yuregimden kopan bir kainat gibi...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

lony man
Profesyonel
Profesyonel

yuregimden kopan bir kainat gibi...

Mesajgönderen lony man » Çrş May 02, 2007 19:07 pm

yuregimden kopan bir kainat gibi bir tutam gokyuzu hicranla ayrildi yuregimden ve karanliklar 1 subat nidalariyla incitti ruhumu...bir hasret dusunun...iklimleri gozbebegine ayriliklari savuran bir hasret...yillardir aglamakli bir gun batiminda ruhum... seher vakti bir baris'a vurulmustur...yine seher vakti barisiyla mavi yaldizli, gokyuzu kokulu vuslatini kana kana icmek diler bir tas cennet serbetinde...(Baris Abi'ye hasret ve hurmetle :gozyasi: ...)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
Dolphinss
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Dolphinss » Çrş May 02, 2007 22:23 pm

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

onu hergun daha cok ozluyoruz...eminim cennetten gulen gozleriyle iste barisin kardesleri,iste barisin cocuklari diyerek bakiyor...

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum May 04, 2007 19:08 pm

LONY MAN arkadaşım bu duygulu şiirin için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..ne güzel ifade etmişsin..BARIŞ ABİ BİZLER OLDUĞU SÜRECE VE DE BARIŞ HAYRANLARI ARTIĞI SÜRECE ASLA VE ASLA UNUTULMAYACAK İNŞALLAH
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt May 05, 2007 13:11 pm

hocam seni tekrar tekrar kutladım şimdi de kutlamakatan çekinmiyorum...tıpkı ilk yazdığınm duygu dolu cümleleri okuduğum gibi...Türkçe'yi,Barış Abi adına bu kadar güzel kullandığın için çok teşekkür ederim :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Cmt May 05, 2007 20:58 pm

dilimizi guzel kullanmak kendimize olan hizmetin en buyuklerindendir kardesim...sagolasin :) ben hakkini verdigimi sanmiyorum fakat buna calisiyorum...saygimla :)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr May 06, 2007 00:18 am

lony man yazdı:dilimizi guzel kullanmak kendimize olan hizmetin en buyuklerindendir kardesim...sagolasin :) ben hakkini verdigimi sanmiyorum fakat buna calisiyorum...saygimla :)

kardeş bence kendini küçümseme...bu kadar yazdın,hep de iyi yorumlar okudun...bence hakkını veriyorsun hocam...kitap işin ne oldu bu arada?

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Pzr May 06, 2007 00:29 am

sagolasin kardesim :) bu hususta cok ciddi caba gerekiyor.siirler bitmis durumda fakat onceden de soyledigim gibi eski siirlerimde degistirilmesi gereken kelimeler ve kulak tirmalayici oldugunu dusundugum ifadeler var.neden hassassin diyeceksin edebiyatin icindeyim ve siirlerim yayimlaniyor.hakkini vermek istiyorum bazi seylerin.bullaristan'ayim biliyorsun ve bolumum coook zor ingiliz dili ve edebiyati egitim dili bulgarca bundan dolayi ciddi vakit ayiramiyorum ve cok uzuluyorum.desteginin benimle olmasina cok seviniyorum sabir kardesim cikacak insallah :) bu arada bugun bol baris sarkilariyla dolu bir piknik yaptik arkadaslarla.burda ustamiz cok seviliyor haberin olsun :) ...