ÇOK ÜZGÜNÜZ

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
barışmançocu
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

ÇOK ÜZGÜNÜZ

Mesajgönderen barışmançocu » Pzr Haz 19, 2005 22:36 pm

ARKADAŞLAR BU GÜN BABALAR GÜNÜ VE BARIŞ MANÇO HİÇ BİRŞEY ALAMADI VE ÇOCUKLARININDA HEDİYE VEREBİLİCEKLERİ BİR BABALARI YOKTU :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
ÇOK ÜZGÜNÜZ BUNUN İÇİN MEZARINI ZİYARET EDİCEM EN YAKINDA BARIŞ MANÇO NUN MEZARINA GİDEN VARMI BU A :?: RADA :?: BU ARADA GERÇEKTEN ÇOCUKLARI ÇOK ÜZGÜN OLMALIDIRLAR HERHALDE :gozyasi: :gozyasi:
sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan bir gün duyarsın elbet dıral dedenin düdüğünü
Resim

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Pzt Haz 20, 2005 10:58 am

gerçekten çok iiçli yazmışsın.söylediklerine aynen katılıyorum.ama yalnızca mezarını ziyaret edemem.k.maraştayım.

rızkım buymuş der içerim

Kullanıcı avatarı
veysel cici
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen veysel cici » Pzt Haz 20, 2005 20:57 pm

BARIŞ MANÇO DAN ALLAH RAZI OLSUN MEKANINI CENNET ETSİN. BEN DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM. BU ARADA BARIŞ MANÇO'NUN DOĞUM TARİHİNİ VE ÖLÜM TARİHİNİ BİLEN VARSA BANA SÖYLESİN.

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

selam

Mesajgönderen serk@n » Prş Haz 23, 2005 20:36 pm

babalar gününde barış ağabey'e tüm kalbimle dua ettim ALLAH(cc) kabul eder inşallah..

not: ohhh be uzun süredir özlemişim. barışseverler ile sohbet beni mest ediyoo kendinize iyi bakın...
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
barışmançocu
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen barışmançocu » Prş Haz 23, 2005 20:57 pm

inşallah duaların tutar.
:) :) :) :)
sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan bir gün duyarsın elbet dıral dedenin düdüğünü

Resim

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Cum Haz 24, 2005 15:55 pm

barış manço bizim ikinci baba mız gibi değil miydi ...o zaman BARIŞ MANÇO nun mezarına gidip dua edelim.....

Kullanıcı avatarı
barışmançocu
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen barışmançocu » Cum Haz 24, 2005 17:43 pm

arkadaşlar size katılıyorum hep dua etmeliyiz barış manço için o hep bizim için en iyisini düşünürdü :D

Resim

Kullanıcı avatarı
Olcay
Super Moderator
Super Moderator

Mesajgönderen Olcay » Pzt Haz 27, 2005 23:34 pm

Arkadaşlar Barış abimiz hepimizin babası sayılır, fırsatınız varsa sık sık mezarını ziyaret edelim, onu analım...
Biz nasıl unuturuz seni Barış Abi, Can Bedenden Çıkmayınca...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
barışmançocu
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen barışmançocu » Pzt Tem 04, 2005 18:01 pm

evet arkadaşlar barış manço hepimizin babası abisi herşeyi onu sık sık anlaım rahat uyusun

