barıs abinin mezarı
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
adam olan cocuk :)
- Yeni Üye

-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

rapin_kizi_ yazdı:tamam doris kmse takmıo gibi gelio bu foruma giren binlerce dostumuzdanda ses gelmedine göre bi tarih belirleyelim gelen gelir..
tamamdır
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..
sarılacağım sımsıkı sana
-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

hafta içi gelemeyip de haftasonu gelebilecek olanlar için biraz bekledim ama kimse bişi demedi. cumadan itibaren her gün bana uyar. pazartesine ne dersin? başka günlere de açığım. biraz sabırsızlandığımdan hemen pazartesi gitmek istiyorum yani. (yine tarih uymaz da gelmek isteyen olursa söylesin lütfen
)
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
sarılacağım sımsıkı sana
-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye

aslında burda da özel olarak konuşmuyoruz. milletin görmesi lazım. ama etkinliklere bi başlık mı açalım mı?
edit: bu arada çook özür dilerim ben pazartesi dedim ama o gün bi işim vardı. yine de erteleyebilirim, eğer pazarteside karar kılarsak..
edit: bu arada çook özür dilerim ben pazartesi dedim ama o gün bi işim vardı. yine de erteleyebilirim, eğer pazarteside karar kılarsak..
En son DoRiS tarafından Prş Tem 27, 2006 19:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
sarılacağım sımsıkı sana
şu başlığa yazdım. gelmek isteyenler için
viewtopic.php?t=1890
viewtopic.php?t=1890
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
sarılacağım sımsıkı sana
ben BARIŞ ABİNİN mezarına ilk defa 21 mayıs 2006 da gittim.Hayatımda şu ana kadar duymadığım bir acıyı duydum bunu anlatmak okadar zor ki ama beni anladığınızıbiliyorum çünkü yalnız olmadığımı biliyorum biçok arkadaş benim yaşadığın duyguları yaşamıştır.Ben 1 ay boyunca kendime gelemedim onu öyle görünce...boğazıma bişey düğümlendi ve o düğüm tam 1 ay boyunca boğazıma takıldı mezarının başında başlayan ağlamalarım 1 ay sürdü gözlerimi kapatmak istemedim çünkü her kapattığımda o ana geri dönüyodum onun ölümünde akıtamadığım gözyaşlarımı şimdi akıtıyorum elimde olsa bi saniye bike olsa ayrılmam onun başındann devamlı konuşurum onunla oana olan özlemimi anlatırım kendimi anlatırım o koskoca mezarlıkta onu boynu bkük bırakmam ama ne yazıkki bu mümkün değil... geceleri üşüdüğüm zamn o aklıma geliyo acaba o da üşüyomudur diye yağmur,kar yağdığında aklımdan biran olsun çıkmıyor bu soukta oralarda ne yapıyo diye...::::SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BE BARIŞ ABİ::

BARIŞ ABİMİZİN MEZARI özleyenlere ve görmek nasip olmayanlara....
http://img91.imageshack.us/my.php?image ... vfnvj9.jpg
http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... i3jcv5.jpg
http://img91.imageshack.us/my.php?image ... vfnvj9.jpg
http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... i3jcv5.jpg
En son nrd tarafından Pzt Eyl 18, 2006 11:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

nrd yazdı:ben BARIŞ ABİNİN mezarına ilk defa 21 mayıs 2006 da gittim.Hayatımda şu ana kadar duymadığım bir acıyı duydum bunu anlatmak okadar zor ki ama beni anladığınızıbiliyorum çünkü yalnız olmadığımı biliyorum biçok arkadaş benim yaşadığın duyguları yaşamıştır.Ben 1 ay boyunca kendime gelemedim onu öyle görünce...boğazıma bişey düğümlendi ve o düğüm tam 1 ay boyunca boğazıma takıldı mezarının başında başlayan ağlamalarım 1 ay sürdü gözlerimi kapatmak istemedim çünkü her kapattığımda o ana geri dönüyodum onun ölümünde akıtamadığım gözyaşlarımı şimdi akıtıyorum elimde olsa bi saniye bike olsa ayrılmam onun başındann devamlı konuşurum onunla oana olan özlemimi anlatırım kendimi anlatırım o koskoca mezarlıkta onu boynu bkük bırakmam ama ne yazıkki bu mümkün değil... geceleri üşüdüğüm zamn o aklıma geliyo acaba o da üşüyomudur diye yağmur,kar yağdığında aklımdan biran olsun çıkmıyor bu soukta oralarda ne yapıyo diye...::::SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BE BARIŞ ABİ::
senin hissettiklerini anlıyorum. ben de oraya gittiğimde bir süre ayrılamadım. sanki onu yalnız bırakıcakmışım gibi geldi. evime döndüğümde ise yağmur yağsa, soğuk olsa aklıma hep o geldi. belki bazılarına saçma gelebilir ama böyle oldu işte.
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
sarılacağım sımsıkı sana
arkadaslar bu konuya bu kadar ilgi gösterdiginiz için çooook tesekkur ve bir haber ben artık istanbuldaım yeditepe ünıversıtesındeim ve artık her fırsatta barıs abinin yanındaım oraya gittiginizde artık daha bakımlı barıs abıye yakısır bir mezar olacak herkesi beklerim barışca kalın
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim