BARIŞ MANCO İÇİN NELER YAPILIYOR ?????

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

BARIŞ MANCO İÇİN NELER YAPILIYOR ?????

Mesajgönderen yar_ola » Pzt Kas 13, 2006 02:42 am

BEN BARIS MANCOYU COK SEVİYORUM VE ONUN ANISINI YASATMAK İÇİN NE GİBİİ SEYLR YAPMALIYIZ ??? AYRIC TOPLUM İÇİNDE BUNU YASATMAK GEREK NE DOGRU DURUS SARKILAR CALINIYOR NEDE FİLMİ GÖSTERİLİYORR BUNUN İÇİN BİZLERİN BİŞEY YAPMASI GEREKMEZMİİ ?????
ben bilirim

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Çrş Kas 15, 2006 15:52 pm

Baris Manco'nun yerisini hic kimse tutamazda.
Aynisini yasamak isterim niye olmasin. :)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: BARIŞ MANCO İÇİN NELER YAPILIYOR ?????

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Kas 16, 2006 14:20 pm

yar_ola yazdı:AYRIC TOPLUM İÇİNDE BUNU YASATMAK GEREK NE DOGRU DURUS SARKILAR CALINIYOR NEDE FİLMİ GÖSTERİLİYORR BUNUN İÇİN BİZLERİN BİŞEY YAPMASI GEREKMEZMİİ ?????

ya film dediniz de http://www.barismancomix.com da baba bizi eversene linki çalışmıyor.acaba kapatıldı mı ,internet üzerinden hemen izleyebilirsiniz yazıyor...kaç defa girdim çalışmadı.sizlerin bir bilgisi var mı?[/url]

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Prş Kas 16, 2006 15:41 pm

oh filim calisirsa nekadar sevinirim ama ha :)

Ozledim zaten o filimi :gozyasi:
Cok guzel bir filim zaten ama hatira kaldi bana.
Hic cikmiyor artik televizonda :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Kas 16, 2006 15:51 pm

Selim-B.A yazdı:oh filim calisirsa nekadar sevinirim ama ha :)

Ozledim zaten o filimi :gozyasi:
Cok guzel bir filim zaten ama hatira kaldi bana.
Hic cikmiyor artik televizonda :gozyasi:

evet ya...sorma bayağı oldu izleyemdim....gerçekten çok güzeldi ya :gozyasi:

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Prş Kas 16, 2006 20:24 pm

yaa aynen cok ozledim aaag keske bir ciksada gine izlesem :gozyasi: :gozyasi:

Ama guzel filim hemde cok guzel, hani hic kufur yok her yasa gore bir flim.
Flimde ne drama var ne bir sey var mutlu bir flim :D :D
Iste bu en guzel olan sey bu flimde :D
Dvd lerini aradim ama bulamadim :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Kas 17, 2006 00:54 am

evet küfür falan yok doğru...hem Barış Manço'nun oyunculuğu da harika ya...Hulusi Kentmen'le de çok güzel olmuş film...keşke yine gösterseler tv de...ama reklam aralarından keyfi çıkmıyor ki filmin :(

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Cum Kas 17, 2006 15:15 pm

Dogru yaa bir Reklam veriyorlar tum aklim gitti filmden :gozyasi:
Muzikleride bayaaa guzeldi ama arasirada caliyordu eger bir seyler olsaydi filmde. :D
Baris Manco'nun parcalari calardi :D :D :D :D

Ben Bilirim Parcasida varmidi filmde bunu pek iyi hatirliyamiyorum :saskin:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Kas 17, 2006 17:10 pm

Selim-B.A yazdı:Dogru yaa bir Reklam veriyorlar tum aklim gitti filmden :gozyasi:
Muzikleride bayaaa guzeldi ama arasirada caliyordu eger bir seyler olsaydi filmde. :D
Baris Manco'nun parcalari calardi :D :D :D :D

Ben Bilirim Parcasida varmidi filmde bunu pek iyi hatirliyamiyorum :saskin:

evet vardı...

