slm arkadaslar bı ta bu kadar sewılecek bı ınsan gelecekmı

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

slm arkadaslar bı ta bu kadar sewılecek bı ınsan gelecekmı

Mesajgönderen nurullah » Prş Şub 02, 2006 23:40 pm

sayın mancolojı ci arkadaslarım bende barıs abı hayranlarından kucuklugumuz barıs abıyı izlemek we bıze duunyayı gezdırmesı ıle gectı huzur içinde yatsın artık ne dıyelım :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cum Şub 03, 2006 21:52 pm

HOŞGELDİN NURULLAH...HER ZAMAN SENİ VE DİĞER YENİ ÜYELERİ DİĞER FORUMLARDADA GÖRMEYİ UMUYORUM...TABİKİ O TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SANATÇISI...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Cmt Şub 04, 2006 02:00 am

Ben ne yazık ki O'nu sevmeyip saygı göstermeyen insanların alaylı konuşmalarına şahit oldum. Malesef herkes bizim gibi değil. Ama bilmezler ki dinledikleri müzikler Barış abimiz sayesinde var... :(
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Cahillik

Mesajgönderen atillago » Cmt Şub 04, 2006 22:11 pm

Merhaba Arkadaşlar,

iyki ilginç bir konuya dayandın AVARA ondan birşeyler demek istiyorum.
1980de ilk defa Barıs Mançoyu bir resimde gördüm (uzun saçlı ve yüzüklü) ve bunu bir çok yakınıma yani bir büyüküme söyledim. Nasıl bır cevap verdi istersin? MODERATOR TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR Evet doğru okuyorsunuz. 10 sene sonra kendim bu müziği dinleyip pek çok kişiye alıştırdığımdan sonra, tabiiki Barış Mançonun medyaya sürekli cıkmasıyla, çok şeyler değişti. MODERATOR TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR diyen ve ona şartsız katılanlar bugün başka düşündüklerinden ve ozaman o kelimeyi kullandıklarını çoktan unuttuklarından eminim.
Ben size ne demeye çalıştım...???
Bizim insanlar cahilmı cahil; ve ondan ziyade ön yargıcı ve benim şahit olduğum konuda üstelik bırde yalancı.
Allah bizi cehaletten korusun. 'Allah korkusu' konusunda başka zaman bu konuda konuşmak istiyorum.

Esen kalın
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Pzr Şub 05, 2006 00:33 am

Merhaba Arkadaşlar,

bir sansör olduğunu bılmıyordum ama doğru olduğunu düşünüyorum.
Ayrıyeten kullandığım sözden, benden olmazsada, bu şekilde foruma karşı özür diliyorum.

Selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar

Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal

- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
barış manço ___love___
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen barış manço ___love___ » Sal Şub 07, 2006 13:50 pm

barış manço gibi bir insan bir daha gelmiycek bunuda herkez biliyor
BİZ NASIL UNUTURUZ S€Nİ CAN B€D€NDEND€N ÇIKMAYINCA..
Resim

anbal
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen anbal » Prş Şub 09, 2006 16:06 pm

slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım ama sunu soyleyebılırim o hem cok kalıtelı muzık yaptı hemde ulkesını tanıtımı ıcın cok calıstı eger bole bır santcı daha gelırse onuda barıs abımız kadar severız ama nerde cok zor :(
_MeSuT_

Kullanıcı avatarı
cembarışerkinfikret
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen cembarışerkinfikret » Sal Şub 14, 2006 18:08 pm

Arkadaşlar onu sevmeyen insan zaten bilmiyorum ağır konuşmayayım çünkü o müziğimizi yüceltip dünyaya tanıtmış bi insan sadece müzikte de değil her alanda türk adının kötü tanınmasını düzeltebilmiş nadir insanlardan biri; onun gibi biri bu dönemde gelmiyeceği kesin piyasada sanatçıyım diye gezen insanlar topu bir BARIŞ MANÇO etmez gelse bile bizim görebileceğimizi sanmıyorum anca bizden sonraki nesiller görürse

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Sal Şub 14, 2006 18:17 pm

hepiniz feci haklısınız.onun gibisi elbette gelmez ama ben bir kişiyi aday olarak görüyorum.tabi sadece ben :) belki tanırsınız barış akarsu...bilmiyorum karşıt düşüncelerde olabilir ama ben barışı tuttum galiba.o iyi yerlere gelebilir.inş tabii

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Sal Şub 14, 2006 20:36 pm

sinem yazdı:hepiniz feci haklısınız.onun gibisi elbette gelmez ama ben bir kişiyi aday olarak görüyorum.tabi sadece ben :) belki tanırsınız barış akarsu...bilmiyorum karşıt düşüncelerde olabilir ama ben barışı tuttum galiba.o iyi yerlere gelebilir.inş tabii

daha önce de söyledim yineliyorum sadece..dileyen dilediğini Barış Abi'nin yerine koyabilir herkesin düşüncesine saygım var ama Barış Abi gibisi bir daha gelmez kanaatimce.. ;)
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Sal Şub 14, 2006 22:46 pm

sinem yazdı:hepiniz feci haklısınız.onun gibisi elbette gelmez ama ben bir kişiyi aday olarak görüyorum.tabi sadece ben :) belki tanırsınız barış akarsu...bilmiyorum karşıt düşüncelerde olabilir ama ben barışı tuttum galiba.o iyi yerlere gelebilir.inş tabii

Bence kimse Barış Manço'nun yerine aday gösterilmemeli ve kimseyle kıyaslanmamalı.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
cembarışerkinfikret
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen cembarışerkinfikret » Çrş Şub 15, 2006 03:01 am

Arkadaşlar BARIŞ MANÇO nun CEM KARACA nın ERKİN KORAY gibi insanların yerine kimse gelmez ama arkadaşın dedigi gibi BARIŞ AKARSU diğer sanatçılar gibi şımarmaz ise belki yerini tutmaz ama bişeyler yapabilecegine inanan insanlardanım ama 1 albüm çıkardı kayboldu

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Çrş Şub 15, 2006 16:35 pm

barış manço gibi bir insan bu dünya artık gelmez...huzur içinde yat.

seni seviyorum barış abi...

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

re

Mesajgönderen dexar » Cmt Şub 18, 2006 03:42 am

Tüm sanatçıları topla çarp yinede Barış Abimizin yerini tutmaz. Barış abi bambaşka bir insandı. O tekti. Bir gün bizde yanına gelicez barış abi seni sevenler çok. Bunu asla unutma