ANILAR(IMIZ)LA BARIŞ ABİMİZ...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

ANILAR(IMIZ)LA BARIŞ ABİMİZ...

Mesajgönderen Mançolayizm » Cmt Oca 06, 2007 16:15 pm

MANÇOist kardeşlerim;;;

Hepimiz Barış Abimizle ilgili yaşadığımız veya öğrenmiş olduğumuz anıları ne varsa paylaşalım...

Hadinin boş geçmek yok,ne varsa A dan Z ye yazalım,öğrenelim...

Barış'ı anlamak için,tanımak için,kıyamete kadar Barış'ı yaşatmak için paylaşalım...

Tekrar kitaplarımı karıştırıp yazmaya başlayacam...

Anılar(ımız)la BARIŞ MANÇO devam edecek...

BARIŞIN FELSEFESİ, BİZİM FELSEFEMİZ...

Kullanıcı avatarı
barışım
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen barışım » Cmt Oca 06, 2007 18:22 pm

Selamlar kardeşlerim,ben de naçizane foruma yazmaya başladım bundan sonra inşaallah birlikteyiz!Açıkçası Barış abim öldüğünden beri nette çok araştırmalar yaptım ancak ilgisizlik,beni çok bezdirdi.
Ben de her barışsever gibi onu özümde saklı tutmaya devam ettim.Ta ki bu formun içinde aktif olarak bir şeyler yapmaya çalışan sizleri görene kadar.......
Evet,ben Barış Manço'yu özünde yaşatan bir insanım.O ben de,ben ondayım...
O öldükten sonra 17 ağutos depremine kadar kesintisiz ağladım. :gozyasi: Ölmeden önceki son röportajında şöyle diyordu;-Türkiye korkunç bir hale bürünüyor!Gidişat pek vahim!Canım benim,bizim gördüklerimizi göremedi eminim ki çok acı çekerdi.
Sizinle şu rüyamı paylaşmak istiyorum!Umarım bunu da yaşanmış bir anı kategorisine koyarsınız.
Ben, ailesinin sahiplenmemesi,ya da medyanın sunumlarıyla ortaya atılan rezilliklerden kahroluyordum ki bir gün kendi kendime-Allahım Barış abimin durumu oralarda nasıl Acaba?diye sordum ve gecesine rüyamda barış abim jeepiyle yanıma geldi-gülen ,gençleşmiş yüzüyle
-ben çok iyiyim..adımısöylüorburda.......benim için üzülme!dedi ve bastı gaza!orüyayı görünce ruhum dinginliğe kavuştu ....
barış dinledim,barışım şimdi

Kullanıcı avatarı
şehrazatt
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen şehrazatt » Pzr Oca 07, 2007 03:48 am

sağol arkadaşım paylaşımın için bende depremin olduğunda Bariş Manço yaşasaydı eminim çok üzülürdü diye düşünmüştüm kendimce o kadar sevgi doluyduki eminim yerinde huzur içindedir..ve ona yapılan haksızlıklara da tahammül edemiyorum insanlar öyle bi duruma geldiki kimse kimseyi düşünmüyor ona hak edilen değer kesinlikle verilmiyor yeni nesile onu tanıtmamız gerek diye düşünüyorum..

fuçin
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen fuçin » Pzr Oca 07, 2007 18:25 pm

HAYDİ ARKADAŞLAR O ZAMAN NE DURUYORUZ,BARIŞ ABİMİZ İÇİN ELLERİ SIVAYALIM,İLERİİİİİ

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: ANILAR(IMIZ)LA BARIŞ ABİMİZ...

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Oca 07, 2007 19:26 pm

Mançolayizm yazdı:MANÇOist kardeşlerim;;;

Hepimiz Barış Abimizle ilgili yaşadığımız veya öğrenmiş olduğumuz anıları ne varsa paylaşalım...

Hadinin boş geçmek yok,ne varsa A dan Z ye yazalım,öğrenelim...

Barış'ı anlamak için,tanımak için,kıyamete kadar Barış'ı yaşatmak için paylaşalım...

Tekrar kitaplarımı karıştırıp yazmaya başlayacam...

Anılar(ımız)la BARIŞ MANÇO devam edecek...

BARIŞIN FELSEFESİ, BİZİM FELSEFEMİZ...

ben okuma bayramında sınıftan arkadaşlarla "el salla" şarkısını söylemiştim.çok da güzel olmuştu.zaten O'na ilgi duymaya başladığım dönemlerdi...daha öncesinde annemle Adam olacak çocugu hiç kaçırmazdık....ne de güzeldi o günler ya...televizyondaki çocuklar stüdyoda ayrı yarışıp hünerlerini gösteriyor,bizim oturma odasında ayrı bir yarışma var....seyirciler annem ve babam.hep beraber Barış Abi'nin şarkılarıı söylüyoruz...neyse asıl anıma gelim.ilk iş bir peruktu.perugu ilk taktığımda çok farklı bir his uyandı...o "el salla" şarkısında ne de güzel saçları vardı her zaman oldugu gibi...işn 2. kısmı bir kemer.metalden mat rengi bir kemerle de bir kısmı tamamlandı imajımın.ardından bir pelerin ve yüzükler geldi.provalar için hep Barış Manço'nun kliperini izliyordum.
müsamere günü geldiğinde baya eğnelmiştik sahnede...çok harika bir gündü.