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Prş Kas 23, 2006 12:07 pm

biliyormusunuz bir ara gazeteler film cd si veriyodu promoston olarak ve barış mançonun filminide vermişti ama ben yetişemedimmm kalmamıştı öle bi istekte falan mı bulunsaka gazetelere ne yapsakkkk :gozyasi:
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Prş Kas 23, 2006 23:42 pm

barış mançı için neler yapabiliriz konusuna forumu gezerek bi başlayın. Biz baya bi şey yapmak istedik ama elimizden tutan olmadı. Birlik olamadık falan filan
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Kas 24, 2006 00:44 am

worldgive yazdı:biliyormusunuz bir ara gazeteler film cd si veriyodu promoston olarak ve barış mançonun filminide vermişti ama ben yetişemedimmm kalmamıştı öle bi istekte falan mı bulunsaka gazetelere ne yapsakkkk :gozyasi:

harbi ha..ama nası yapacaz? :?:

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Cmt Kas 25, 2006 20:37 pm

Hakketdende iyi fikir ama bence sonradan olur ama...
gelecekde :D :D

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Kas 26, 2006 02:03 am

inş :)

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Pzr Kas 26, 2006 21:39 pm

gelecekde kesin olurda ama uzamanakadar belkim bizler daha dunya olmayizki...
Insanlar Gittikce akilaniyorlar.

yataganbaba
Gelişen Üye
Gelişen Üye
İletişim:

Mesajgönderen yataganbaba » Pzr Oca 14, 2007 14:54 pm

Sorulan soru "Barış Manço için neler yapılıyor", cevaplar ise "Barış Manço'nun filmi"... Bu dağınıklık ve alakasızlık tuhafıma gidiyor, milletin kafası karışık...

Bunun cevabı şudur:
BARIŞ MANÇOLAR AYNI SAHNEDE!
http://www.turklider.org/TR/EditModule. ... temIndex=7

tıklayın okuyun
MURAT YATAĞANBABA (DENİZLİ)

"Türk Kültürü'nün Karbon Kâıdı / Barış Manço Destanı" kitabının yazarı.

Gazeteci - Yazar / HYP Denizli İl Başkanı
0258 242 01 70 / 0537 411 59 83
http://yataganbaba.sitemynet.com/kitap/
[email protected]

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzt Oca 15, 2007 00:53 am

kafamız karışık falan diil filmi kötü bir mevzumu yaniii,evet gazetelere söylesekte yine öle bişey verse tvde reklamı çıkar bi iki gönüllüsü varsa bilgisayarla ilgisiz onlarda nasiplenir diye düşündük ayrıca yapılcak çok şey olabilir ama bunun için vakit lazım

yataganbaba
Gelişen Üye
Gelişen Üye
İletişim:

Mesajgönderen yataganbaba » Pzt Oca 15, 2007 01:57 am

"Gazetelere söylesek de filmi dağıtsalar" demeyeceksin, "söyleyeceksin"... "Elimizden tutan olmadı" ne demek? Benim elimden kim tutuyor? Tutmaya kalksa bile izin vermem, bunları yapmak için "grup kurmaya" falan da gerek yok, bu iş "icraata" bakar, Barış Manço ile ilgili yaptıklarım ortadadır, herkesin ortak ifadesine göre Dünya Çapında çalışmalardır.

Üniversiteler yazdığım kitaptan etkilenip "Mançoloji" dersi okutmak için çalışma yapıyor, bunları yaparken ne biri elimden tuttu ne de bir grubum var. Sadece çalışıyorum ve ortaya çıkarıyorum.

"İleriki zamanlarda olur" da kaçamak bir sözdür, önce şunu bileceksiniz kardeşlerim, "yarın" denen şey, "artık bugündür"... Ertelemek yok, laf veya geyik muhabbeti yok, icraat var, Barış Manço konusunda kimseden bir şey beklemeyeceksiniz, beklerseniz daha çok beklersiniz, çünkü hiçbir şey yapmayacaklardır, herşey "sende" başlıyor ve bitiyor, bu böyle biline...
MURAT YATAĞANBABA (DENİZLİ)

"Türk Kültürü'nün Karbon Kâıdı / Barış Manço Destanı" kitabının yazarı.

