Forum mesajlarında geçen e-posta adresleri

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Forum mesajlarında geçen e-posta adresleri

Mesajgönderen MuratCorlu » Cum Eyl 28, 2007 12:39 pm

Merhabalar,

Bu aralar e-posta adreslerimde spam mailler yüzünden başım ciddi halde belada. Ve bunun en büyük nedeni de orada burada benim e-posta adresimin yazılıyor olması. Bu forumda da özellikle Yaşar Doğan'ın foruma kazandırdığı(!) mailden kopya mesajlarda bir çok kişi gibi benim de e-posta adresim (muratcorlu[at]bil.....com) bolca geçmekte. Bu adreslerin forumdan temizlenmesi için forum yöneticisi arkadaşlardan destek bekliyorum.

Saygılarımla,
Murat Çorlu

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Eyl 28, 2007 13:24 pm

Murat Hocam tanışıyormuyuz isim tanıdık geldide, birde forum ziyaretçilere kapalı, spam olması imkansız, bende webmasterim 10 senedir bu işi yapıyorum, tabi benim söylemem ile olmaz, admin ler açıklama yapar belki :arrow:

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen MuratCorlu » Cum Eyl 28, 2007 13:38 pm

Merhabalar,

BarışSeverler mail grubunu takip ediyordum. Bir de http://barismanco.info sitesini yapmıştım. Belki oralardan ismim tanıdık geliyordur.

Spam konusu yanlış anlaşılmış; spam yapam site bu site değil. Bu sitede bazı yerlerde mail adresim geçiyor. Siteleri gezip mail adresi toplayan botlar bu şekilde adresimi alıp spam gönderip duruyorlar. O mesajlardan mail adresimin silinmesini istiyorum ben.

Sevgilerle...

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Eyl 28, 2007 13:44 pm

barismanco.4t.com ve info ise beni tanırsınız o zaman 7den77ye.net 'ten .

Evet spam botları oldukça bol miktarda hele hele phpbb tarzı forum sistemlerinde açıkların daha çok olması sebebiyle attıkları mesajlar ve topladıkları maillerle asla gündemden düşmeyecek gibiler, sizin aracılığınızla bende birşey söylemek istiyorum. Bu sitede bazı yerlerde konular açılıp, hadi barışseverler mail adreslerini v.s verin diyorlar, bunun yanlış olduğunu açılan 1-2 konudada belirttim ama tabi yanlış anlaşılmalara sebep oldu, ben sizin arkadaş olmanıza değil, o verdiğiniz msn ve mail adreslerinin reklam şirketlerince siteden toplanıp sizlere zarar verecek düzeyde reklam mail atılmasına yol açacağından söylemiştim.

Teşekkürler Murat, sitenin hiç güncellemiyorsun ?

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen MuratCorlu » Cum Eyl 28, 2007 14:48 pm

Mesajlarda geçen mail adresleri otomatik olarak gizlenebilir. Veya yerlerine dinamik resimler gösterilebilir. Belki böyle eklentileri vardır phpbb'nin, bakılması lazım. Ben phpbb kullanmıyorum artık, ama bu konuda Serbülent ve diğer yönetici arkadaşlardan bir yardım bekliyorum. En azından mesajlarda @ işareti aranarak bir çok mail adresi geçen mesaj bulunabilir ve bunlara bir müdahalede bulunabilir.

harlemci yazdı:Teşekkürler Murat, sitenin hiç güncellemiyorsun ?

Siteyi güncellemek değil ama, uzun zamandır sıfırdan bir site yapma planım var. Ama bir türlü vakit ayıramıyorum. Bir de, klasik bir Barış Manço sitesi yapmak istemiyorum artık. Birbirinin kopyası bir sürü site yapmanın mantığı yok. Burası bir çok yönden gayet güzel. Buradakilerin aynısından bir site de benim yapmam gereksiz. Burada olmayan, üzerine eklenebilecek neler yapılabilir diye düşünüyorum. Buna göre aklımda birtakım fikirler var, ancak icraate dökemedim henüz malesef.

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Cum Eyl 28, 2007 14:56 pm

Sayın Üyemiz,

Talebiniz üzerine belirttiğiniz mail adresini içeren tüm mesajlar taranmış ve hepsi veritabanımızdan silinmiştir. Gözden kaçanlar olmuşsa lütfen bize bildiriniz.

Saygılarımızla,
Barış Manço Mix Web Team
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen MuratCorlu » Cum Eyl 28, 2007 15:12 pm

Bu kadar hızlı çözmeniz beni çok memnun etti. İlginiz için teşekkürler.

Saygılarımla...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Eyl 28, 2007 22:31 pm

MuratCorlu yazdı:Bu kadar hızlı çözmeniz beni çok memnun etti. İlginiz için teşekkürler.

Saygılarımla...
:alkis:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Cmt Eyl 29, 2007 13:39 pm

rapin_kizi__ yazdı:
MuratCorlu yazdı:Bu kadar h�zl� ��zmeniz beni �ok memnun etti. �lginiz i�in te�ekk�rler.

Sayg�lar�mla...
:alkis:
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az