slm arkadaslar bı ta bu kadar sewılecek bı ınsan gelecekmı
Moderatörler: barışhayranı, Mod
slm arkadaslar bı ta bu kadar sewılecek bı ınsan gelecekmı
sayın mancolojı ci arkadaslarım bende barıs abı hayranlarından kucuklugumuz barıs abıyı izlemek we bıze duunyayı gezdırmesı ıle gectı huzur içinde yatsın artık ne dıyelım 
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Cahillik
Merhaba Arkadaşlar,
iyki ilginç bir konuya dayandın AVARA ondan birşeyler demek istiyorum.
1980de ilk defa Barıs Mançoyu bir resimde gördüm (uzun saçlı ve yüzüklü) ve bunu bir çok yakınıma yani bir büyüküme söyledim. Nasıl bır cevap verdi istersin? MODERATOR TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR Evet doğru okuyorsunuz. 10 sene sonra kendim bu müziği dinleyip pek çok kişiye alıştırdığımdan sonra, tabiiki Barış Mançonun medyaya sürekli cıkmasıyla, çok şeyler değişti. MODERATOR TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR diyen ve ona şartsız katılanlar bugün başka düşündüklerinden ve ozaman o kelimeyi kullandıklarını çoktan unuttuklarından eminim.
Ben size ne demeye çalıştım...???
Bizim insanlar cahilmı cahil; ve ondan ziyade ön yargıcı ve benim şahit olduğum konuda üstelik bırde yalancı.
Allah bizi cehaletten korusun. 'Allah korkusu' konusunda başka zaman bu konuda konuşmak istiyorum.
Esen kalın
Atilla
iyki ilginç bir konuya dayandın AVARA ondan birşeyler demek istiyorum.
1980de ilk defa Barıs Mançoyu bir resimde gördüm (uzun saçlı ve yüzüklü) ve bunu bir çok yakınıma yani bir büyüküme söyledim. Nasıl bır cevap verdi istersin? MODERATOR TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR Evet doğru okuyorsunuz. 10 sene sonra kendim bu müziği dinleyip pek çok kişiye alıştırdığımdan sonra, tabiiki Barış Mançonun medyaya sürekli cıkmasıyla, çok şeyler değişti. MODERATOR TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR diyen ve ona şartsız katılanlar bugün başka düşündüklerinden ve ozaman o kelimeyi kullandıklarını çoktan unuttuklarından eminim.
Ben size ne demeye çalıştım...???
Bizim insanlar cahilmı cahil; ve ondan ziyade ön yargıcı ve benim şahit olduğum konuda üstelik bırde yalancı.
Allah bizi cehaletten korusun. 'Allah korkusu' konusunda başka zaman bu konuda konuşmak istiyorum.
Esen kalın
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
- barış manço ___love___
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
- cembarışerkinfikret
- Yeni Üye

Arkadaşlar onu sevmeyen insan zaten bilmiyorum ağır konuşmayayım çünkü o müziğimizi yüceltip dünyaya tanıtmış bi insan sadece müzikte de değil her alanda türk adının kötü tanınmasını düzeltebilmiş nadir insanlardan biri; onun gibi biri bu dönemde gelmiyeceği kesin piyasada sanatçıyım diye gezen insanlar topu bir BARIŞ MANÇO etmez gelse bile bizim görebileceğimizi sanmıyorum anca bizden sonraki nesiller görürse
sinem yazdı:hepiniz feci haklısınız.onun gibisi elbette gelmez ama ben bir kişiyi aday olarak görüyorum.tabi sadece benbelki tanırsınız barış akarsu...bilmiyorum karşıt düşüncelerde olabilir ama ben barışı tuttum galiba.o iyi yerlere gelebilir.inş tabii
daha önce de söyledim yineliyorum sadece..dileyen dilediğini Barış Abi'nin yerine koyabilir herkesin düşüncesine saygım var ama Barış Abi gibisi bir daha gelmez kanaatimce..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
sinem yazdı:hepiniz feci haklısınız.onun gibisi elbette gelmez ama ben bir kişiyi aday olarak görüyorum.tabi sadece ben :) belki tanırsınız barış akarsu...bilmiyorum karşıt düşüncelerde olabilir ama ben barışı tuttum galiba.o iyi yerlere gelebilir.inş tabii
Bence kimse Barış Manço'nun yerine aday gösterilmemeli ve kimseyle kıyaslanmamalı.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO
- cembarışerkinfikret
- Yeni Üye

sinem yazdı:hepiniz feci haklısınız.onun gibisi elbette gelmez ama ben bir kişiyi aday olarak görüyorum.tabi sadece benbelki tanırsınız barış akarsu...bilmiyorum karşıt düşüncelerde olabilir ama ben barışı tuttum galiba.o iyi yerlere gelebilir.inş tabii
Arkadaşlar BARIŞ MANÇO nun CEM KARACA nın ERKİN KORAY gibi insanların yerine kimse gelmez ama arkadaşın dedigi gibi BARIŞ AKARSU diğer sanatçılar gibi şımarmaz ise belki yerini tutmaz ama bişeyler yapabilecegine inanan insanlardanım ama 1 albüm çıkardı kayboldu