moda ve barış manço

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
ırmak
Yeni Üye
Yeni Üye

moda ve barış manço

Mesajgönderen ırmak » Sal Eki 17, 2006 14:49 pm

pazar günü modadaydım moda sokaklarında ve anladım ki ben barış babayı cok ama cok özlemişim onun dolastığı sokaklarda dolasmak onun nefes aldııı havaı içime çekmek garip bi duyguydu ve durduk yere ağlamaya basladım saatlerce...hersey bir flimdi...ve ben orda cansız karakterdim...bi an bariş baba yasıodu sankı her zamanki o tebessümüyle önümden geçip gitti...snr ambulans seslerini duydum bu defa cennete gitmek için yol alıyordu bariş baba...snr bi tabutta geldi o sokaga ve gitmişti işte dahada ağlıyordum hiçkırarak...arkadasımın sesiyle irkıldim ölmüş gitmiş nie bu kdr ağlıosun dedi bakakaldım uzun bi süre snr hayır edim o ölmedi sdc fiziki olarak burda değil ama ruhani olarak hep sevenlerinin yanında...
barış babayı özleyenleri modaya davet ediyorum onun yasadığı yerlerde dolasmak çok iiii gelecek...ağlıyacaksınız belki hüzünleneceksiniz de ama rüya gibi de olsa onu yasayacaksınız...
modada görüşmek üzere...
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Sal Eki 17, 2006 21:05 pm

her hafta bir kez mutlaka evini ziyarete gidiyorum.O da görüyor bizi biliyorum :gozyasi:
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Sal Eki 17, 2006 22:25 pm

fiziksel boyutu çoktan aştı o heryerde herzaman onu yanımızda hissetmek mümkün...ama onun yaşadığı yerlerden geçmek ayrı bir hüzün tabi :gozyasi:
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
ırmak
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ırmak » Cum Eki 20, 2006 19:09 pm

ztn o her yerde var ama onun yasadığı yerler farklı bi duygu yaratıo...
onun yasadığı gezdiği nefes aldığı yerlerden gecmek anlatılamayacak bi duygu sdc yasanıyo galiba...
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim

Kullanıcı avatarı
BM FOREVER
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen BM FOREVER » Cum Eki 20, 2006 23:08 pm

Bende "Barışhayranı" adlı arkadaşla haftada en az bir kez evini ziyeret ediyoruz ve çok duygulanıyoruz.Söylenildiği gibi anlatılamıyor yaşanıyor.
BARIŞ ABİMİZ İÇİN TEK YÜREK.

atomkarinca
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen atomkarinca » Pzr Eki 22, 2006 00:58 am

BU SİTEYE her geldıgımde her barış manço şarkısı dinlediğimde ve her yanlız kaldıgımda hep gözlerım doluyor,burnum acı acı sızlıyor....

Neden diyorum neden öldü ? Başka ölecek adammı yoktu ?

Ama ölmedi......Hala kadıköyde hala modada hala oralarda bir yerlerde.....

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Pzt Haz 04, 2007 01:56 am

BEN SİNEMADA calışıyom ve ONUN RESMİNİ yaptırdım cerceveli ve camlı hergün herkesBARIŞMANCO NUN resmini görüyor kadıköy atlantis sinemasında :)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Haz 05, 2007 15:19 pm

arkadaşlar biliyor musunuz ben de uzun süre düşündüm.neden bu kadar üzüşüyoruz.başlangıçta saçma bir soru gibi gelebilir ama değil işte.İnsan birine çok değer verip onu kaybettiğinde kahroluyor kelimenin tam anlamıyla.
ben modaya hiç gitmedim,belki gidenleri anlayamayacağım tam anlamıyla ama hani diyorsunuz ya "Barış Abi fiziksel olarak öldü,ruhani olarak yanımızda diye..."bu gerçekten böyle sanırsam..anlam veremiyoruz fakat bence biz yalnız değiliz gibi geliyor.ne diyelimAllah Rahmet Eylesin. :( ...

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Çrş Haz 06, 2007 23:32 pm

baris_onsel yazdı:arkadaşlar biliyor musunuz ben de uzun süre düşündüm.neden bu kadar üzüşüyoruz.başlangıçta saçma bir soru gibi gelebilir ama değil işte.İnsan birine çok değer verip onu kaybettiğinde kahroluyor kelimenin tam anlamıyla.
ben modaya hiç gitmedim,belki gidenleri anlayamayacağım tam anlamıyla ama hani diyorsunuz ya "Barış Abi fiziksel olarak öldü,ruhani olarak yanımızda diye..."bu gerçekten böyle sanırsam..anlam veremiyoruz fakat bence biz yalnız değiliz gibi geliyor.ne diyelimAllah Rahmet Eylesin. :( ...

hani derler ya: 'kabullenemiyorum' diye... işte bu bizim durumumuz. hep yanımızda olacaktı diye düşünüyoruz. ama o gün gelip te, bırakıp gidince bizi bir başımıza. kabullenemiyoruz

Kullanıcı avatarı
doner-yakut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesajgönderen doner-yakut » Cmt Haz 23, 2007 02:24 am

Moda'ya ilk gittigimde, kime Baris desen de, hep iyi anlatti Moda'lilar... Iyi adamdi, güler yüzlü, sakayi seven biri diye tarif ettiler... Mahallenin cocuklarini eve cagirirmis sohbet, oyun, ... icin.

Beni Moda'dan mezarligina götüren taksici, geldigimizde mezar tasina vurup "ah Baris ah, Moda'nin sana selami var!!" diye yüksek sesle söylendi, cok duygulandim. Yedi sene sonra ilk kez gitmis, kim bilir neden...

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cmt Haz 23, 2007 19:43 pm

doner-yakut yazdı:Moda'ya ilk gittigimde, kime Baris desen de, hep iyi anlatti Moda'lilar... Iyi adamdi, güler yüzlü, sakayi seven biri diye tarif ettiler... Mahallenin cocuklarini eve cagirirmis sohbet, oyun, ... icin.

Beni Moda'dan mezarligina götüren taksici, geldigimizde mezar tasina vurup "ah Baris ah, Moda'nin sana selami var!!" diye yüksek sesle söylendi, cok duygulandim. Yedi sene sonra ilk kez gitmis, kim bilir neden...

SENİ ÇOK ÖZLEDİ TÜRKİYE HATTA BÜTÜN DÜNYA :gozyasi:
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"