NERDE BU MİLLET YA
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- fatix burak
- Kıdemli Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
Tarih: Çrş Nis 04, 2007 8:05 am Mesaj konusu: Re: Üyeler nerede?
--------------------------------------------------------------------------------
aytac demiş ki:
Ya arkadaşlar bilmiyorum size de öyle geliyor mu acaba ama sanki sitenin yoğunluğu azaldı gibi.Gitgide ıssızlaşıyor bu site ve ben çok korkuyorum
sana öyle geliyor.... aslinda kimsenin biryerlere gittigi yok, her gecen gün yeni üyeler geliyor, yeni topikler aciliyor ayni seyler konusuluyor ( yine bu konu gibi ).
Herkesin kendi hayati var, bazen yogun bazen bol zamanli...
Hem hersey konusmakla da bitmiyor, biraz da faliyete gecilse??? Devamli sunu bunu yapalim deniliyor hic birsey de yapilmiyor, sahsen böyle seyler beni rahatsiz ediyor.
Yine de herkes kendi bilir.
--------------------------------------------------------------------------------
aytac demiş ki:
Ya arkadaşlar bilmiyorum size de öyle geliyor mu acaba ama sanki sitenin yoğunluğu azaldı gibi.Gitgide ıssızlaşıyor bu site ve ben çok korkuyorum
sana öyle geliyor.... aslinda kimsenin biryerlere gittigi yok, her gecen gün yeni üyeler geliyor, yeni topikler aciliyor ayni seyler konusuluyor ( yine bu konu gibi ).
Herkesin kendi hayati var, bazen yogun bazen bol zamanli...
Hem hersey konusmakla da bitmiyor, biraz da faliyete gecilse??? Devamli sunu bunu yapalim deniliyor hic birsey de yapilmiyor, sahsen böyle seyler beni rahatsiz ediyor.
Yine de herkes kendi bilir.
SEVGİLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM, BENCE BU KONUYU BÜYÜTMENİN BİR YARARI YOK.. BAZI ARKADAŞLARIMIZIN GERÇEKTEN YOĞUN OLDUĞU ANLAR OLABİLİR VE BU VAKİTLERDE GİREMİYOR OLABİLİRLER..AMA BEN SANMIYORUM Kİ BARIŞ ABİMİZİ UNUTSUNLAR....AMA TABİKİ İSTEĞİMİZ, VAKİT BULDUKLARINDA ŞÖYLE BİR SİTEYE GÖZ GEZDİRSİNLER, YORUMLAR YAZSINLAR ...SEVGİ VE BARIŞLA
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- efemanco
- Demirbaş Üye

EDDA_esra yazdı:SEVGİLİ BARIŞSEVER ARKADAŞLARIM, BENCE BU KONUYU BÜYÜTMENİN BİR YARARI YOK.. BAZI ARKADAŞLARIMIZIN GERÇEKTEN YOĞUN OLDUĞU ANLAR OLABİLİR VE BU VAKİTLERDE GİREMİYOR OLABİLİRLER..AMA BEN SANMIYORUM Kİ BARIŞ ABİMİZİ UNUTSUNLAR....AMA TABİKİ İSTEĞİMİZ, VAKİT BULDUKLARINDA ŞÖYLE BİR SİTEYE GÖZ GEZDİRSİNLER, YORUMLAR YAZSINLAR ...SEVGİ VE BARIŞLA
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- hatice zuhal pala
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: