Sonsuz Özlem Ve Saygıyla...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Şub 01, 2007 20:21 pm

bende daha 1. sınıftayım biraz teknik açıdan bişiler öğreniyim gerisi gelir mutlaka bu avantajı kullanırız :)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 01, 2007 20:27 pm

bekle benı unv sınavına gırmeme az kaldı:) sabrte dayan gelıom

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Prş Şub 01, 2007 23:09 pm

ATATÜRK BİR
SEN İKİ...

Emanetleriniz, emanetimiz...

Unutturulmayacaksınız...

Kullanıcı avatarı
garfield
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen garfield » Prş Şub 01, 2007 23:21 pm

biribrlerine bayrağı devretmişler gibi değil mi...çok özlüyorum her İKİNİZİ DE... :(
...gittiğin günden beri ne günlerim oldu..bazen sevinçliydim bazen,gözlerim doldu..

börülce
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen börülce » Prş Şub 01, 2007 23:47 pm

barış abi hep düşünürdüm acaba benim kadar seven var mıdır seni diye görüyorum şimdi we mutluyum hiç bir zaman unutmadım seni...huzur içinde yat.ALLAH tan rahmet diliyorum...

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Cum Şub 02, 2007 01:47 am

ne kadar içim acıdı anlatamam.Bütün gece oturdum tv başında kanal değiştirip durdum.tv8 de murat kekilli andı o kadar.trt yi aradım açmadılar.bağıracaktım artık.bugün kaç yere mail attım.Allah hepsini kahretsin! Böyle basın olmaz olsun. Türkiyeyi bu hale getirenler onlar! Ajdarı kim dövmüş bebeler bile biliyor artık.O herifin ismini burdada andım ya sonunda :cinnet: Olmaz olsun onların sevgisi.Anlayabildinizmi dostlarım barış abiyi yaşatmak bir olup SES GETİRMEYE bağlı.yoksa bizle ölüp gidecek.
son olarak onun sözleriyle
HALA BENİ DİNLEYEN BİR AVUÇ DOSTUM KALDI ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cum Şub 02, 2007 01:59 am

O günü hala bugün gibi hatırlıyorum. Küçüktüm ama yine de onun şarkılarıyla o yaşa gelmiştim. Konserine gitmiş hemen yanı başımda şarkısını dinleme zevkinide tadabilmiştim yurt dışından 23. nisan için gelen dostlarımızla. İyikide gitmişim. Şarkıları dilimde hala. Hatırlıyorum. O asla unutamadığım, ölüm haberini aldığım günü hatırlıyorum. Televizyon seyrediyor kanalları dolaşıyorken birden görmüştüm ölüm haberini. Hıçkırıklara boğulmuştum, 13 yaşındaydım. Çocuk göz yaşları içinde kaybolmuştum barış abi diyivermiştim sadece.

O gün ayrıldın beden olarak aramızdan. Ama asla unutulmadın unutulmazsın Barış abi. Belki medya umursamaz 1 dakkalık görüntülerle geçiştirir seni ama asla bu gönüller unutmaz unutamaz seni. Sen yerinde rahat uyu Barış abi...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Şub 02, 2007 15:24 pm

GSimge yazdı:ne kadar içim acıdı anlatamam.Bütün gece oturdum tv başında kanal değiştirip durdum.tv8 de murat kekilli andı o kadar.trt yi aradım açmadılar.bağıracaktım artık.bugün kaç yere mail attım.Allah hepsini kahretsin! Böyle basın olmaz olsun. Türkiyeyi bu hale getirenler onlar! Ajdarı kim dövmüş bebeler bile biliyor artık.O herifin ismini burdada andım ya sonunda :cinnet: Olmaz olsun onların sevgisi.Anlayabildinizmi dostlarım barış abiyi yaşatmak bir olup SES GETİRMEYE bağlı.yoksa bizle ölüp gidecek.

TRT INT MUHTESEM BIR PROGRAM YAPTI

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cum Şub 02, 2007 16:33 pm

ogulcan yazdı:
GSimge yazdı:ne kadar içim acıdı anlatamam.Bütün gece oturdum tv başında kanal değiştirip durdum.tv8 de murat kekilli andı o kadar.trt yi aradım açmadılar.bağıracaktım artık.bugün kaç yere mail attım.Allah hepsini kahretsin! Böyle basın olmaz olsun. Türkiyeyi bu hale getirenler onlar! Ajdarı kim dövmüş bebeler bile biliyor artık.O herifin ismini burdada andım ya sonunda :cinnet: Olmaz olsun onların sevgisi.Anlayabildinizmi dostlarım barış abiyi yaşatmak bir olup SES GETİRMEYE bağlı.yoksa bizle ölüp gidecek.