Resim

Misafir

YAZIK

Mesajgönderen Misafir » Prş Tem 07, 2005 21:20 pm

YA SEVGİLİ BARIŞSEVERLER
BUGUN BENİM ŞAHİT OLDUGUM AYRICA ÖZEL BİR YAZIMDA GENİŞCENE ANLATACAGIM OLAYI ŞİMDİ SİZLERE ÖZETLEYİM
GECENSENE BU GÜNLER YANİ 2004 MAYISINDA BARIŞ MANÇO DERNEĞİ NUMARASIYLA UZUN SÜRE BEKLETİLEN MODA KÖŞKÜNDE DERNEĞİN MÜDÜRÜ KONUMUNDA OLAN AYŞE KAR VE ONUNLA BİRLİKTE BİRİ BAYAN 3 KİŞİ BARIŞ MANÇONUN KENDİ EL YAZISIYLA SÖZLERİNİ YAZDIGI BESTELERİN İLK CALIŞMA KARALAMALARI OLAN İKİ DEFTER VE BUNLAR İÇİNDE BARIŞIN MİMAR OLMASINDAN DOLAYI ZAMAN ZAMAN CİZDİĞİ BAZI DESENLERİNDE OLDUGU DEFTER ARALARINDA HANDE ADLI BAYANDAN ASKERLİK DÖNEMİNE LALEYE DOGUM ÖNCESİ BELCİKAYA YAZDIĞI MEKTUBLARDAN SİZLERDEN GELEN MEKTBLARIN BULUNDUGU BİR COK BELGE İLEARALARINDA BİR KAC DERGİ CİLDİ VE GEZDİĞİ ÜLKELERİN KAYITLARIN OLDUGU BAZI BETAMAX KASETLER İKİ BÜYÜK KARTON KUTUYA KONUP BİR SAHAFA COK ÖNEMSİZ FİYATA BASTAN ATMAK İÇİN SATILMIŞ ONLARI ALAN SAHHAF SATABİLDİKLERİNİ SATMIŞ SATAMADIKLARINI TAM YERİ BENDE SAKLI KALMASINI İSTEDİĞİM VE İSMİNİ ŞİMDİLİK ACIKLAMAYACAGIM BİR SAFAHA SATILMIŞ BU SAHAFTA BU KUTU İÇİNDEN İKİ ADET BARIŞ MANCO NOTA DEFTERİNİ 200 DOLARA SATMIŞ BEN GELDİĞİMDE KALA KALA SADECE BARIŞIN İMZALADIGI BİR KART KALMIŞ VE ŞİMDİ BARIŞIN EN MAHREM YAZILARI MEKTUBLARI BİRİLERİN ELERİNE VE İNSAFINA TESLİM EDİLMİŞ SÖYLERMİSİNİZ BEN ŞİMDİ KİMİ ÖLDÜREYİM
BARİSHAN(c)

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Prş Tem 07, 2005 22:09 pm

İşte bizi Avrupalıdan veya yabancılardan ayıran fark burada gizli.Yahu kardeşim bu olay başka bir ülkede olsa ya müzeye konulur yada bir yerde sergilenirki vatandaşlara paylaşıma açılır ki hayranları,sevenleri O'nu daha iyi tanıyabilsin,merak ettikleri şeyleri gidersin.Bizdede tam tersi.Her şeyin ticaretini yapıyoruz,yazıklar olsun.Maneviyat sıfır :kizgin:

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni
Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe

Mesajgönderen mitran » Prş Tem 07, 2005 22:18 pm

yani bu rezalettende öte birşey diyecek laf bulamıyorum :kizgin:

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Prş Tem 07, 2005 22:23 pm

Bak şimdi o paha biçilemez eşyaları el altından satarlar.Bizimkilerin yapacağı iş bu kadar olur işte.Terbiyesisiz abi,toplum olarak :kizgin:

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Prş Tem 07, 2005 22:50 pm

Böyle bir şeyin olması için insanın aklını ekmek peynirle yemesi lazım Yaşar abi, ben inanmak istemiyorum. Eğer öyleyse dünyanın en üzgün kişisi benimdir herhalde şu an, cidden çok üzüldüm ve utandım...

Yaşarken değer vermiyordunuz, öldü bari o zaman rahat bırakın...

Misafir

Mesajgönderen Misafir » Prş Tem 07, 2005 23:17 pm

bugün seni defalarca aramamın sebebi buydu işte
ömer eğer mümkün olsaydı sende gelseydin olayı sende yasardın
zaten yakında o olayla ilgi yazıyı yazacagım

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Cum Tem 08, 2005 10:03 am

Barış Ab'nin arkasından ne dolaplar dönmüş böyle.Kerim Abi sende olmasan bunları bize anlatacak kimse yok malesef.

