7'DEN 77'YE İLE İLGİLİ..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
7'DEN 77'YE İLE İLGİLİ..
ARKADAŞLAR BEN ÇALIŞIYORUM VE TRT'NİN HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 15:00'TE VERDİĞİ BARIŞ ABİMİZİN PROGRAMINI SEYREDEMİYORUM..NE OLUR BANA FİKİR VERİN..ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM 
...gittiğin günden beri ne günlerim oldu..bazen sevinçliydim bazen,gözlerim doldu..
Re: 7'DEN 77'YE İLE İLGİLİ..
arkadaşım ewet ya bende karalar bağladım..stajda olduğum için izleyemiyoruummmm...bişiler yapılamazmı RTÜK E iletsek bunu akşam yapsalar he olmaz mı????...
-
barışizm
-
ogulcan
elanur yazdı:4 ile 5 arası kimse izlems kii onutrt ye e-mail atalm yine bi metn hazırlayalm akşamları yayınlasnlar ne güseel akşmları izlerizzz...ne diosunz ?
ya sizde adamlar zoraki yayın akısına soktu bizim sayemizde yok akşam yayınlansın akşam gece 4:30 da weriolar zaten islersin o zamaan hem herkes islio ki o kadar reklam alıo 45 dakkalık program
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

Re: 7'DEN 77'YE İLE İLGİLİ..
EDDAA yazdı:arkadaşım ewet ya bende karalar bağladım..stajda olduğum için izleyemiyoruummmm...bişiler yapılamazmı RTÜK E iletsek bunu akşam yapsalar he olmaz mı????...![]()
![]()
vidyolar paylaşılıyo siteden upload et
eğer ona zamanın yoksa [email protected] msn adresim ekle zaman bulduğun zaman ben sana yollayabilirim