ÇOK ÜZGÜNÜZ BUNUN İÇİN MEZARINI ZİYARET EDİCEM EN YAKINDA BARIŞ MANÇO NUN MEZARINA GİDEN VARMI BU A
ÇOK ÜZGÜNÜZ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

ÇOK ÜZGÜNÜZ
ARKADAŞLAR BU GÜN BABALAR GÜNÜ VE BARIŞ MANÇO HİÇ BİRŞEY ALAMADI VE ÇOCUKLARININDA HEDİYE VEREBİLİCEKLERİ BİR BABALARI YOKTU
ÇOK ÜZGÜNÜZ BUNUN İÇİN MEZARINI ZİYARET EDİCEM EN YAKINDA BARIŞ MANÇO NUN MEZARINA GİDEN VARMI BU A
RADA
BU ARADA GERÇEKTEN ÇOCUKLARI ÇOK ÜZGÜN OLMALIDIRLAR HERHALDE

sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan bir gün duyarsın elbet dıral dedenin düdüğünü

-
samet ahmet
- veysel cici
- Yeni Üye

selam
babalar gününde barış ağabey'e tüm kalbimle dua ettim ALLAH(cc) kabul eder inşallah..
not: ohhh be uzun süredir özlemişim. barışseverler ile sohbet beni mest ediyoo kendinize iyi bakın...
not: ohhh be uzun süredir özlemişim. barışseverler ile sohbet beni mest ediyoo kendinize iyi bakın...
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

-
Misafir
YAZIK
YA SEVGİLİ BARIŞSEVERLER
BUGUN BENİM ŞAHİT OLDUGUM AYRICA ÖZEL BİR YAZIMDA GENİŞCENE ANLATACAGIM OLAYI ŞİMDİ SİZLERE ÖZETLEYİM
GECENSENE BU GÜNLER YANİ 2004 MAYISINDA BARIŞ MANÇO DERNEĞİ NUMARASIYLA UZUN SÜRE BEKLETİLEN MODA KÖŞKÜNDE DERNEĞİN MÜDÜRÜ KONUMUNDA OLAN AYŞE KAR VE ONUNLA BİRLİKTE BİRİ BAYAN 3 KİŞİ BARIŞ MANÇONUN KENDİ EL YAZISIYLA SÖZLERİNİ YAZDIGI BESTELERİN İLK CALIŞMA KARALAMALARI OLAN İKİ DEFTER VE BUNLAR İÇİNDE BARIŞIN MİMAR OLMASINDAN DOLAYI ZAMAN ZAMAN CİZDİĞİ BAZI DESENLERİNDE OLDUGU DEFTER ARALARINDA HANDE ADLI BAYANDAN ASKERLİK DÖNEMİNE LALEYE DOGUM ÖNCESİ BELCİKAYA YAZDIĞI MEKTUBLARDAN SİZLERDEN GELEN MEKTBLARIN BULUNDUGU BİR COK BELGE İLEARALARINDA BİR KAC DERGİ CİLDİ VE GEZDİĞİ ÜLKELERİN KAYITLARIN OLDUGU BAZI BETAMAX KASETLER İKİ BÜYÜK KARTON KUTUYA KONUP BİR SAHAFA COK ÖNEMSİZ FİYATA BASTAN ATMAK İÇİN SATILMIŞ ONLARI ALAN SAHHAF SATABİLDİKLERİNİ SATMIŞ SATAMADIKLARINI TAM YERİ BENDE SAKLI KALMASINI İSTEDİĞİM VE İSMİNİ ŞİMDİLİK ACIKLAMAYACAGIM BİR SAFAHA SATILMIŞ BU SAHAFTA BU KUTU İÇİNDEN İKİ ADET BARIŞ MANCO NOTA DEFTERİNİ 200 DOLARA SATMIŞ BEN GELDİĞİMDE KALA KALA SADECE BARIŞIN İMZALADIGI BİR KART KALMIŞ VE ŞİMDİ BARIŞIN EN MAHREM YAZILARI MEKTUBLARI BİRİLERİN ELERİNE VE İNSAFINA TESLİM EDİLMİŞ SÖYLERMİSİNİZ BEN ŞİMDİ KİMİ ÖLDÜREYİM
BARİSHAN(c)
BUGUN BENİM ŞAHİT OLDUGUM AYRICA ÖZEL BİR YAZIMDA GENİŞCENE ANLATACAGIM OLAYI ŞİMDİ SİZLERE ÖZETLEYİM
GECENSENE BU GÜNLER YANİ 2004 MAYISINDA BARIŞ MANÇO DERNEĞİ NUMARASIYLA UZUN SÜRE BEKLETİLEN MODA KÖŞKÜNDE DERNEĞİN MÜDÜRÜ KONUMUNDA OLAN AYŞE KAR VE ONUNLA BİRLİKTE BİRİ BAYAN 3 KİŞİ BARIŞ MANÇONUN KENDİ EL YAZISIYLA SÖZLERİNİ YAZDIGI BESTELERİN İLK CALIŞMA KARALAMALARI OLAN İKİ DEFTER VE BUNLAR İÇİNDE BARIŞIN MİMAR OLMASINDAN DOLAYI ZAMAN ZAMAN CİZDİĞİ BAZI DESENLERİNDE OLDUGU DEFTER ARALARINDA HANDE ADLI BAYANDAN ASKERLİK DÖNEMİNE LALEYE DOGUM ÖNCESİ BELCİKAYA YAZDIĞI MEKTUBLARDAN SİZLERDEN GELEN MEKTBLARIN BULUNDUGU BİR COK BELGE İLEARALARINDA BİR KAC DERGİ CİLDİ VE GEZDİĞİ ÜLKELERİN KAYITLARIN OLDUGU BAZI BETAMAX KASETLER İKİ BÜYÜK KARTON KUTUYA KONUP BİR SAHAFA COK ÖNEMSİZ FİYATA BASTAN ATMAK İÇİN SATILMIŞ ONLARI ALAN SAHHAF SATABİLDİKLERİNİ SATMIŞ SATAMADIKLARINI TAM YERİ BENDE SAKLI KALMASINI İSTEDİĞİM VE İSMİNİ ŞİMDİLİK ACIKLAMAYACAGIM BİR SAFAHA SATILMIŞ BU SAHAFTA BU KUTU İÇİNDEN İKİ ADET BARIŞ MANCO NOTA DEFTERİNİ 200 DOLARA SATMIŞ BEN GELDİĞİMDE KALA KALA SADECE BARIŞIN İMZALADIGI BİR KART KALMIŞ VE ŞİMDİ BARIŞIN EN MAHREM YAZILARI MEKTUBLARI BİRİLERİN ELERİNE VE İNSAFINA TESLİM EDİLMİŞ SÖYLERMİSİNİZ BEN ŞİMDİ KİMİ ÖLDÜREYİM
BARİSHAN(c)
- bahadirari
- Forum Duayeni

İşte bizi Avrupalıdan veya yabancılardan ayıran fark burada gizli.Yahu kardeşim bu olay başka bir ülkede olsa ya müzeye konulur yada bir yerde sergilenirki vatandaşlara paylaşıma açılır ki hayranları,sevenleri O'nu daha iyi tanıyabilsin,merak ettikleri şeyleri gidersin.Bizdede tam tersi.Her şeyin ticaretini yapıyoruz,yazıklar olsun.Maneviyat sıfır 
- bahadirari
- Forum Duayeni

-
Misafir
Barış Ab'nin arkasından ne dolaplar dönmüş böyle.Kerim Abi sende olmasan bunları bize anlatacak kimse yok malesef.
Malının mülkünün satılmasına bir şey diyemem Allah gözlerini doyursun ama bukadarda olmaz ki kardeşim.Bir sanatçının bırakın onu bir insanın en önemli şeyi öldükten sonra geride kalanlara bıraktığı hatıralardır helede yazmış çizmiş emek vermiş özenle saklamış arşivine nasıl sahip çıkmazlar anlamıyorum!!!
Bize kendini bukadar çok sevdiren bir insanı ailesinden O'nun hatıralarına sahip çıkacak kadar kimse sevmemiş mi yaa inanamıyorum,aklım almıyor doğrusu.
Bu düpedüz vijdansızlık...
Malının mülkünün satılmasına bir şey diyemem Allah gözlerini doyursun ama bukadarda olmaz ki kardeşim.Bir sanatçının bırakın onu bir insanın en önemli şeyi öldükten sonra geride kalanlara bıraktığı hatıralardır helede yazmış çizmiş emek vermiş özenle saklamış arşivine nasıl sahip çıkmazlar anlamıyorum!!!
Bize kendini bukadar çok sevdiren bir insanı ailesinden O'nun hatıralarına sahip çıkacak kadar kimse sevmemiş mi yaa inanamıyorum,aklım almıyor doğrusu.
Bu düpedüz vijdansızlık...
SENSİZ OLMAZ
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

-
barışizm
hayırsızlar
bu kadar vurdum duymazlık çok affedersiniz, gamsızlık insanlık dışı şeyler. insanlar bukadar duyarsız olamaz ! hiç emeğe saygı kalmamış. nasıl yaa düşündukçe... ağzımı bozcam şimdi neyse onları ALLAH(cc)A havale ediyorum...
özür dilerim
ama tam şerefsizlik...
özür dilerim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
-
dancing_queen
- Yeni Üye

- İletişim:
arşiv bende
arkadaşlar telaşa kapılmayın.barış mançonun mektupları vs bende yaklaşık 500 milyon saydım.ve benle mezara kadar gidecek.ölmeden önce müzeye bağışlarım.
bu yapay kültürde barış mançonun unutulması göz göre yaklaşırken en azından biz ölene kadar barış manço unutulmasın diye buradayız.
-
dancing_queen
- Yeni Üye

- İletişim:
arşiv
hemen nasıl gözleriniz açıldı.şaka yaptım bende ne arar.
bu yapay kültürde barış mançonun unutulması göz göre yaklaşırken en azından biz ölene kadar barış manço unutulmasın diye buradayız.
- barış@manço
- Gelişen Üye

Diyicek söz yok BARIŞ MANÇO herkezin babası abisi siydi ama malesef herkez babasını ve ya abisini kaybetti allaım bu ne büyük bir acı şu anda yazarken bile içim kötü oluyor bir türlü barış manço öldüğüne inanımıyorum
o Yüce adamı kaybettiğimize inanamıyorum barış manço seni çok sevdiğimi söylememe gerk yok çünki bu sitede her kez nunun için toplandı
[/b]HERKEZE BARIŞLI GÜNLER
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

veysel cici yazdı:BARIŞ MANÇO DAN ALLAH RAZI OLSUN MEKANINI CENNET ETSİN. BEN DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM. BU ARADA BARIŞ MANÇO'NUN DOĞUM TARİHİNİ VE ÖLÜM TARİHİNİ BİLEN VARSA BANA SÖYLESİN.
MERHABA VEYSEL ARKADAŞIM BARIŞ MANÇO'NUN DOĞUM TAR:2 OCAK 1943 OLUP ÖLÜM TAR.İSE:1 ŞUBAT 1999'DUR.SAYGILARIMLA...BARIŞ DOLU GÜNLERE
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...