Merhabalar,
Bu aralar e-posta adreslerimde spam mailler yüzünden başım ciddi halde belada. Ve bunun en büyük nedeni de orada burada benim e-posta adresimin yazılıyor olması. Bu forumda da özellikle Yaşar Doğan'ın foruma kazandırdığı(!) mailden kopya mesajlarda bir çok kişi gibi benim de e-posta adresim (muratcorlu[at]bil.....com) bolca geçmekte. Bu adreslerin forumdan temizlenmesi için forum yöneticisi arkadaşlardan destek bekliyorum.
Saygılarımla,
Murat Çorlu
Forum mesajlarında geçen e-posta adresleri
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- MuratCorlu
- Yeni Üye

- İletişim:
- MuratCorlu
- Yeni Üye

- İletişim:
Merhabalar,
BarışSeverler mail grubunu takip ediyordum. Bir de http://barismanco.info sitesini yapmıştım. Belki oralardan ismim tanıdık geliyordur.
Spam konusu yanlış anlaşılmış; spam yapam site bu site değil. Bu sitede bazı yerlerde mail adresim geçiyor. Siteleri gezip mail adresi toplayan botlar bu şekilde adresimi alıp spam gönderip duruyorlar. O mesajlardan mail adresimin silinmesini istiyorum ben.
Sevgilerle...
BarışSeverler mail grubunu takip ediyordum. Bir de http://barismanco.info sitesini yapmıştım. Belki oralardan ismim tanıdık geliyordur.
Spam konusu yanlış anlaşılmış; spam yapam site bu site değil. Bu sitede bazı yerlerde mail adresim geçiyor. Siteleri gezip mail adresi toplayan botlar bu şekilde adresimi alıp spam gönderip duruyorlar. O mesajlardan mail adresimin silinmesini istiyorum ben.
Sevgilerle...
barismanco.4t.com ve info ise beni tanırsınız o zaman 7den77ye.net 'ten .
Evet spam botları oldukça bol miktarda hele hele phpbb tarzı forum sistemlerinde açıkların daha çok olması sebebiyle attıkları mesajlar ve topladıkları maillerle asla gündemden düşmeyecek gibiler, sizin aracılığınızla bende birşey söylemek istiyorum. Bu sitede bazı yerlerde konular açılıp, hadi barışseverler mail adreslerini v.s verin diyorlar, bunun yanlış olduğunu açılan 1-2 konudada belirttim ama tabi yanlış anlaşılmalara sebep oldu, ben sizin arkadaş olmanıza değil, o verdiğiniz msn ve mail adreslerinin reklam şirketlerince siteden toplanıp sizlere zarar verecek düzeyde reklam mail atılmasına yol açacağından söylemiştim.
Teşekkürler Murat, sitenin hiç güncellemiyorsun ?
Evet spam botları oldukça bol miktarda hele hele phpbb tarzı forum sistemlerinde açıkların daha çok olması sebebiyle attıkları mesajlar ve topladıkları maillerle asla gündemden düşmeyecek gibiler, sizin aracılığınızla bende birşey söylemek istiyorum. Bu sitede bazı yerlerde konular açılıp, hadi barışseverler mail adreslerini v.s verin diyorlar, bunun yanlış olduğunu açılan 1-2 konudada belirttim ama tabi yanlış anlaşılmalara sebep oldu, ben sizin arkadaş olmanıza değil, o verdiğiniz msn ve mail adreslerinin reklam şirketlerince siteden toplanıp sizlere zarar verecek düzeyde reklam mail atılmasına yol açacağından söylemiştim.
Teşekkürler Murat, sitenin hiç güncellemiyorsun ?
- MuratCorlu
- Yeni Üye

- İletişim:
Mesajlarda geçen mail adresleri otomatik olarak gizlenebilir. Veya yerlerine dinamik resimler gösterilebilir. Belki böyle eklentileri vardır phpbb'nin, bakılması lazım. Ben phpbb kullanmıyorum artık, ama bu konuda Serbülent ve diğer yönetici arkadaşlardan bir yardım bekliyorum. En azından mesajlarda @ işareti aranarak bir çok mail adresi geçen mesaj bulunabilir ve bunlara bir müdahalede bulunabilir.
Siteyi güncellemek değil ama, uzun zamandır sıfırdan bir site yapma planım var. Ama bir türlü vakit ayıramıyorum. Bir de, klasik bir Barış Manço sitesi yapmak istemiyorum artık. Birbirinin kopyası bir sürü site yapmanın mantığı yok. Burası bir çok yönden gayet güzel. Buradakilerin aynısından bir site de benim yapmam gereksiz. Burada olmayan, üzerine eklenebilecek neler yapılabilir diye düşünüyorum. Buna göre aklımda birtakım fikirler var, ancak icraate dökemedim henüz malesef.
harlemci yazdı:Teşekkürler Murat, sitenin hiç güncellemiyorsun ?
Siteyi güncellemek değil ama, uzun zamandır sıfırdan bir site yapma planım var. Ama bir türlü vakit ayıramıyorum. Bir de, klasik bir Barış Manço sitesi yapmak istemiyorum artık. Birbirinin kopyası bir sürü site yapmanın mantığı yok. Burası bir çok yönden gayet güzel. Buradakilerin aynısından bir site de benim yapmam gereksiz. Burada olmayan, üzerine eklenebilecek neler yapılabilir diye düşünüyorum. Buna göre aklımda birtakım fikirler var, ancak icraate dökemedim henüz malesef.
- MuratCorlu
- Yeni Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:MuratCorlu yazdı:Bu kadar h�zl� ��zmeniz beni �ok memnun etti. �lginiz i�in te�ekk�rler.
Sayg�lar�mla...
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az