantı..keşke herkes EDA-ESRA gibi faydalı forumlar açsa buraya gelip de bazı kendini bilmezler gibi başka şarkıcı ların reklamını yapmıyo hem de o şarkıccının adını nick olarak kullanıyor..Neyse güzel bi forum eline yüreğine sağlık.EDA-ESRA

güzel yorumların için çoook teşekkür ederim BENBİLİRİMM...ben yapmam gerekeni yaptım aslında fazla bişi yapmadım...ama sadece destek bekliyorum oy konusunda başka da gerçekten bişi istemiyorum...tekrardan teşekkür ediyorum sevgi ve barışla kalın...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Haz 22, 2007 17:21 pm

bı anket seklınde olan bı bolum yokmu yoksa benmı goremedım
begendıımız şiiri alıp bumu dıcez? naısl olcak ya
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Cum Haz 22, 2007 17:26 pm

rapin_kizi__ yazdı:bı anket seklınde olan bı bolum yokmu yoksa benmı goremedım
begendıımız şiiri alıp bumu dıcez? naısl olcak ya

şiirler ve anket burda viewtopic.php?t=4106

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Haz 22, 2007 17:38 pm

cok özür dilerim abıcım.bugun bıraz dıkkatsızımde görmemişim.cok tşk ederim
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
emre_gul28
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen emre_gul28 » Cmt Haz 23, 2007 13:22 pm

yarışmanın 2 gün önce bitmesi gerekiyordu.2 hafta süre verdiniz.bence sonuclansın.sıralamadı bi oynama olsa haksızlık olur birinciye.

24 kişi oy attı diye devam etmesi saçma.hepimiz gördük.üyelerimiz ilgisiz bu konuda.daha neyi uzatıyoruz ki

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

ds

Mesajgönderen manco halil » Cmt Haz 23, 2007 16:06 pm

merhabalar sevgılşı barış kardeslerım ..öncelıkle su anda ankarada bulunmakdayım askerlıgımın acemı bırlıgını bıtırmıs bulunmakdayım..sonra ıse .sevgılı canım dostum..esraya yapılan bu güzel elestırılerın yanına bırde ben eklemek ıstedım ..onun gıbı barış cılar oldugu sürece bu tatlı ruya kım ne yaparsa yapsın bıtmez sevgılı esra ..sana ve senın gıbı barış cılara sevgı dolusu ...güzellıkler yolluyorum canım .kendınıze ıyı bakın sevgı ve barış la kalın..
halil

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cmt Haz 23, 2007 19:33 pm

PEKİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIM ŞİİR YARIŞMASINI SONLANDIRIYORUM...HEMEN GEREKEN İŞLEMLEREDE BAŞLIYORUM ŞU ANDAN İTİBAREN..LÜTFEN BUNDAN SONRAKİ PROJELERDE DAHA DUYARLI OLUNUZ...BİRİNCİ OLAN ARKADAŞI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

aa

Mesajgönderen manco halil » Pzt Haz 25, 2007 12:06 pm

merhaba sevgılı barış cılar öncelıkle sevgılı esra ya tesekkürlerımı yolluyorum..onun bu güzel davranısından dolayı onu bır kez daha 13,000 kişinın önunde tebrık edıyorum..sevgı ve barış la kal..esra..
halil

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: aa

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş Haz 28, 2007 15:30 pm

manco halil yazdı:merhaba sevgılı barış cılar öncelıkle sevgılı esra ya tesekkürlerımı yolluyorum..onun bu güzel davranısından dolayı onu bır kez daha 13,000 kişinın önunde tebrık edıyorum..sevgı ve barış la kal..esra..

BEN TEŞEKKÜR EDİYOPRUM YARIŞMAYA İLGİ GÖSTEREN TÜM ARKADAŞLARA... :alkis: