barıs abinin mezarı

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
hamsiye
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen hamsiye » Sal Tem 11, 2006 21:31 pm

allah rahmét eylesin baris abi benim cocuklugumdan beri cok sever ve dinlerim bence bizler onun sarkilarini dinleyip ve cocuklarimizada dinlettirisek cocuklarimizda bilir bence sarkilari dinlendigi sürece o hala aramizda onu cok seviyorum

adam olan cocuk :)
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen adam olan cocuk :) » Sal Tem 11, 2006 23:31 pm

ben bi vefat ettiginde defnedileceginde gitmiştim daha gidemedim :gozyasi:

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Çrş Tem 12, 2006 01:25 am

ya buyur biz giderken sende gel

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Çrş Tem 12, 2006 11:51 am

arkadşlar kızmayın ama hep bişilr yapalm diosunz ama bişi ypatığınz da yok..yani sadece sölemkle kalıoo,işlev yokkk..

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Çrş Tem 12, 2006 12:03 pm

ya elanurcum bizde yapalım dioz ama miletten ses çıkmıo gidip adamı evibden alıp yürü zorla gidiozmu dicez ya

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Çrş Tem 12, 2006 12:15 pm

iii de ben sna bişi demiorm ki arkadşm farkındaysan hep böle oluo sadece u konuda diğill..bende diorm ki kimse kimseyi beklemsn senin yernde olsm giderm tek başıma..ama öle bi imkanm yok iştee :gozyasi:

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Prş Tem 20, 2006 00:20 am

dostum ben gidiorum zaten ama topluca gitsek daha iidir dioz hem istye gelip yerini bilmeyenler var ya onlar yardım istiolar geçenlerde biri çıktı bana dio kanlıca bursada değilmiydi döfücektim valla ya

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Tem 20, 2006 01:19 am

ben bugün gittim arkadaşlar. gidilirse de her zaman gelirim ben.. az kişi bile olsak 4-5 kişi de olsa gidilsin bence. yine de güzel olur.

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Prş Tem 20, 2006 13:38 pm

olur işte bende elenura bunu anlatmaya uraşıorum

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Pzt Tem 24, 2006 10:43 am

rapin_kizi_ yazdı:olur işte bende elenura bunu anlatmaya uraşıorum

ben seni anladmm ama farkındaysn nne zamandn beri bu konu warr ama bi işlew ok..ayrıcaa bu çabandann dolayıı sana tşk.ederm dostum... ;) ;)

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Sal Tem 25, 2006 01:11 am

tşk edeyim.:)ofz ben gitim yine ama beraber gitsek keşke..

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Sal Tem 25, 2006 01:31 am

rapin_kizi_ yazdı:tşk edeyim.:)ofz ben gitim yine ama beraber gitsek keşke..

rapin_kizi_ ben de geçen gün tek başıma gittim. yine söylüyorum ben varım. beraber gidelim. kaç kişi olursa..
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Sal Tem 25, 2006 11:59 am

tamam doris kmse takmıo gibi gelio bu foruma giren binlerce dostumuzdanda ses gelmedine göre bi tarih belirleyelim gelen gelir..

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Sal Tem 25, 2006 21:25 pm

rapin_kizi_ yazdı:tamam doris kmse takmıo gibi gelio bu foruma giren binlerce dostumuzdanda ses gelmedine göre bi tarih belirleyelim gelen gelir..

tamamdır ;) bu hafta da olur önümüzdeki hafta da.. ama belki gelmek isteyenler olur haftaya bi gün mü belirlesek?
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Sal Tem 25, 2006 22:20 pm

tmm ya bana uyar.

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Tem 27, 2006 17:39 pm

hafta içi gelemeyip de haftasonu gelebilecek olanlar için biraz bekledim ama kimse bişi demedi. cumadan itibaren her gün bana uyar. pazartesine ne dersin? başka günlere de açığım. biraz sabırsızlandığımdan hemen pazartesi gitmek istiyorum yani. (yine tarih uymaz da gelmek isteyen olursa söylesin lütfen ;) )
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Prş Tem 27, 2006 19:00 pm

tmm ya anlaştık o zaman. ama 2 miz mi gitcez herkese haber vrmek gerek snra alınır millet ayıp olur

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Tem 27, 2006 19:21 pm

aslında burda da özel olarak konuşmuyoruz. milletin görmesi lazım. ama etkinliklere bi başlık mı açalım mı?

edit: bu arada çook özür dilerim ben pazartesi dedim ama o gün bi işim vardı. yine de erteleyebilirim, eğer pazarteside karar kılarsak..
En son DoRiS tarafından Prş Tem 27, 2006 19:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Tem 27, 2006 19:24 pm

