YOUTUBE EN ÇOK İZLENENLERDE BARIŞ MANÇO İÇİN
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
ibrahimberber38
- Kıdemli Üye

-
ibrahimberber38
- Kıdemli Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Views: 58,631 |Comments: 81 |Favorited: 152 times Honors: 0Links: 5
Sites Linking to This Video:
shekerim007 (2 days ago) Marked as spam
Arkdaşlar ruhuna bi fatiha okuyalım sevaptır
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na'budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma'dubi aleyhim ve La eddâllîne
(amin)
(Reply)
gulusgul (4 days ago) Marked as spam
Seni özlemiyorum. Neden mi? Çünkü her istediğim an seni dinliyor, izliyor ve düşünüyorum. Sen ölmedin ki benim için. Bir insan unutulduğunda ölür demiştin, ben seni unutmadım ki...
(Reply)
DARKLIFE2006 (4 days ago) Marked as spam
Allah rahmet eylesin tekrardan seni harbiden cok seviyorum baris abim..olumune agladigim nadir insanlardansin..insallah bir gun gelecek donence tekrardan karsilasacagiz seninle..sarkilarini dinleyecegiz...harbiden ozledim bee:(((((((((((
(Reply)
vcraptor15 (1 week ago) Marked as spam
Şimdiki çocuklar O'nun varlığından habersiz büyüyor...
Ben ve benim gibiler, çocukluklarında O'nu dinleyerek büyüyenler, çok şanslı bir çocukluk yaşamışız. Teşekkürler Barış Manço.......
(Reply)
hurcan0042 (1 week ago) Marked as spam
süpersin barış abi
(Reply)
bycelladccc (1 week ago) Marked as spam
helal sanaa BARIŞ MANÇO
(Reply)
abdullah3522 (1 week ago) Marked as spam
seni hiç unutmayacağız barış abi...
(Reply)
genkhiskgan (1 week ago) Marked as spam
Barış Manço seni çok özlüyorum keşke hiç ayrılık olmasaydı ama Allahın emri
(Reply)
Locutus09 (1 week ago) Marked as spam
super
(Reply)
sinaay (1 week ago) Marked as spam
Aradan kac zaman gecti ve kac tane sarkici cikti. ama hic birisi boyle bir sarki yapamadilarya.... helal olsun baris abiye
Sites Linking to This Video:
shekerim007 (2 days ago) Marked as spam
Arkdaşlar ruhuna bi fatiha okuyalım sevaptır
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na'budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma'dubi aleyhim ve La eddâllîne
(amin)
(Reply)
gulusgul (4 days ago) Marked as spam
Seni özlemiyorum. Neden mi? Çünkü her istediğim an seni dinliyor, izliyor ve düşünüyorum. Sen ölmedin ki benim için. Bir insan unutulduğunda ölür demiştin, ben seni unutmadım ki...
(Reply)
DARKLIFE2006 (4 days ago) Marked as spam
Allah rahmet eylesin tekrardan seni harbiden cok seviyorum baris abim..olumune agladigim nadir insanlardansin..insallah bir gun gelecek donence tekrardan karsilasacagiz seninle..sarkilarini dinleyecegiz...harbiden ozledim bee:(((((((((((
(Reply)
vcraptor15 (1 week ago) Marked as spam
Şimdiki çocuklar O'nun varlığından habersiz büyüyor...
Ben ve benim gibiler, çocukluklarında O'nu dinleyerek büyüyenler, çok şanslı bir çocukluk yaşamışız. Teşekkürler Barış Manço.......
(Reply)
hurcan0042 (1 week ago) Marked as spam
süpersin barış abi
(Reply)
bycelladccc (1 week ago) Marked as spam
helal sanaa BARIŞ MANÇO
(Reply)
abdullah3522 (1 week ago) Marked as spam
seni hiç unutmayacağız barış abi...
(Reply)
genkhiskgan (1 week ago) Marked as spam
Barış Manço seni çok özlüyorum keşke hiç ayrılık olmasaydı ama Allahın emri
(Reply)
Locutus09 (1 week ago) Marked as spam
super
(Reply)
sinaay (1 week ago) Marked as spam
Aradan kac zaman gecti ve kac tane sarkici cikti. ama hic birisi boyle bir sarki yapamadilarya.... helal olsun baris abiye
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
-
ogulcan
http://www.youtube.com/watch?v=u1q4LfNACSQ
beyler unutamadımın linki 117.000 kez izlenmiş bence buna basalım bol bol bu zirveye daha yakın dönence daha 60.000 de simge bunu konunun basına al
beyler unutamadımın linki 117.000 kez izlenmiş bence buna basalım bol bol bu zirveye daha yakın dönence daha 60.000 de simge bunu konunun basına al
-
ogulcan
ogulcan yazdı: http://www.youtube.com/watch?v=u1q4LfNACSQ
Cevap verin pls