yuregimden kopan bir kainat gibi...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
yuregimden kopan bir kainat gibi...
yuregimden kopan bir kainat gibi bir tutam gokyuzu hicranla ayrildi yuregimden ve karanliklar 1 subat nidalariyla incitti ruhumu...bir hasret dusunun...iklimleri gozbebegine ayriliklari savuran bir hasret...yillardir aglamakli bir gun batiminda ruhum... seher vakti bir baris'a vurulmustur...yine seher vakti barisiyla mavi yaldizli, gokyuzu kokulu vuslatini kana kana icmek diler bir tas cennet serbetinde...(Baris Abi'ye hasret ve hurmetle
...)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

lony man yazdı:dilimizi guzel kullanmak kendimize olan hizmetin en buyuklerindendir kardesim...sagolasinben hakkini verdigimi sanmiyorum fakat buna calisiyorum...saygimla
kardeş bence kendini küçümseme...bu kadar yazdın,hep de iyi yorumlar okudun...bence hakkını veriyorsun hocam...kitap işin ne oldu bu arada?
sagolasin kardesim
bu hususta cok ciddi caba gerekiyor.siirler bitmis durumda fakat onceden de soyledigim gibi eski siirlerimde degistirilmesi gereken kelimeler ve kulak tirmalayici oldugunu dusundugum ifadeler var.neden hassassin diyeceksin edebiyatin icindeyim ve siirlerim yayimlaniyor.hakkini vermek istiyorum bazi seylerin.bullaristan'ayim biliyorsun ve bolumum coook zor ingiliz dili ve edebiyati egitim dili bulgarca bundan dolayi ciddi vakit ayiramiyorum ve cok uzuluyorum.desteginin benimle olmasina cok seviniyorum sabir kardesim cikacak insallah
bu arada bugun bol baris sarkilariyla dolu bir piknik yaptik arkadaslarla.burda ustamiz cok seviliyor haberin olsun
...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''