TRT INT MUHTESEM BIR PROGRAM YAPTI

Yaa olamaz kaçırdım yaa bir daha versinlerr.. Olmaz mı?? :(
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Şub 02, 2007 16:38 pm

ya ben artık şüphe duymaya başladım ya..bugün gerçekten 1 Şubat mı diye..çünkü hiç bir gazete bir şey yazmamış,neredeyse hiçbir kanal bir program bile yayınlamamış...ne kadar acı bir şey ya..moral bozmayı çok güzel başarmışlar... :!:

bu arada TRT İnt te yayınlanan programı bulabilen arkadaşlar,sitede paylaşırlarsa çok güzel olur...

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cum Şub 02, 2007 16:47 pm

Evet arkadaslar yaa bulanlar paylasırsa cok guzel olur gerçekten.

Bu arada paylasmak demisken ben de bir link yazarak buraya rahmetli iki sanatcımızı anmak istiyorum arkadaslar.. Dinledikce izledikce bunu hep gozlerim doluyor...

http://www.youtube.com/watch?v=SVvFJilvjas

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Cum Şub 02, 2007 19:37 pm

Ben TRT INT'te dün (1 şubatta) saat 19'da bir program gördüm ismini bilmiyorum Barış Manço ile ilgili bir anma programı vardı hatta Bahadır AKkkuzu, Barş Manço'nun kuzeni (Alla beni pulla beni şarkısına eşlik eden kişi) vardı. 2 konuk daha vardı ama kim olduklarını göremedim. İzleyemedim çünkü burada düzenlenen Barış Manço'yu anma konserine geç kalacaktım.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cum Şub 02, 2007 20:37 pm

Yaa ne güzel ya Denizli'de yapılmış ben koskaca Ankara'da niye duymadım böyle birşey. Hayret birşey yaaa!!! :kizgin:

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Cum Şub 02, 2007 21:46 pm

arkadaşlar :gozyasi: yanlış anlmazsanız bir konuya deyinmek istiyorum..geçen hafta bir ermeni vatandaşımızı vurdular istanbulda.kaç günlerce haberlerde avaz avaz bağırdılar .herkez yürüyüşe çıktı.yanlız kızdığım bir konu var.barış abimiz öldüğünde 2 günlük haberle kapattılar ve hiç birdaha anılmadı böyle bir insan.şimdi o yürüyen arkadaşlara soruyorum.biz türkiye olarak vatani görevini yaparken şehit düşen hangi askerimiz için bu kadar insanı yürütebildik.5 dakikalık haber oldu geçti.veya barış abimiz için.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Şub 02, 2007 21:49 pm

yha ben yurucem hatta kamp kurucam barıs abınn mezarınn onune ama annem ıuzın vermıo

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Cmt Şub 03, 2007 17:37 pm

Barıscıl yazdı:Yaa ne güzel ya Denizli'de yapılmış ben koskaca Ankara'da niye duymadım böyle birşey. Hayret birşey yaaa!!! :kizgin:

Denizli'de yapılan konser her sene yapılan bir konser. Türkiye'de başka hiçbir ilde Barış Manço'yu anma konseri her sene düzenli şekilde yapılmıyormuş. İnşallah her sene yapılmaya da devam edecek.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cmt Şub 03, 2007 19:45 pm

vesile_87 yazdı:
Barıscıl yazdı:Yaa ne güzel ya Denizli'de yapılmış ben koskaca Ankara'da niye duymadım böyle birşey. Hayret birşey yaaa!!! :kizgin:

Denizli'de yapılan konser her sene yapılan bir konser. Türkiye'de başka hiçbir ilde Barış Manço'yu anma konseri her sene düzenli şekilde yapılmıyormuş. İnşallah her sene yapılmaya da devam edecek.

İşte bu konuda da birşeyler yapmaya çalışabiliriz o zaman. Yani uğur mumcuyu anma günü de düzenleniyor neden Barış Manco'muz için de olmasın anlamıyorum... :(

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Cmt Şub 03, 2007 19:46 pm

bir günde haklı çıkmasakta bizi utandırsalar radyolar televizyonlar bangır bangır bağırsa dudaklarımızdan barış adı inmese ve dilimizde onun türkülerini tuttursak ve barışımız sonsuza dek unutulmasa herkes bilse kıymetini ve sevse nolurdu...sen rahat uyu barışımız ölene kadar gönlümüzün tek sahibi olacaksınnnn.
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar