BARIŞ MANÇO DERNEĞİ UYUYORMU!!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışhayranı
- Moderator

BARIŞ MANÇO DERNEĞİ UYUYORMU!!!!
ARKADAŞLAR SİTESİNDE HİÇ GÜNCELLEME YOK MAİL ÇEKİYORUM ALINAMADI DİYOR.NE OLDU BİR BİLEN VAR MI?
- barışhayranı
- Moderator

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

rant devri bitti...herkes çekip gitti.. 
En son kadir 2023 tarafından Cmt Şub 25, 2006 22:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- eksensavaşçısı
- Üst Düzey Üye

En önemlisi Barş Manço'yla ilgili görsel ve yazılı materyalin aktarılması.Asıl arşiv onlarda,birkaç sene evvel ''konser VCDsi çıkacak'' diyen Lale Hanım başta olmka üzere ailesinde,ama hala birşey yapmadılar neden bilmiyorum artık maddi engeller mi,bundan sonra yapılır mı onu da bilmiyorum o yüzden biz burda mümkün olduğu kadar paylaşalım.
- hakanozgur
- Yeni Üye

MÜJDE
SİZ HİÇ KENDİNİZİ YORMAYI ADANADA OTURUYORUM VE ADANDA BİR BARIŞ MANÇO DERNEĞİ KURULUYOR SİZE SÖZ MANÇO DERNEĞİ NASIL OLUYOR GÖRECEKSİN TELEVİZYONA VARANA KADAR VE ONUN TEKRAR SESİNİ DÜNYAYA DUYURANA KADAR ÇALIŞACAĞIM SİZE SÖZ
- barışhayranı
- Moderator

Re: MÜJDE
hakanozgur yazdı:SİZ HİÇ KENDİNİZİ YORMAYI ADANADA OTURUYORUM VE ADANDA BİR BARIŞ MANÇO DERNEĞİ KURULUYOR SİZE SÖZ MANÇO DERNEĞİ NASIL OLUYOR GÖRECEKSİN TELEVİZYONA VARANA KADAR VE ONUN TEKRAR SESİNİ DÜNYAYA DUYURANA KADAR ÇALIŞACAĞIM SİZE SÖZ
Bu söylediğin çok güzel ve önemli bir haber.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

BAŞARIRSIN UMARIM...barışhayranı yazdı:hakanozgur yazdı:SİZ HİÇ KENDİNİZİ YORMAYI ADANADA OTURUYORUM VE ADANDA BİR BARIŞ MANÇO DERNEĞİ KURULUYOR SİZE SÖZ MANÇO DERNEĞİ NASIL OLUYOR GÖRECEKSİN TELEVİZYONA VARANA KADAR VE ONUN TEKRAR SESİNİ DÜNYAYA DUYURANA KADAR ÇALIŞACAĞIM SİZE SÖZ
Bu söylediğin çok güzel ve önemli bir haber.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
hakanozgur yazdı:SİZ HİÇ KENDİNİZİ YORMAYI ADANADA OTURUYORUM VE ADANDA BİR BARIŞ MANÇO DERNEĞİ KURULUYOR SİZE SÖZ MANÇO DERNEĞİ NASIL OLUYOR GÖRECEKSİN TELEVİZYONA VARANA KADAR VE ONUN TEKRAR SESİNİ DÜNYAYA DUYURANA KADAR ÇALIŞACAĞIM SİZE SÖZ
tuylerim diken diken oldu kardeşim... izmirdeyim ama yapabiliceğim herşeyle desteğim sizledir sonuna kadar yanınızdayım....
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- hakanozgur
- Yeni Üye

slm
Aslında her şehirde bir barış manço derneği olursa neler yapılmazki. Düşünsenize bi her şehirde BARIŞ MANÇO DERNEĞİ. Sevgili hakan adanada kuracak. Peki biz neden kuramalayım? Her şehirde bir barış manço derneği olsa ne güzel olurdu dimi?
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Re: slm
valla çok iyi olur...ben yaşadığım şehre açmak isterim ama....bende plan çokta para yok....bi laf vardır...KALKAMADIĞIMDAN OTURUYORUM DİYE...işte bu benimdexar yazdı:Aslında her şehirde bir barış manço derneği olursa neler yapılmazki. Düşünsenize bi her şehirde BARIŞ MANÇO DERNEĞİ. Sevgili hakan adanada kuracak. Peki biz neden kuramalayım? Her şehirde bir barış manço derneği olsa ne güzel olurdu dimi?
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
s
aynı dert bendede var dostum. Elimde imkan olsa neler yapacam bir bilsen ama yok işte 
kınacı yazdı:Ya arkadaşlar ben Mersin'in Tarsus ilçesindenim.Bizim ilçede bile BARIŞ MANÇO derneği var.Bir ilçede bile dernek varken şehirler de,illerde nasıl olmaz bir türlü anlamıyorum
kınacı yazdı:arkadaşlar ben sakarya'dan
[email protected]
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...