Gazeteci - Yazar / HYP Denizli İl Başkanı

0258 242 01 70 / 0537 411 59 83

http://yataganbaba.sitemynet.com/kitap/

[email protected]

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Çrş Oca 17, 2007 00:14 am

sen sus icraatın konuşsun diyosun haklısın...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Oca 17, 2007 20:25 pm

yatağanbaba
her defasında yaptığın şeyleri vurgulamak bir yazara yakışmıyor bence..bırakın insanlar sizi takdir etsin yaptıklarınızla.yani ne bilim biraz kendini beğenmişlik seziyorum sizde...

yataganbaba
Gelişen Üye
Gelişen Üye
İletişim:

Mesajgönderen yataganbaba » Cum Oca 19, 2007 01:31 am

baris oncel'e

"kendini beğenmişlik seziyorum" ne demek? Eser ortada, çekilen çile ortada. Bunları milletle paylaşmadıktan / millete duyuramadıktan sonra ne önemi var? Ben burada masturbasyon mu yapıyorum?

Benim çalışmalarımı kamuoyuna duyurmak için kılını mı kıpırdattın? Kim yapacak bu işi? Bu forumda veya gerçek hayatta hiçbir şey üretemeyenlerin "Barış Manço için bir şey yapılmıyor" diye ağlayıp-zırladığı bir sırada, çalışmalarım Barış Manço'nun Üniversitelerde ders olmasını gündeme getirirmiş, var mı bunu yapabilen bir başkası? Bunun "kendini övmekle" ne alakası var?

Bütün bildiği ve çapı bu siteden klip indirmeye indirgenmiş insanlara bunları zaten boşuna söylüyorum, belki 10 kere bu sitenin webmasterleri midir nedir uyarı yaptım: Benim adımın geçtiği "bütün yazıları forumdan silin" diye ama onların da bir iş yaptığı yok. Forumları iki de bir kilitleyip silmeme de engel oluyorlar bir de bu yetmiyormuş gibi bunca çırpınmama rağmen böyle saçma-sapan bahanelerle bana laf sokulması aşırı şekilde zoruma gidiyor, şu siteye ilk mesaj attığım ve bulaştığım güne lanet ediyorum.

Bu sitenin forumlarına bundan böyle 1 kelime yazarsam şerefsizim, alın turşusunu kurun, kendiniz çalın kendiniz oynayın, bana laf sokacağınıza Barış Manço için bir "iş" yapın, hiçbir şey yaptığınız yok, bu işi dünyada en aktif, en etkili yapan adam bu işi nasıl yapacaklarını bilmeyenlere "kimseden bir şey beklemeyin iş senin kendinde başlıyor ve bitiyor" diyerek yol-yordam gösteriyor, ondan sonra da adı "kendini beğenmişe" çıkıyor.

Yazıklar olsun diyorum, başka da bir şey demiyorum. Allah bana harcattığınız bu zamanımı ve nefesimi ödetsin, hatta biraz da "vicdanınızı" arttırsın.

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Cum Oca 19, 2007 17:25 pm

Bence sadece yilda 1 gun veya arada sirada 1 klip veya sarkiyla bitmemeli. Baris abiye ait 1 TV kanali (ait derken hep ona ait proglamlar veren) olmali diye dusunuyorum. BARIS TV...
yada haftada 1 gunu bazi televizyonlar yalniz ona yer ayirirlarsa cok iyi olur...

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Cum Oca 19, 2007 17:31 pm

yataganbaba yazdı:baris oncel'e

"kendini beğenmişlik seziyorum" ne demek? Eser ortada, çekilen çile ortada. Bunları milletle paylaşmadıktan / millete duyuramadıktan sonra ne önemi var? Ben burada masturbasyon mu yapıyorum?

Benim çalışmalarımı kamuoyuna duyurmak için kılını mı kıpırdattın? Kim yapacak bu işi? Bu forumda veya gerçek hayatta hiçbir şey üretemeyenlerin "Barış Manço için bir şey yapılmıyor" diye ağlayıp-zırladığı bir sırada, çalışmalarım Barış Manço'nun Üniversitelerde ders olmasını gündeme getirirmiş, var mı bunu yapabilen bir başkası? Bunun "kendini övmekle" ne alakası var?

Bütün bildiği ve çapı bu siteden klip indirmeye indirgenmiş insanlara bunları zaten boşuna söylüyorum, belki 10 kere bu sitenin webmasterleri midir nedir uyarı yaptım: Benim adımın geçtiği "bütün yazıları forumdan silin" diye ama onların da bir iş yaptığı yok. Forumları iki de bir kilitleyip silmeme de engel oluyorlar bir de bu yetmiyormuş gibi bunca çırpınmama rağmen böyle saçma-sapan bahanelerle bana laf sokulması aşırı şekilde zoruma gidiyor, şu siteye ilk mesaj attığım ve bulaştığım güne lanet ediyorum.