Malının mülkünün satılmasına bir şey diyemem Allah gözlerini doyursun ama bukadarda olmaz ki kardeşim.Bir sanatçının bırakın onu bir insanın en önemli şeyi öldükten sonra geride kalanlara bıraktığı hatıralardır helede yazmış çizmiş emek vermiş özenle saklamış arşivine nasıl sahip çıkmazlar anlamıyorum!!!

Bize kendini bukadar çok sevdiren bir insanı ailesinden O'nun hatıralarına sahip çıkacak kadar kimse sevmemiş mi yaa inanamıyorum,aklım almıyor doğrusu.
Bu düpedüz vijdansızlık...
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
barışmançocu
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen barışmançocu » Pzr Tem 10, 2005 17:06 pm

bu haberi duyunca çok üzüldüm :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: bu çok üzücü bir haber :gozyasi:

Resim

barışizm

Mesajgönderen barışizm » Cum Tem 22, 2005 13:37 pm

ya artık ne söyleyelim insanlarda merhamet kalmamış
buhaberi okuduğumda tüylerim diken diken oldu
cok coook üzüldüm

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

hayırsızlar

Mesajgönderen serk@n » Pzr Tem 24, 2005 20:07 pm

bu kadar vurdum duymazlık çok affedersiniz, gamsızlık insanlık dışı şeyler. insanlar bukadar duyarsız olamaz ! hiç emeğe saygı kalmamış. nasıl yaa düşündukçe... ağzımı bozcam şimdi neyse onları ALLAH(cc)A havale ediyorum...

özür dilerim :!: ama tam şerefsizlik...
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

dancing_queen
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

arşiv bende

Mesajgönderen dancing_queen » Çrş Tem 27, 2005 18:00 pm

arkadaşlar telaşa kapılmayın.barış mançonun mektupları vs bende yaklaşık 500 milyon saydım.ve benle mezara kadar gidecek.ölmeden önce müzeye bağışlarım.
bu yapay kültürde barış mançonun unutulması göz göre yaklaşırken en azından biz ölene kadar barış manço unutulmasın diye buradayız.

dancing_queen
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

arşiv

Mesajgönderen dancing_queen » Çrş Tem 27, 2005 18:01 pm

hemen nasıl gözleriniz açıldı.şaka yaptım bende ne arar.
bu yapay kültürde barış mançonun unutulması göz göre yaklaşırken en azından biz ölene kadar barış manço unutulmasın diye buradayız.

Kullanıcı avatarı
barış@manço
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen barış@manço » Cum Ağu 05, 2005 21:58 pm

Diyicek söz yok BARIŞ MANÇO herkezin babası abisi siydi ama malesef herkez babasını ve ya abisini kaybetti allaım bu ne büyük bir acı şu anda yazarken bile içim kötü oluyor bir türlü barış manço öldüğüne inanımıyorum :saskin: o Yüce adamı kaybettiğimize inanamıyorum barış manço seni çok sevdiğimi söylememe gerk yok çünki bu sitede her kez nunun için toplandı
[/b]HERKEZE BARIŞLI GÜNLER

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Eki 17, 2005 22:23 pm

veysel cici yazdı:BARIŞ MANÇO DAN ALLAH RAZI OLSUN MEKANINI CENNET ETSİN. BEN DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM. BU ARADA BARIŞ MANÇO'NUN DOĞUM TARİHİNİ VE ÖLÜM TARİHİNİ BİLEN VARSA BANA SÖYLESİN.

MERHABA VEYSEL ARKADAŞIM BARIŞ MANÇO'NUN DOĞUM TAR:2 OCAK 1943 OLUP ÖLÜM TAR.İSE:1 ŞUBAT 1999'DUR.SAYGILARIMLA...BARIŞ DOLU GÜNLERE :) :) :)
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...