pazar günü modadaydım moda sokaklarında ve anladım ki ben barış babayı cok ama cok özlemişim onun dolastığı sokaklarda dolasmak onun nefes aldııı havaı içime çekmek garip bi duyguydu ve durduk yere ağlamaya basladım saatlerce...hersey bir flimdi...ve ben orda cansız karakterdim...bi an bariş baba yasıodu sankı her zamanki o tebessümüyle önümden geçip gitti...snr ambulans seslerini duydum bu defa cennete gitmek için yol alıyordu bariş baba...snr bi tabutta geldi o sokaga ve gitmişti işte dahada ağlıyordum hiçkırarak...arkadasımın sesiyle irkıldim ölmüş gitmiş nie bu kdr ağlıosun dedi bakakaldım uzun bi süre snr hayır edim o ölmedi sdc fiziki olarak burda değil ama ruhani olarak hep sevenlerinin yanında...
barış babayı özleyenleri modaya davet ediyorum onun yasadığı yerlerde dolasmak çok iiii gelecek...ağlıyacaksınız belki hüzünleneceksiniz de ama rüya gibi de olsa onu yasayacaksınız...
modada görüşmek üzere...
moda ve barış manço
Moderatörler: barışhayranı, Mod
moda ve barış manço
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim
- barışhayranı
- Moderator

her hafta bir kez mutlaka evini ziyarete gidiyorum.O da görüyor bizi biliyorum 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- BM FOREVER
- Yeni Üye

-
atomkarinca
- Yeni Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

arkadaşlar biliyor musunuz ben de uzun süre düşündüm.neden bu kadar üzüşüyoruz.başlangıçta saçma bir soru gibi gelebilir ama değil işte.İnsan birine çok değer verip onu kaybettiğinde kahroluyor kelimenin tam anlamıyla.
ben modaya hiç gitmedim,belki gidenleri anlayamayacağım tam anlamıyla ama hani diyorsunuz ya "Barış Abi fiziksel olarak öldü,ruhani olarak yanımızda diye..."bu gerçekten böyle sanırsam..anlam veremiyoruz fakat bence biz yalnız değiliz gibi geliyor.ne diyelimAllah Rahmet Eylesin.
...
ben modaya hiç gitmedim,belki gidenleri anlayamayacağım tam anlamıyla ama hani diyorsunuz ya "Barış Abi fiziksel olarak öldü,ruhani olarak yanımızda diye..."bu gerçekten böyle sanırsam..anlam veremiyoruz fakat bence biz yalnız değiliz gibi geliyor.ne diyelimAllah Rahmet Eylesin.
-
samet ahmet
baris_onsel yazdı:arkadaşlar biliyor musunuz ben de uzun süre düşündüm.neden bu kadar üzüşüyoruz.başlangıçta saçma bir soru gibi gelebilir ama değil işte.İnsan birine çok değer verip onu kaybettiğinde kahroluyor kelimenin tam anlamıyla.
ben modaya hiç gitmedim,belki gidenleri anlayamayacağım tam anlamıyla ama hani diyorsunuz ya "Barış Abi fiziksel olarak öldü,ruhani olarak yanımızda diye..."bu gerçekten böyle sanırsam..anlam veremiyoruz fakat bence biz yalnız değiliz gibi geliyor.ne diyelimAllah Rahmet Eylesin....
hani derler ya: 'kabullenemiyorum' diye... işte bu bizim durumumuz. hep yanımızda olacaktı diye düşünüyoruz. ama o gün gelip te, bırakıp gidince bizi bir başımıza. kabullenemiyoruz
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Moda'ya ilk gittigimde, kime Baris desen de, hep iyi anlatti Moda'lilar... Iyi adamdi, güler yüzlü, sakayi seven biri diye tarif ettiler... Mahallenin cocuklarini eve cagirirmis sohbet, oyun, ... icin.
Beni Moda'dan mezarligina götüren taksici, geldigimizde mezar tasina vurup "ah Baris ah, Moda'nin sana selami var!!" diye yüksek sesle söylendi, cok duygulandim. Yedi sene sonra ilk kez gitmis, kim bilir neden...
Beni Moda'dan mezarligina götüren taksici, geldigimizde mezar tasina vurup "ah Baris ah, Moda'nin sana selami var!!" diye yüksek sesle söylendi, cok duygulandim. Yedi sene sonra ilk kez gitmis, kim bilir neden...
doner-yakut yazdı:Moda'ya ilk gittigimde, kime Baris desen de, hep iyi anlatti Moda'lilar... Iyi adamdi, güler yüzlü, sakayi seven biri diye tarif ettiler... Mahallenin cocuklarini eve cagirirmis sohbet, oyun, ... icin.
SENİ ÇOK ÖZLEDİ TÜRKİYE HATTA BÜTÜN DÜNYA
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"