Bu sitenin forumlarına bundan böyle 1 kelime yazarsam şerefsizim, alın turşusunu kurun, kendiniz çalın kendiniz oynayın, bana laf sokacağınıza Barış Manço için bir "iş" yapın, hiçbir şey yaptığınız yok, bu işi dünyada en aktif, en etkili yapan adam bu işi nasıl yapacaklarını bilmeyenlere "kimseden bir şey beklemeyin iş senin kendinde başlıyor ve bitiyor" diyerek yol-yordam gösteriyor, ondan sonra da adı "kendini beğenmişe" çıkıyor.

Yazıklar olsun diyorum, başka da bir şey demiyorum. Allah bana harcattığınız bu zamanımı ve nefesimi ödetsin, hatta biraz da "vicdanınızı" arttırsın.

sayin yataganbaba, yaptiginiz isleri cok begeniyir ve takdir ediyoruz. yalniz sizi bu kadar kizdiracak ne yapti bu insanlar? :?:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Oca 21, 2007 14:55 pm

sayın yatağanbabaya,
anlıyorum eleştiri kabul edemeyecek bir kişiliğiniz var...söylediklerim de çok ağır sözler değildi kendimce...
Tamam çok fazla çalışmanız var buna saygı duyuyorum fakat neden her defasında dile getiriyorsunuz?
keşke yapmasaydınız demiyorum fakat bırakın yaptıgınız çalışmaları siz değil biz yüceltelim...
bunu ben yaptım,şunu ben çıkardım gibilerini bırakın ,
"aa bak bunu Murat Yatağanbaba yapmış.vay be ne yüce adam.helal olsun bunca işi kimse yapamazdı gerçekten." diye övgüleri biz verelim sizlere...
beni ne kadar anladığınız ortada..girmişsiniz "mastürbasyondan"(ki sizin efendi bir adam sanırdım,bu sözcüğe hiç gerek yoktu açıkcası.) çıkmışsınız "bir daha bu siteye bir kelime yazarsam şerefsizimden.."...yani ben ne direm tamburam ne çalar gerçekten.
Bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum.zaten benim cevabımı okumadan bu siteden ayrılma kararı almışsınız...
ben haklıyım sen haksızsın tartışması da değil bu.
sadece bir eleştiri..
ve sizin gibi bir yazarın eleştiriye ne kadar açık olduğunu da öğrendim.
yani az birşey de yaptınız demedim.sadece bırakın benciliği(dikkat edin bencillik değil) biz size övgü dolu sözlerle yaptığınızın ne denli büyük işler olduğunu bir kez daha hatırlatalım...
Yani okudum yorumunuzu şok oldum...bazı ilginç sözlerle de çok güzel bozmaya uğraşmışsınız beni...

ha bir konu daha.bu laf yarıştırması değil tabi ki...neden geç yazdığımı da söyleyeyim,
arkadaşım Serkan apandist ameliyatı geçirdi.3 gündür hastanedeyiz.o yüzden size cevabım biraz geç oldu.
bu arada saygıyı elden bırakmamalıyız bence...ben size eleştiri yaptıysam hedefim sizi bozmak,size saygısızlık etmek değildir kesinlikle...ama verdiğiniz cevapta beni neredeyse kaldırıp aşağı atmadığınız kalmış sevgili yatağanbaba...

bu arada size düşman kesilmedim,size karşı hiç bir lanet okumadım...düşüncelerim yazdıklarınıza rağmen hala eskisi gibidir...
Sitede yazı yazmamak konusuna gelince...eğer sadece ben sizi bu sözlerle ettiysem bu siteden,ben bir daha hiç kimseye eleştiri yapmayacam.
neyse sevgili Murat Bey...kendinize iyi bakın...

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Pzr Oca 21, 2007 15:21 pm

sevgili yatağanbaba bizim gözümüzde de yüce bir insandır. yaptığı çalışmaları, yazdığı yorumları, kimse tarafından ,inkar edilemez. tamam olabilir, ufak bir tartışma her zaman heryerde yaşanabilir, esas büyüklük onu uzatmamaktadır.
yatağanbabaya: biz seni devamlı aramızda görmek istiyoruz. açılan topiklere senin de kendi düşüncelerini eklemeni istiyoruz. tecrübeli biri olarak senden, istiyoruz bunu.