şu başlığa yazdım. gelmek isteyenler için
viewtopic.php?t=1890
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Prş Eyl 14, 2006 17:54 pm

ben BARIŞ ABİNİN mezarına ilk defa 21 mayıs 2006 da gittim.Hayatımda şu ana kadar duymadığım bir acıyı duydum bunu anlatmak okadar zor ki ama beni anladığınızıbiliyorum çünkü yalnız olmadığımı biliyorum biçok arkadaş benim yaşadığın duyguları yaşamıştır.Ben 1 ay boyunca kendime gelemedim onu öyle görünce...boğazıma bişey düğümlendi ve o düğüm tam 1 ay boyunca boğazıma takıldı mezarının başında başlayan ağlamalarım 1 ay sürdü gözlerimi kapatmak istemedim çünkü her kapattığımda o ana geri dönüyodum onun ölümünde akıtamadığım gözyaşlarımı şimdi akıtıyorum elimde olsa bi saniye bike olsa ayrılmam onun başındann devamlı konuşurum onunla oana olan özlemimi anlatırım kendimi anlatırım o koskoca mezarlıkta onu boynu bkük bırakmam ama ne yazıkki bu mümkün değil... geceleri üşüdüğüm zamn o aklıma geliyo acaba o da üşüyomudur diye yağmur,kar yağdığında aklımdan biran olsun çıkmıyor bu soukta oralarda ne yapıyo diye...::::SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BE BARIŞ ABİ::
Resim

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Prş Eyl 14, 2006 18:08 pm

BARIŞ ABİMİZİN MEZARI özleyenlere ve görmek nasip olmayanlara....

http://img91.imageshack.us/my.php?image ... vfnvj9.jpg

http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... i3jcv5.jpg
En son nrd tarafından Pzt Eyl 18, 2006 11:47 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Cum Eyl 15, 2006 23:42 pm

nrd yazdı:ben BARIŞ ABİNİN mezarına ilk defa 21 mayıs 2006 da gittim.Hayatımda şu ana kadar duymadığım bir acıyı duydum bunu anlatmak okadar zor ki ama beni anladığınızıbiliyorum çünkü yalnız olmadığımı biliyorum biçok arkadaş benim yaşadığın duyguları yaşamıştır.Ben 1 ay boyunca kendime gelemedim onu öyle görünce...boğazıma bişey düğümlendi ve o düğüm tam 1 ay boyunca boğazıma takıldı mezarının başında başlayan ağlamalarım 1 ay sürdü gözlerimi kapatmak istemedim çünkü her kapattığımda o ana geri dönüyodum onun ölümünde akıtamadığım gözyaşlarımı şimdi akıtıyorum elimde olsa bi saniye bike olsa ayrılmam onun başındann devamlı konuşurum onunla oana olan özlemimi anlatırım kendimi anlatırım o koskoca mezarlıkta onu boynu bkük bırakmam ama ne yazıkki bu mümkün değil... geceleri üşüdüğüm zamn o aklıma geliyo acaba o da üşüyomudur diye yağmur,kar yağdığında aklımdan biran olsun çıkmıyor bu soukta oralarda ne yapıyo diye...::::SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BE BARIŞ ABİ::

senin hissettiklerini anlıyorum. ben de oraya gittiğimde bir süre ayrılamadım. sanki onu yalnız bırakıcakmışım gibi geldi. evime döndüğümde ise yağmur yağsa, soğuk olsa aklıma hep o geldi. belki bazılarına saçma gelebilir ama böyle oldu işte.
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana

Kullanıcı avatarı
7DEN77YE
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen 7DEN77YE » Cmt Eyl 16, 2006 15:54 pm

Ben istanbula hiç gitmediğim için maalesef barış abimin mezarını ziyaret edemedim :( :gozyasi: Ama İstanbul'a gittiğim zaman muhakkak ziyaret edeceğim.
Unutma ki dünya fani,
Veren Allah alır canı,
Ben nasıl unuturum seni,
Can bedenden,çıkmayınca...

Kullanıcı avatarı
ırmak
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ırmak » Prş Eyl 21, 2006 00:05 am

arkadaslar bu konuya bu kadar ilgi gösterdiginiz için çooook tesekkur ve bir haber ben artık istanbuldaım yeditepe ünıversıtesındeim ve artık her fırsatta barıs abinin yanındaım oraya gittiginizde artık daha bakımlı barıs abıye yakısır bir mezar olacak herkesi beklerim barışca kalın
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Eyl 21, 2006 22:50 pm

ben de her fırsatta ordayım. görüşmek dileğiyle..
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana